Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Sisy se kar podpišem pod tole! Ja točno tako, pa kaj pol, če smo jogurti, imamo pa najlepše bušije, ki jih lahko s ponosom kažemo. In nisem še slišala, da bi kdo rekel: glej tale nosečnica je pa kot jogurt. Niti nobenemu na pamet na pade, da bi kaj takega izjavil ali pričakoval. Pa ni se potrebno vsemu odpovedati, ne! Samo malo več za dobro otroka boste pa verjetno že pripravljene pogledati. ALi? Pa če 100 Pušenjakov reče, da solarij ni škodljiv, jaz ne mislim imeti slabe vesti,da bi lahko kakor koli pa četudi za 0,005% škodila otroku, da bi bila jaz lepo zagorela. To se mi zdi egoistično, in ne kot nekatere pravite, da moramo tudi malo na sebe gledati. Niste več same! Dva sta. In dokler diham zanj, dokler jem zanj, dokler vse kar delam jaz čuti tudi moj še nerojeni otrok, sem se pripravljena marsičemu odpovedati, tudi ledvici. Aja, moram malo za sebe pogledati, ker bom z dvema boljše živela . Bejžte no, k vragu pa tako razmišljanje, da se ne morete niti za teh 9 čudovitih, blaženih mesecev, odpovedati enostavni stvari kot sta solarij in savna. Ne, razumem vas, res ne, sploh pa tistih, ki ste tako dolgo pričakovale svojo črtico. meni to bolj sliši na DEJSTVO kot moraliziranje
|