|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prišel je čas slovesa,.....
28.5.2007 13:01:55   
cmokec
user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.5.2007 16:32:30   
medika 13
Draga Mojca, zelo mi je žal in zelo mi je hudo, da ti tudi tokrat ni uspelo uresničiti svojih sanj. Vendar ne obupaj, ti si prava pozitivka in borka, zato si sedaj vzami čas kolikor ga potrebuješ, najdi ponovno smisel v svojem življenju, toda  ne pozabi nekega dne bodo tudi tvoje sanje postale resničnost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.5.2007 16:43:45   
Elysabeth
Mojca user posted image user posted image user posted image  tudi meni je žal zate. Lahko samo rečem, da zares VEM, kako se počutita. Če rabiš pogovor se kar javi na ZS ali pa na messenger, ti bom z veseljem prisluhnila!

Drži se user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.5.2007 17:11:14   
Skorpija
Mojca, čeprav se ti tole mogoče ne bo bralo dobro, mislim da si se odločila prav! Žal mi je za vse, kar morata prestajati in upam, da ti bo odklop pomagal, da se osredotočiš na druge pomembne stvari v življenju in streseš vsa bremena in bolečine povezane z otroci z ramen.

Sprosti se, želim ti, da se ti uresničijo vsi ostali plani, ki si jih morda zdaj toliko časa dajala na stran in trdno verjamem, da bo potem prišel tudi čas za otroka!

Drži se stran od foruma in vse dobro! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
28.5.2007 17:24:08   
Sulfinija
Ojla!!!

Punce ne bo se ravno bralo dobro,ker sem se poslovila,vendar se vam morem zahvaliti,da mi je z vašo pomočjo uspelo in sma z mojim možekom razčistila najine misli ob tem ponovnem uspehu.
In zadala sma si tkrat sma bila ponovno poražena,vendar drugič boma krepko zmgala.Saj veste bog nam naloži toliko,da lahko na koncu vseeno prenesemo.
Danes sem bila v MB na krvnem ttsu in se lepo oreng načakala.Ko je prišel čas da sem stopila do zdravnice je bil hormon 16,torej je krepko padel,tkole da je potrjeno,da nism vaša nova user posted image .
Sma se pa z zdravnico na hitro pogovorile in zahtevala sem,da bi preiščejo vzrok zakaj se tile ss ponavljajo,po mojem,ko se ti tole zgodi večkrat za povrstjo naj ne bi bila le neka slučajnost in,da bi se nekoga kar na hitro otresli in mu rekli vidimo se čez dobro lto dni.
Izdakla sem si svoje strahove,načrte in vse ivide sem imela z sabo.Hotela me je prgovoriti,da sem imela opercaija laparoskošijo vendar žal drugega ivida nimam kot le goli hsg in drugo čisto nič.In dva ss za sabo zelo boleče vendar resnično.
Ztao se je odločila in imam v ambulanti skupaj z možem 27.07 takoj po dopustu oreng strog posvet in pretehtamo vsako možnost,ki bo za naju in nadaljujemo z operacija in nadaljnimi preiskavami zakaj se ss pojavljao,če zanosim s pomočjo in tudi brez.

Torej punce na hitro se vam javila,ker sem kljub izgubi neizmrno srečna,da mi je angel v belem prisluhnil in bom še dala čez druge presikave katerih do sedaj nisem imela.

Se bom pa vseeno malo odklopšila rabim oreng počitek,da stresem stres in strahove iz sebe in zaženem se pol lahko novim zmagam nasproti.

Lepo mi je v vaši družni,veselim se vaših uspehov,....Brala vas bom rdno pisala pa le bolj občasno in uživala življenje koker se le da.Punce ni kaj drugo za narest.Komaj čakam in se zelo veeslim dopusta,kjer se bom oreng spočila in nabrala novih moči za naprej.

