Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:18:47
|
|
|
|
N _ B
|
Skutine palačinke ali pa kakšne cmoke in kompot.
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:22:54
|
|
|
|
kaja26
|
polpeti in krompirjeva solata drugače pa kdaj zvečer skuhaj golaž, polnjeno papriko, pasulj,... in drug dan sam pogreješ lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja26 polpeti in krompirjeva solata Sem ravno hotela napisati. Jaz včasih v Šparu kar tiste narejene kupim pri mesarju, so kar užitni.
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:52:24
|
|
|
|
tanikaa
|
Tunini makaroni z vso možno zelenjavo preliti s tatarsko omako. Mljask.
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:53:01
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, pa še mlečne kumare + pečen mlad krompir.
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še mlečne kumare zakon Hvala, da si me spomnila. Zdaj si jih lahko privoščim, ko mojega ni doma
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:45:22
|
|
|
|
anabanana
|
Kaj pa so to mlečne kumare? Še nikoli slišala Lahko recept?
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz naribam kumarce (kot za solato), potem pa dodam navadne jogurte. (najboljši so mi od pomurskih melkarn s 3,2) 1 srednja kumara >>> cca. 3 jugurti Nato dodam še strt česen in malo posujem z rdečo papriko. Vse skupaj premešaš in daš v hladilnik, da se shladi. Obvezno mora biti hladno.
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 15:42:24
|
|
|
|
anabanana
|
(odgovor članu anabanana) to je pa ful podobno grškemu tzadzikiju (sori za spelling ) Zveni dobro!
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 25.5.2007 11:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hladno riževo solato.Nardiš in daš v hladilnik,lahko jo ješ dva dni in več,če gti paše.Jaz kupim že pripravljen kondiment,skuham riž in zamešam in dam v hladilnik,v vročih popoldnevih tako paše,Tako solato lahko tudi iz makaronov nardiš-
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 13:31:24
|
|
|
|
eya
|
testenine s smetanovo/sirovo omako. Ful hitro narejeno.
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 19:21:45
|
|
|
|
natasarobi
|
za na hitro: * makarone z kupljeno omako * riž + uncle bens omaka + piščančje meso * kakšno zadevo, ki jo lahko kupiš zmrznejno v trgovini * pleskavice/ražnjiči/čevapi (že pripravljeno) + paradižnikova solata s papriko + kruh * pečen krompir + solata (zelena, paradižnik, pesa) *knedeljni
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 19:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sataraš Hitro pripravljeno,zdravo in dobro.
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 22:33:55
|
|
|
|
muška
|
Solate, soleate, solate sem jih že dala med recepte,ampak me tam ne upoštevajo najbolj, tako da jih ni in ni nikjer objavljenih No ena ful dobra in simpl varianta: popečeš na kocke narezane puranje zrezke, dodaš šampinjone, bučke, začiniš s rožmarinom in origanom (seveda še soliš) ; narežeš več vrst solate, dodaš koruzo, rdeč fižol, vmešaš popečeno meso , bučke in šampinjone in vse skupaj preliješ z jogurtovim prelivom
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 22:40:40
|
|
|
|
arielca
|
Zelena solata, radič, rukola, pečene bučke in melancani, popraženi koščki purana, sol, olje in balzamični kis. Na olju prepražiš čebulo, dodaš bučke in počakaš, da se zmehčajo, preliješ z jajci in kislo smetano, soliš, popopraš.
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 27.5.2007 17:40:31
|
|
|
|
alja01
|
Hladno kosilo- skuhan riž, na kocke narezana paprika, paradižnik, koruza, čebulca in tune v konzervi. Zmešaš v solato, posoliš po želji in njam- se full naješ in nisi čez pol ure spet lačen
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 27.5.2007 17:44:00
|
|
|
|
alja01
|
Če pa se ti ljubi kuhat pa priporočam krompirjev golaž- gotovo v dobri urci. Popražiš čebulo, nato dodaš olupljen in na koščke narezan krompir, malo popražiš, posiplješ z rdečo papriko, zaliješ z vodo, dodaš vageto/sol/poper lahko tudi čili, lovorov list, kuhaš da je krompiček mehak, dodaš na krogce narezane hrenovke, kuhaš še 5-10 minut, zgostiš z moko in krožnike na mizo.
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 28.5.2007 16:53:15
|
|
|
|
bamby
|
-paprikaš z rezanci, krompirjem ali rižem -filane paprike -makaronova solata
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?