PAMELA -> RE: Prišel je čas slovesa,..... (28.5.2007 12:40:46)
|
Draga Mojca, prebiram tvoj post o slovesu in premišljujem o trpljenju punc, ki smo v teh postopkih, za katere "normalne" ženske še slišale niso... Zakaj je prišlo do tega, ti nihče ne bo odgovoril. Odgovora niti ne išči. Vzami si čas, ki ga rabiš. Ne planiraj več, saj porazi le prinesejo bolečino. Prepusti se toku življenja in uživaj prav vsak dan v katerega se prebudiš. Vem, da takšne besede so težko doumljive in jih lahko uresničiš le takrat, ko nekaj v tebi "preskoči". Glej, sama sem imela to srečo, da sem spoznala žensko - tekačico. Slišala je o mojih težavah in me nagovorila. Njena zgodba mi je dala zagon in upanje, da enkrat v prihodnosti bom tudi jaz doživela materinstvo - do takrat pa se veselim prav vsakega dneva, ki mi je naklonjen. Ta ženska je dala skoz vse možne medicinske in alternativne postopke. Z možem sta celo plačala ogromno postopkov, a vse je bilo zaman. Razloga niso našli. Punca je pričela tekati - vsaki dan - čez celo leto,... in danes je ena slovenskih najboljših tekačic in mama dveh čudovitih otrok. Njen nasvet je naslednji: Punca, zanosila boš točno takrat, ko se ti bo (oprostite izrazu - ampak točno tako je rekla) ****lo za vse. Ko boš šla v ambolanto ne da boš študirala o foliklih, številu celic,... ja točno takrat boš zanosla. Mislim, da ima prav. Mojca želim ti, da najdeš v življenju smisel, kateri te bo nabil s pozitivno energijo in srečo. Mislim nate. K.
|
|
|
|