Punce še enkrat iskrena hvala vsem vam,da ste mislile name!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.5.2007 17:29:24   
cmokec
Veš, kje nas najdeš, ko nas boš potrebovala. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Neposredna povezava do sporočila: 56
28.5.2007 17:39:44   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Lepo mi je v vaši družni,veselim se vaših uspehov,....Brala vas bom rdno pisala pa le bolj občasno in uživala življenje koker se le da.

Pridna punca, tko je prav!!!

Neposredna povezava do sporočila: 57
28.5.2007 17:48:10   
Anitka
Mojca šele sedaj sem prebrala o tvojem slovesu. Vedi, da je tudi meni žal za vse te nesupehe in vedi, da ti tudi jaz stojim ob strani. Vzamite si čas kolikor ga potrebujeta, izkoristita vse priložnosti, ki so izven plana user posted image in uživajta.

Me veseli, da ti je tudi angel v belem kakor si zapisala prisluhnil in verjamem, da ti bo le-ta tudi pomagal na poti do user posted image

Srečno in ne pozabi - upanje umre zadnje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.5.2007 17:55:45   
Bety upa
ufffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....to pa nisem pričakovala....pridem s potovanja in taka žalost in tuga.......res, žalostno.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........

Jaz mislim nate.....na vaju.....na vas......In verjamem, da se boš pobrala in ob pravem trenutku začel na novo.......

user posted image  ti je namenjen......samo njegov čas ni še prišel......

Srečno Mojčica.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.5.2007 18:10:42   
Pia73
Mojca, žalostna sem, ko vidim kako grdo se življenje poigrava z vama. ni pravično ampak tako kot si napisala, da nam bog verjetno naloži toliko kot lahko nesemo.

Morda se spomniš, da sta tudi za mano dva ss. Jaz sem klicala od poncija do pilata a kaj drugega kot do razgovora z gensko strokovnjakinjo nisem prišla,... do takrat nisem imela problemov z zanositvijo, potem pa še zanosila nisem več. Pregledi in posegi za odkrivanje zakaj ne zanosim več so mi vzeli veliko časa, volje in upanja. Ampak sedaj je to nekako pozabljeno, saj se nama je po vsem nasmehnila sreča in sva z možem zagledala user posted image in sedaj bo najin drugi fant kmalu dopolnil 2 leti.

Vem, da so porazi, ki jih doživljamo na poti neplodnosti eni najhujših v življenju a se s tem, da nam je podarjena sreča biti starš, težave žal ne nehajo,.... Jaz sem mislila,da mi je bog s potjo, ki mi jo je namenil, da smo dobili drugega fantka naložil vse kar sem lahko nesla,...... pa temu žal ni tako. Za mano je najbolj stresno leto v mojem življenju; očetova težka in zelo trpeča bolezen, ki ji je sledila očetova smrt,.... problemi v službi, moževa menjava službe ,problemi z zdravjem otrok (nič drastičnega a zelo pogosta in zelo obremenjujoča),...sedaj je še moje zdravje tako, tako,....

Z vsem tem bi ti rada povedala, da ko smo na koncu ene poti, se začne druga. In jaz verjamem vate. Verjamem, da boš tudi ti mamica, saj si to zaslžiš. In vem, da boš fajn mamica!

Sledi svojemu srcu in zmagala boš! Me pa bomo vedno s teboj. Če ne preko foruma pa v mislih!

Neposredna povezava do sporočila: 60
28.5.2007 18:30:43   
Nalini
Mojca ne obupat!

Moja znanka je tudi imela nekaj neuspelih poskusov; zdaj pa ima doma že 3. velike korenjake. In to predvsem zato, ker ni obupala!

Mojca, veliko sreče. 

Neposredna povezava do sporočila: 61
28.5.2007 19:32:52   
sayuri
Mojca, tako se govori, kot si nazadnje napisala. user posted image Porazom je treba kljubovat in iti naprej. Ko se bosta odpočila in nabrtala novih moči, boš šla spet z vso tvojo prisrčnostjo naprej. Me ti bomo stale ob strani. user posted image  

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?