|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mikromanipulacija
24.10.2004 16:17:49   
Pikipoki
Pod drugo temo sem že spraševala o umetni oploditvi. zdaj sva končno dočakača tudi druge izvide spermiograma, ki pa niso dobri (20% dobrih spermijev). Ginekolog nama zdaj pripravlja napotnico in dokumente, predlagal pa nama je mikromanipulacijo. Zdaj se morava odločati med Ljubljano in Mariborom. Prosim vse, ki ste že dale to skozi, če mi lahko napišete svoje izkušnje glede obeh mest. Kje je bolje in predvsem katerega zdravnika predlagate?! Prosim, oglasite setudi tiste iz štajerskega konca. Nekaj podatkov glede obeh mest imem, vendar naju zanima, kaj menite o tem ve?! Pripravljena sva iti tudi samoplačniško in sprašujeva, ali res prideš takoj na vrsto, ali je treba vseeno dolgo čakati?!

Hvala vsem.
:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mikromanipulacija
24.10.2004 18:37:32   
KIRA
Jaz sem bila 3x na IVF v MB. Na tem oddelku so vsi bili zelo prijazni z mano, ter pripravljeni pomagati. Prof.dr. Vlaisavljevič je pa kapaciteta na svojem področju. Tretjič, ko je on izvajal IVF, se je prijelo!!!!
Poleg tega pa ogromno žensk iz Lj in okolice hodi raje sem, ker jih baje v LJ obravnavajo kot številke in ne kot pacientke. Da ti povem za en primer: ena "bodoča mamica", da jo tako poimenujem, je bila prvič na IVF v LJ. Tam s z njo zelo grdo delali, nič ji niso razložili, noben ji ni nič svetoval ali pomagal, ubožica se je jokala, ko je to pripovedovala. Tu v MB, pa ji je sestra celo prinesla rogljiček in kavico,na svoje stroške, ker je sirota bila tako iz sebe, pa pogovorila se je z njo in jo pomirila. Uboga bodoča mamica se je spet začela jokat - ampak tokrat od veselja, rekla je, da so tako dobri z njo tukaj...

Če ti to kaj pomore k odločitvi... LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mikromanipulacija
24.10.2004 19:21:11   
Pikipoki
Hvala, Kira!

Kaj pa meniš o zdravnici Gavrič-Lovec?
V bistvu res ne veva, kaj je najboljše. Ravno včeraj je rodila njena pacientka, s katero sva bili skupaj v bolnici. Dve zdravi punčki.
Tudi jaz sem slišala, da so v MB zelo zelo prijazni. to mi je omenil celo moj ginekolog, ki je sicer iz LJ.

Koliko časa si čakala na datum?! in ko se potem ni prijelo ... koliko časa čakaš potem do drugega poskusa?1 Upam, da te ne obremenjujem preveč in res, še enkrat, hvala za odgovor!!!

LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mikromanipulacija
24.10.2004 19:57:52   
Pia73
Draga Pikipoki.

Jaz sicer nisem tako daleč, ampak naj ti povem, da so v MB dosti bolj prijazni, uspešnost pa je baje v MB in LJ enaka. Tako, da tehtnica vseeno prevaga v korist MB!
Pa srečno! :rozica:

LP Pia73

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mikromanipulacija
24.10.2004 19:57:54   
Pia73
Draga Pikipoki.

Jaz sicer nisem tako daleč, ampak naj ti povem, da so v MB dosti bolj prijazni, uspešnost pa je baje v MB in LJ enaka. Tako, da tehtnica vseeno prevaga v korist MB!
Pa srečno! :rozica:

LP Pia73

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mikromanipulacija
25.10.2004 20:12:38   
Pikipoki
Danes sem dobila menstruacijo, čeprav je imela že štiri dni zamude in sva vseeno upala, da mogoče pa le ... Res sem žalostna.:( Res si tako zelo želim otročka, da me potem vse tako zelo boli, čeprav vem, da sva imela minimalne možnosti, da se nama le posreči. :(:(:(

Jutri bom verjetno poklicala v MB, da se dogovorim za oploditev...

LP vsem!

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mikromanipulacija
25.10.2004 22:50:22   
Pikipoki
Mihi, mi lahko poveš, na kateregazdravnika se je obrnila tvoja teta?!

LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!