Kdaj v kengurujčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kjava -> Kdaj v kengurujčka (25.5.2007 9:37:12)

Pri kateri starosti lahko nosim dojenčka v kengurujčku?

Arabela -> RE: Kdaj v kengurujčka (25.5.2007 10:05:49)

Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

livia -> RE: Kdaj v kengurujčka (25.5.2007 13:40:03)

Odvisno kak kenguru imaš.
Baje obstajajo taki, da je lahko že prvi dan not, ker v bistvu leži kot v tistih rutah.
Mi smo imeli enega starega sposojenega in smo jo dali not, ko je samostojno držala glavico.
Je pa tudi odvisno za kaj ga rabiš. Če boš samo kuhala z otročkom v kenguruju, lahko daš že prej, če greš pa v hribe, pa malo kasneje.
Mi smo ga rabili izključno za sprehode, hribe,...

ajja -> RE: Kdaj v kengurujčka (25.5.2007 17:09:15)

To je ta kengurujček od rojstva dalje.[image]http://www.soncek.si/userdata/HTMLIMG/$$H_09721469_redca1.jpg[/image]
Mi ga imamo in je super, mali je ful rad notri, uporabljati pa smo ga začeli nekje pri dveh mesecih.

Shorty_ -> RE: Kdaj v kengurujčka (26.5.2007 23:05:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

tudi tak kengorujček samo pomembno je tudi da že vsaj malo drži glavo. No jaz sem jo dala pri 3 mesecih pa je čist džala glavo pri 4 sem jo pa obrnila

Brbs -> RE: Kdaj v kengurujčka (27.5.2007 13:17:47)

ajja
kje pa se dobi tak kengurujček in koliko približno stane? torej ga imaš lahko tudi za po stanovanju, ko je otrok radoveden in hoče biti "na rokah"?
hvala

Stran: [1]