|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v kengurujčka
25.5.2007 9:37:12   
kjava
Pri kateri starosti lahko nosim dojenčka v kengurujčku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v kengurujčka
25.5.2007 10:05:49   
Arabela
Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 13:40:03   
livia
Odvisno kak kenguru imaš.
Baje obstajajo taki, da je lahko že prvi dan not, ker v bistvu leži kot v tistih rutah.
Mi smo imeli enega starega sposojenega in smo jo dali not, ko je samostojno držala glavico.
Je pa tudi odvisno za kaj ga rabiš. Če boš samo kuhala z otročkom v kenguruju, lahko daš že prej, če greš pa v hribe, pa malo kasneje.
Mi smo ga rabili izključno za sprehode, hribe,...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 17:09:15   
ajja
To je ta kengurujček od rojstva dalje.user posted image
Mi ga imamo in je super, mali je ful rad notri, uporabljati pa smo ga začeli nekje pri dveh mesecih.

< Sporočilo je popravil ajja -- 25.5.2007 17:10:12 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2007 23:05:36   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

tudi tak kengorujček samo pomembno je tudi da že vsaj malo drži glavo. No jaz sem jo dala pri 3 mesecih pa je čist džala glavo pri 4 sem jo pa obrnila

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2007 13:17:47   
Brbs
ajja
kje pa se dobi tak kengurujček in koliko približno stane? torej ga imaš lahko tudi za po stanovanju, ko je otrok radoveden in hoče biti "na rokah"?
hvala

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?