Pia73 -> RE: Prišel je čas slovesa,..... (28.5.2007 18:10:42)
|
Mojca, žalostna sem, ko vidim kako grdo se življenje poigrava z vama. ni pravično ampak tako kot si napisala, da nam bog verjetno naloži toliko kot lahko nesemo. Morda se spomniš, da sta tudi za mano dva ss. Jaz sem klicala od poncija do pilata a kaj drugega kot do razgovora z gensko strokovnjakinjo nisem prišla,... do takrat nisem imela problemov z zanositvijo, potem pa še zanosila nisem več. Pregledi in posegi za odkrivanje zakaj ne zanosim več so mi vzeli veliko časa, volje in upanja. Ampak sedaj je to nekako pozabljeno, saj se nama je po vsem nasmehnila sreča in sva z možem zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] in sedaj bo najin drugi fant kmalu dopolnil 2 leti. Vem, da so porazi, ki jih doživljamo na poti neplodnosti eni najhujših v življenju a se s tem, da nam je podarjena sreča biti starš, težave žal ne nehajo,.... Jaz sem mislila,da mi je bog s potjo, ki mi jo je namenil, da smo dobili drugega fantka naložil vse kar sem lahko nesla,...... pa temu žal ni tako. Za mano je najbolj stresno leto v mojem življenju; očetova težka in zelo trpeča bolezen, ki ji je sledila očetova smrt,.... problemi v službi, moževa menjava službe ,problemi z zdravjem otrok (nič drastičnega a zelo pogosta in zelo obremenjujoča),...sedaj je še moje zdravje tako, tako,.... Z vsem tem bi ti rada povedala, da ko smo na koncu ene poti, se začne druga. In jaz verjamem vate. Verjamem, da boš tudi ti mamica, saj si to zaslžiš. In vem, da boš fajn mamica! Sledi svojemu srcu in zmagala boš! Me pa bomo vedno s teboj. Če ne preko foruma pa v mislih!
|
|
|
|