|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prišel je čas slovesa,.....
27.5.2007 9:05:44   
dajamaja
Mojca, življenje zna biti izredno kruto in pri tebi se ne špara. Vendar nas vsaka grenka izkušnja na nek način tudi dodatno okrepi, če smo iz prvega testa. In ti to gotovo si. Izbrala si, kar zdaj potrebuješ. Torej, posvetita se sebi in vsem odsegljivim življenskim radostim. Ko bodo baterije spet polne, ti želim obilo sreče in da stisneš svojo štruco ali dve k sebi, pa ni bistveno ali bo naravno, s pomočjo zdravnikov ali posvojitev. Mislim nate in vso srečo user posted image , Dajamaja 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2007 10:05:33   
pika74
mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2007 10:05:37   
andreja2000
mojca  user posted image  hudo mi je in žal mi je,da se ti vse to dogaja,ko bi imela moč,bi ti oduzela vso to trpljenje in žalost in ti dala tvojo srečo user posted image user posted image  ,vendar,žal te moči nimam.Lahko ti dam le toplo besedo in ti povem,da si borka,ki bo nekega dne na takšen ali drugačen način uspela.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2007 10:11:05   
Felicity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sožalje ob vajini izgubi!!!!user posted image

Srečnouser posted image !

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2007 10:38:34   
lana38
mojca9000!user posted image user posted image user posted image
Nekega dne bo tudi vama uspelo, sem prepričana. Če zdaj rabiš čas zase, se spočij in umakni. Ko boš spet pripravljena, pa boš tudi ti dobila svojega user posted image . Meni je uspelo, ko sem najmanj pričakovala oz. sploh ni bilo nobenega upanja več, ker je tudi G rekel, da s temi zarastlinami ne bom zanosila. Zgodil se je čudež in to je tisto kar nas žene napej. Treba je verjeti. Drži se.
LP

lana38

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2007 11:37:16   
Fargesia
Mojca...že ob naslovu sporočila me je stisnilo pri srcu...Hudo mi je zate! Mislim nate in vama želim vso srečo!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2007 14:38:28   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2007 15:09:58   
citrončica
Mojca,user posted image user posted image user posted image ,šele zdaj sem vidla sms,in sem šla še sem pogledat!!
Zelo mi je žal,vendar tudi spoštujem tvojo odločitev,da se umakneš od vsega tega...
Če karkoli rabiš,veš kje sem,sicer ti želim mirno in pozitivno poletje,me ne bomo pozabile nate in na tvojo igrivo pozitivnost,bomo potihem vseeno mislile nate,ti pa si spočij od vsega tega in se posvetiuser posted image ,user posted image si privoščita in uživajta v drobnih malenkostih!!
user posted image srečno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2007 15:17:23   
bumbum
Mojca, želim ti vso srečo in komaj čakam dan, ko nam boš popolnoma nepričakovano sporočila, da v tebi raste user posted image ! Drži se!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.5.2007 15:45:56   
kodrana
tudi z moje strani.. žal mi je user posted image user posted image user posted image za vse trpljenje. vem pa, da gotovo čaka tudi nate sonce, ki bo slej ko prej posijalo.. drži se. user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.5.2007 15:46:50   
Anonimen
Vse dobro ti želim,Mojca!Tud zate bo enkrat posijalo sonce sreče...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
27.5.2007 16:29:58   
Špelka
Mojca...

ful mi je hudo zate in za tvojega možeka, ker sem pričakovala nasproten rezultat. user posted image user posted image user posted image  In mislim, da razmišljaš in načrtuješ popolnoma prav. Tudi jaz sem bila po 1. IVF v takem stanju, in bi bila v še hujšem zdaj po drugem, če ne bi bil uspešen.

Uresniči vse, kar si sedaj želiš! Pa vendarle menim, da četudi sedaj nsii pripravljena na 3. IVF, se vseeno prijavi nanj - čisto tako, za rezervo! Še vedno lahko potem prestavljaš po mesecih - glavno da si v vrsti! Še sploh, ker so v MB vrste tako dolge. Ker - do ve, lahko boš čez 1 leto razmišljala drugače, bila pripravljena na ponovni boj, in ne bo fino potem čakati še eno leto... Vsaj jaz sem naredila tako, in ni mi žal.

V uresničevanju vseh tvojih načrtov ti pa želim: SREČNO!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 37
27.5.2007 19:42:35   
HEL36
Mojca,

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako mi je žal zate, za moža in tvoja user posted image  user posted image !

Komaj zdaj sem prišla do rač. in prebrala kaj se je natančno zgodilo. Vem, da si borka, ampak vsak enkrat omaga. Upam pa, da se kmalu pobereš, začneš ponovno pozitivno mislit. Podpiram tvojo odločitev, da malo izklopiš, misliš še na kaj drugega, se pustiš razvajati in vem da nam boš enkrat sporočila, ko boš najmanj pričakovala, da se je tudi tebi zgodil čudež in pod srcem nosiš novo user posted image , verjemi govorim iz lastnih izkušenj!

Če rabiš pogovor, več kje me najdeš!

