|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rota virus
27.5.2007 16:22:11   
tažana
samo eno vprašanje.
ali kdo mogoče ve ali je rota virus lahko nalezljiv še predno bolnik začne kazati prve znake??
torej včeraj sem imela v varstvu nečakinjo in mojo tamalo. nečakinja je ponoči bruhala in dobila drisko. danes nismo bili nič v stiku.
se komu sanja koliko je možnosti, da naša tudi zboli. oziroma a se komu sanja kako bi lahko omilila zadevo če nanjo sumim???
lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rota virus
27.5.2007 16:31:45   
Tia27
90 procentna sem da bo vaša tud zbolela, je zeeeeeeeeeeeelo nalezljiv, tako da pripravi se, skoraj ne verjamem, da ne bi dobila, ker je ta virus eden najbolj nalezljivih,posebej preko rok se prenese, vso srečo,lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2007 18:18:21   
BaByGiRl
Ja, na žalost je res fejst nalezljiv. Ampak majhni otroci ponavadi nimajo velikih problemov s to boleznijo in hitro izgine. Samo če neha piti je hudič. Če pa boš zbolela ti , boš pa ZELo boga.
Omiliti stvar se sedaj ne da, obstaja pa cepljenje, je sicer plačljivo, ampak če otroček že dobi rotavirus, omili obliko. Koliko velja tole cepljenje ne vem, bomo pa mi vsekakor probali, da se vsaj pri drugi mogoče izognemo težavicam. Sem pa zadnjič brala, da v Sloveniji ni otroka, da ne bi preživel rota virusa do 3 ali 5 leta.
Lepo bi bilo, če bi šel mimo naših user posted image .
Lp, L

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2007 18:37:17   
TVN
Oj, tažana! Upam, da se izognete, ampak verjetnost je zelo majhna. Če se spomniš, mi smo to dali skozi pred nekaj meseci in takrat je virus prinesla Nikina sestrična (očitno iz vrtca). Pa ni kazala nobenih znakov, le malce bolj tečna in utrujena je bila, glava jo je bolela. Pri nas smo popadali vsi, najprej Nika, že prej pa celotna moževa familija. Pri Niki se je začelo z bruhanjem, nato pa nadaljevalo z drisko. Potem je sledil mož in babi istočasno, naslednji dan pa še midva z očetom. Še dobro, da smo se nekako porazdelili, ker bi bilo sicer res hudo. Od mene je teklo po vseh možnih kanalih, spredaj, zadaj....

V lekarni dobiš prašek, elektrolite, kar kupi ga, da si pripravljena. Tudi grisini pomagajo. Nobenega svežega sadja razen banan. Popiti je treba ogromno tekočine in paziti, da ne dehidriraš, predvsem je to pomembno pri majhnih otrocih. Traja 3, 4 dni, potem naj bi se zadeve umirile. Pri nas je redko kakanje pri Niki še kar nekaj časa trajalo.

Držim pesti, da se vendarle mogoče izognete....

Pa, pa!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2007 18:42:15   
Primoza
S striktnim umivanjem rok, kljuk in podobnih predmetov.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2007 20:17:45   
LanaM
otroka se proti virusu lahko cepi samo do 24 tedna, stane pa 130 eurov

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2007 8:18:49   
tažana
no naj povem, da smo zaenkrat še vsi dobri. zadnje stike smo imeli v soboto dopoldan, tako da imam vse več upanja, da smo se rešiliuser posted image . v vrtec preventivno nismo šli, tako da se doma crkljamo. upam da zdržimo še naprej.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2007 14:13:52   
Nika v službi
Bravo, mogoče pa uspe!! Drž'te se!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2007 14:40:13   
Anonimen
Pri nas je tudi zdaj v vrtcu,bo kar kriza če ga dobi,ker imamo 4 mesečnico doma.
Držite pesti,da se mu izognemo(sam se mu ne bomouser posted image ,pa vseeno)

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?