Kašljamo! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lenny -> Kašljamo! (25.10.2004 8:44:42)

In to od petka! :( Brez vročine, tu in tam malo priteče iz noska, drugače je mali :duda: B.P. Najprej nisem hotela panike delati, ampak danes ga bom vseeno peljala do zdravnika. Poskusila sem s timijanovim sirupom, pa nič. :( Pozna katera take znake? Upam, da ne delam iz muhe slona, priznam pa, da me je od pomladi, ko je staknil bronhitis, kašljanja kar malo strah.
Držite pesti, da ni kaj resnega!
Lp :rozica:

Anonimen -> Kašljamo! (25.10.2004 9:02:00)

Znake česa?

Lenny -> Kašljamo! (25.10.2004 9:10:29)

Take, kot jih ima naš mulček: nič vročine, nosek malo pušča, kašlja pa precej, tako ga draži, da mu gre včasih kar na bruhanje :(
Kaj bi to lahko bilo?

mammika -> Kašljamo! (25.10.2004 9:16:30)

No evo Lenny pri meni je prav tako le da mam še poleg bruhanja tak občutek da bom cela pljuča izkašljala...

No upam da ne bo hujšega .....
LP :sloncek:

romy23 -> Kašljamo! (25.10.2004 9:17:22)

Po moje gre vrjetno za prehlad...vsaj kaže tako.
Če ima zelo suh kašelj mu daj slezov sirup. Če pa se ne more odkašljati pa Lahko probaš Prospan.
Če si v "strahu" je bolje da greš do pediatra. Boš vsaj 100% da je vse b.p.

lep dan še naprej, pa čim prej se pocajtite!

romana

Anonimen -> Kašljamo! (25.10.2004 9:21:34)

Aha. Ja, verjetno je res bolje, da gresta k zdravniku. Lahko da sicer ne bosta nič opravila, če je mogoče šele začetek česa. Ampak bolje prezgodaj kot prepozno. Posebej še, če je en bronhitis že prebolel.

Pa še en nasvet: moja nečakinja je prebolevala bronhitis za bronhitisom. Inhalirala je vse mogoče spreje, ki jih je predpisal zdravnik. Nato pa je moja sestra nazadnje nekje izvedela, da pomaga inhalacija kamiličnega prevretka. Poskusila je in od takrat naprej so zdravi. Mogoče vam bo še kdaj prav prišlo, upajmo pa, seveda, da nikakor ne.

TARA in MAJ -> Kašljamo! (25.10.2004 9:23:43)

:metulj:Tudi naš kašlja že skoraj 2mes.pa sem ga imela že dvakrat pri zdravniku nisem pa dobila nobenega sirupa ker je rekla da je vse vredu ker nima vročine in razen kašla je z njim vse vredu mene pa tud vseeno skrbi ker se mi zdi da se kar malo preveč časa vleče ta njegov kašelj.Je živahen in ima tudi apetit in brez vročine samo ta kašelj me moti drug teden imam posvetovalnico tako da bom tam še enkrat vprašala. LP

Anonimen -> Kašljamo! (25.10.2004 10:02:48)

Lenny predvidevam da pikec kašlja zaradi tega,ker mu iz noska zadaj po grlu teče..ponavadi je tako.Ko se bo nahod pozdravil bo tudi kašelj prenehal..upam da čim prej pozdrave od Neve in Timija:love::modri::love::love::love:

Donja -> Kašljamo! (25.10.2004 10:04:42)

Če imate sirup iz smrekovih vršičkov, mu ga daj. Tisto smrečje, ki je ostalo pa v čaj zmešaj za kakih 10 min in precedi. Ful pomaga.
Čaja za izkašljevanje pa ne pit po 17 uri, ker pol je pa noč slaba.

Lenny -> Kašljamo! (25.10.2004 10:05:24)

Ja, Neva, sem tudi jaz najprej mislila. Ampak kašlja vedno bolj, iz noska pa skoraj nič več ne teče :zmeden: Pojma nimam. Ob enih se naročim pri zdravniku, potem pa bomo videli, kaj je. Upam!

Anonimen -> Kašljamo! (25.10.2004 10:42:39)

:duda:Lenny srčno upam da ni hujega,samo navaden prehlad..ni rečeno,da mora tudi smrkat,lahko mu smrkelj samo zadaj teče.Sicer ti bo pa zdravnik pvedal,kako in kaj..pa še kakšen učinkovit sirup bo predpisal..držita se ....9nebesa:duda::duda::love::love:

kimi -> Kašljamo! (25.10.2004 11:03:46)

Ko je bil moj pri1 mesecu starosti tak je pediater rekel-dokler mu ne piska v pljučih je vse ok. Samo res pa da ni kašljal veliko. Kar k zdravniku

Donja -> Kašljamo! (25.10.2004 12:36:36)

Lenny javi kaj bo pediater rekel.

Lenny -> Kašljamo! (25.10.2004 12:38:55)

Bom!

Donja -> Kašljamo! (25.10.2004 12:39:30)

Ok. Držimo pesti, da je vse ok.

MINEJA -> Kašljamo! (25.10.2004 20:34:45)

Mi smo imeli isti problem. Ko pa sem kupila po nasvetu pediatrinje Trpotčev sirup, je mali začel izkašljevati in je sedaj boljše.

:kuza::kuza::kuza:

Stran: [1]