Drži se in verjemi!!!!!!! user posted image user posted image  user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.5.2007 21:01:21   
tosja

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 39
28.5.2007 3:16:41   
stunfek
Mojca, šele danes sem videla tvoj post o slovesu. Upam, da najdeš hitro super službo in da z možekom uživata na počitnicah. Se bomo pa valjda še kaj videli, če ne prej pa ob naslednji sezoni tvojega super bučnega olja, kajne?
Drži se Mojca! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.5.2007 7:13:32   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Uresniči vse, kar si sedaj želiš! Pa vendarle menim, da četudi sedaj nsii pripravljena na 3. IVF, se vseeno prijavi nanj - čisto tako, za rezervo! Še vedno lahko potem prestavljaš po mesecih - glavno da si v vrsti! Še sploh, ker so v MB vrste tako dolge. Ker - do ve, lahko boš čez 1 leto razmišljala drugače, bila pripravljena na ponovni boj, in ne bo fino potem čakati še eno leto... Vsaj jaz sem naredila tako, in ni mi žal.

V uresničevanju vseh tvojih načrtov ti pa želim: SREČNO!

tole je pa najboljši nasvet - zato  se kar podpišem, če dovolte user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.5.2007 8:02:18   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Mojca. Tako zelo mi je žal. Upam, da te bo sedaj pot življenja vodila po veliko lepši poti.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
28.5.2007 8:22:40   
GITA14
zelo mi je žal mojca
drži se mislimo nate, in verjemi tudi nam bo to enkrat ratalo.

gita

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.5.2007 8:23:58   
Maxica
Mojca, žal mi je zate. Pa nikar ne obupaj, pusti, da čas prinese svoje.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.5.2007 8:39:56   
Neža81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.5.2007 9:31:56   
Katrin
Lepo pozdravljena, mojca9000

sem žalostna s teboj user posted image user posted image , pa vseeno ti želim, da najdeš srečo in uživaš življenje, kar se le da. Upanja pa ne izgubi nikoli!

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 46
28.5.2007 11:02:15   
soncek.djukelica
draga Mojca,

lepo,da si se nam oglasila in kljub veliki žalosti nam zaupala! To pokaže na tvoj krasen karakter, na tvoje upanje,da se vrneš med nas in me te bomo z veseljem sprejele nazaj in ti zaželele dobrodošlico!
Čeprav ti življenje pošilja hude preizkušnje,vem da boš iz tega prišla še močnejša in boljša oseba,da boš postala mamica in da boš takrat pozabila na vse tvoje trpljenje in ves križev pot,ki si ga mogla prehoditi,da boš objela tvoje detece!
Vzemi si čas za sebe,poskusi nekaj novega,nekaj kar si si zmeraj želela, vendar nikoli našla časa ali interesa da to sprovedeš,napolni si baterije,če imaš možnost spremeni domače okolje,vsaj za nekaj časa in se veseli časa,ki prihaja, saj to bo tvoj čas!
In ne pozabi, prava BORKA si, morda si zgubila bitko, vojne pa ne!
Želim ti vse najboljše! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.5.2007 11:33:21   
Marina 1
Draga Mojca.
Danes sem se vrnila iz dopusta in sem komaj sedaj prebrala kaj se ti je zgodilo.
Resnično mi je hudo za vaju z Štefanom.Nevem kaj naj ti še drugo rečem,ker mi je preveč hudo.Upam in želim si da se mi javiš še kaj na mobitel in da bova ostale na vezi.Mislim na vaju in občutim vajino bolečino in izgubo.

LP Marina

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
28.5.2007 12:40:46   
PAMELA
Draga Mojca,

prebiram tvoj post o slovesu in premišljujem o trpljenju punc, ki smo v teh postopkih, za katere "normalne" ženske še slišale niso...
Zakaj je prišlo do tega, ti nihče ne bo odgovoril. Odgovora niti ne išči.
Vzami si čas, ki ga rabiš. Ne planiraj več, saj porazi le prinesejo bolečino. Prepusti se toku življenja in uživaj prav vsak dan v katerega se prebudiš.
Vem, da takšne besede so težko doumljive in jih lahko uresničiš le takrat, ko nekaj v tebi "preskoči".
Glej, sama sem imela to srečo, da sem spoznala žensko - tekačico. Slišala je o mojih težavah in me nagovorila. Njena zgodba mi je dala zagon in upanje, da enkrat v prihodnosti bom tudi jaz doživela materinstvo - do takrat pa se veselim prav vsakega dneva, ki mi je naklonjen. Ta ženska je dala skoz vse možne medicinske in alternativne postopke. Z možem sta celo plačala ogromno postopkov, a vse je bilo zaman. Razloga niso našli. Punca je pričela tekati - vsaki dan - čez celo leto,... in danes je ena slovenskih najboljših tekačic in mama dveh čudovitih otrok.
Njen nasvet je naslednji: Punca, zanosila boš točno takrat, ko se  ti bo (oprostite izrazu - ampak točno tako je rekla) ****lo za vse. Ko boš šla v ambolanto ne da boš študirala o foliklih, številu celic,... ja točno takrat boš zanosla. Mislim, da ima  prav.

Mojca želim ti, da najdeš v življenju smisel, kateri te bo nabil s pozitivno energijo in srečo.
Mislim nate. K.

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.5.2007 12:55:59   
MarijaPo
Tudi jaz ti zelim vso sreco. Glih ko sem bila noseca z mojo Evo, si bila tudi ti in se ni dobro izteklo. Zelo mi je zal zate. Upam, da bos nasla srecnejse zivljenje.

Drzim ti pesti, pravilno si se odlocila!

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?