Mikromanipulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pikipoki -> Mikromanipulacija (24.10.2004 16:17:49)

Pod drugo temo sem že spraševala o umetni oploditvi. zdaj sva končno dočakača tudi druge izvide spermiograma, ki pa niso dobri (20% dobrih spermijev). Ginekolog nama zdaj pripravlja napotnico in dokumente, predlagal pa nama je mikromanipulacijo. Zdaj se morava odločati med Ljubljano in Mariborom. Prosim vse, ki ste že dale to skozi, če mi lahko napišete svoje izkušnje glede obeh mest. Kje je bolje in predvsem katerega zdravnika predlagate?! Prosim, oglasite setudi tiste iz štajerskega konca. Nekaj podatkov glede obeh mest imem, vendar naju zanima, kaj menite o tem ve?! Pripravljena sva iti tudi samoplačniško in sprašujeva, ali res prideš takoj na vrsto, ali je treba vseeno dolgo čakati?!

Hvala vsem.
:sloncek:

KIRA -> Mikromanipulacija (24.10.2004 18:37:32)

Jaz sem bila 3x na IVF v MB. Na tem oddelku so vsi bili zelo prijazni z mano, ter pripravljeni pomagati. Prof.dr. Vlaisavljevič je pa kapaciteta na svojem področju. Tretjič, ko je on izvajal IVF, se je prijelo!!!!
Poleg tega pa ogromno žensk iz Lj in okolice hodi raje sem, ker jih baje v LJ obravnavajo kot številke in ne kot pacientke. Da ti povem za en primer: ena "bodoča mamica", da jo tako poimenujem, je bila prvič na IVF v LJ. Tam s z njo zelo grdo delali, nič ji niso razložili, noben ji ni nič svetoval ali pomagal, ubožica se je jokala, ko je to pripovedovala. Tu v MB, pa ji je sestra celo prinesla rogljiček in kavico,na svoje stroške, ker je sirota bila tako iz sebe, pa pogovorila se je z njo in jo pomirila. Uboga bodoča mamica se je spet začela jokat - ampak tokrat od veselja, rekla je, da so tako dobri z njo tukaj...

Če ti to kaj pomore k odločitvi... LP

Pikipoki -> Mikromanipulacija (24.10.2004 19:21:11)

Hvala, Kira!

Kaj pa meniš o zdravnici Gavrič-Lovec?
V bistvu res ne veva, kaj je najboljše. Ravno včeraj je rodila njena pacientka, s katero sva bili skupaj v bolnici. Dve zdravi punčki.
Tudi jaz sem slišala, da so v MB zelo zelo prijazni. to mi je omenil celo moj ginekolog, ki je sicer iz LJ.

Koliko časa si čakala na datum?! in ko se potem ni prijelo ... koliko časa čakaš potem do drugega poskusa?1 Upam, da te ne obremenjujem preveč in res, še enkrat, hvala za odgovor!!!

LP

Pia73 -> Mikromanipulacija (24.10.2004 19:57:52)

Draga Pikipoki.

Jaz sicer nisem tako daleč, ampak naj ti povem, da so v MB dosti bolj prijazni, uspešnost pa je baje v MB in LJ enaka. Tako, da tehtnica vseeno prevaga v korist MB!
Pa srečno! :rozica:

LP Pia73

Pia73 -> Mikromanipulacija (24.10.2004 19:57:54)

Draga Pikipoki.

Jaz sicer nisem tako daleč, ampak naj ti povem, da so v MB dosti bolj prijazni, uspešnost pa je baje v MB in LJ enaka. Tako, da tehtnica vseeno prevaga v korist MB!
Pa srečno! :rozica:

LP Pia73

Pikipoki -> Mikromanipulacija (25.10.2004 20:12:38)

Danes sem dobila menstruacijo, čeprav je imela že štiri dni zamude in sva vseeno upala, da mogoče pa le ... Res sem žalostna.:( Res si tako zelo želim otročka, da me potem vse tako zelo boli, čeprav vem, da sva imela minimalne možnosti, da se nama le posreči. :(:(:(

Jutri bom verjetno poklicala v MB, da se dogovorim za oploditev...

LP vsem!

Pikipoki -> Mikromanipulacija (25.10.2004 22:50:22)

Mihi, mi lahko poveš, na kateregazdravnika se je obrnila tvoja teta?!

LP

Stran: [1]