|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali se bojite mož-a
24.5.2007 13:38:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pa niti se ne kregava...

Ja in jaz sem mati Tereza.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.5.2007 14:16:29   
caillou
Zelo, še lastne sence se včasih tako bojim da je že prav bolanouser posted image . Ne vem kaj narest v primeru lastne senceuser posted image ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.5.2007 14:31:20   
Anonimen
Ne, jaz ga ljubim.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.5.2007 14:48:19   
poška
ne nikoli, pa ima orožje

sicer pa je tudi nož orožje. če ti nekdo kaj hoče, lahko to naridi tudi z rokami. boj se človeka ne orožja

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.5.2007 14:51:07   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

strah je samo zaradi pištole, drugega nečesa ni.

sam pištola ne more ničesar.. samo ležat zna user posted image

boj se raje kakega norega uporabnika.. ta je pa nevaren tudi z nožem..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.5.2007 16:26:12   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

če ti pa manjka v glavi par koleščkov.. si pa lahko nevaren tudi z plastično vilico..

user posted image user posted image user posted image sori, ni smešno, ampak sem se ful nasmejala temu user posted image Pa absolutno drži.

Tudi moj ima pištolo v službi, ampaj je ne nosi domov- zakaj bi jo tudiuser posted image Pa če bi že bilo enkrat tako daleč, da bi se ga začela bati, bi zaključila zadevo po hitrem postopku in ne bi čakala da se mu do konca spipa.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2007 16:53:49   
ronja
ti to resno?
Ne, seveda se ga ne bojim! Sicer je zelo močen, tako da bi me lahko brez kakih hudih problemov zadavil z golimi rokami, če bi se mu ravno zahotelo, pe verjetno še slišal nihče ne bi, samo tega pa res nekak ne pričakujem od njega... njegove močne roke čutim kot zaščito, če bi bilo kaj narobe, da bi me varoval pred drugimi, ne da bi jih na meni preizkušal...

Res pa tudi mene še ni prijelo, da bi ga mahnila, to pa res ne, pa bilo kaj bi mi dal v roke... Saj pravim, da sva bolj nežni dušici;) Ne vem, noben tako zelo ne popeni, vsaj ne en nad drugim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2007 17:02:50   
ronja
ne bi pa hotela met orožja doma, če ni nujno potrebno, ker se lahko zgodi kaka nesreča, otroci pa radovednost - lahko se zgodi, pa bolje prečiti nego lječiti...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2007 17:38:17   
altati
če bi se moža bala, ne bi nikoli postal moj mož!
simpl kot pasuljuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2007 19:53:24   
Anonimen
Če bi videla samo v kotičku možganov da mi je sposoben kaj narediti ali pa da bi jaz njemu znala kaj narediti, nebi bila z njim. Čisto preprosto.

Če pa smo že pri temu, pa je tako močen, da bi me lahko že z enim dobro naciljanim udarcem ubil, za to res ne rabi orožja.....Pa me raje pocarta s svojimi "šapami", kot pa da bi mi kaj naredil. Še na misel mu ne pride in tudi blizu temu nisva bila nikoli.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.5.2007 20:21:41   
paris
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Če bi videla samo v kotičku možganov da mi je sposoben kaj narediti ali pa da bi jaz njemu znala kaj narediti, nebi bila z njim. Čisto preprosto.

Se strinjam.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2007 20:37:04   
Anonimen
Ajme bože, kakšno pitanje.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2007 21:03:48   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: mika

strah je samo zaradi pištole, drugega nečesa ni.

sam pištola ne more ničesar.. samo ležat zna user posted image , sej vem, ampak men se zdi, da bi sama opalila če jo kdo sam pogledauser posted image user posted image . kaj češ, me je res strah

boj se raje kakega norega uporabnika.. ta je pa nevaren tudi z nožem..

če me napade z nožem imam vsaj neko možnost se branit , ker mora prit blizu. pri pištoli pa je možnost skoraj nična.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2007 22:27:18   
Anonimen
Pištole se ne bojim,ker je prazna.Moža tudi ne,ker ni nasilen niti se noče kregat z mano.

Pametni popusti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
25.5.2007 10:59:13   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ne bi pa hotela met orožja doma, če ni nujno potrebno, ker se lahko zgodi kaka nesreča, otroci pa radovednost - lahko se zgodi, pa bolje prečiti nego lječiti...

Zato pa je treba take stvari puščati na nedosegu rok, ne pa na kuhinjskem pultu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.5.2007 14:29:11   
ronja
srki,  saj se strinjam s tabo, ampak še bolj varno se mi zdi, če ta stvar sploh v stanovanju ni... Dokler so otroci mali, je seveda nedoseg možen, ko so pa starejši, pa se recimo par prijateljev najde, pa se hočejo malo považit, potem pa se lahko zgodi da tudi v zaklenjeni omarici ni nedosegljiva... Kaj pa vem, saj ne rabimo orožja doma, zakaj bi izzivala;)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.5.2007 23:30:40   
m76
???user posted image

< Sporočilo je popravil m76 -- 25.5.2007 23:31:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.5.2007 8:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja vem ampak v tistem besu ne razmišljam o ničemer in nič.Kasneje se zamislim kaj bi lahko bilo.Ampak je vedno tako,da se eden prej umakne in odide ven.Potem pa je dobro.Saj vem,če bi oba vstrajala in se nobeden nebi umaknil raje ne pomislim kaj bi bilo.Ne  morem se kontrolirat takrat.Pa resno imate prav saj je več stvari ne le pištola lahko.No nikoli še nisem prijela za kakšno stvar se pa bojim,da bom kdaj.
Ampak je zdaj tako,če se že skregava in začneva prepir že kar na začetku nehava,ker je otrok zraven.Poleg njega pa se nikoli ne kragava.Ko sva sama pa nikoli.

Mislim, da sta oba zrela za pomoč - to, da ne znata kontrolirat jeze in besa se bo prej kot slej obrnilo tudi na otroka. Res žalostno.

Pa še odgovor na vprašanje: če bi se jaz mojega partnerja bala, ne bi bila več z njim. Čist simpl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.5.2007 14:06:25   
Anonimen
Bom rajš anonimna..oba imama doma orožje in počiščeno v glavi.Da se spraviš na sočloveka in to še neoboroženega pomeni da si hudo moten.In odgovor :pogovorita se in naj pusti orožje v službi,lovski družini...tako in tako pa obstaja pravilnik,ki pravi da mora biti strelno orožje hranjeno v omari z ognjevarnimi vrati oz.rešetkami in pod ključem.Če pa se ga bojiš je pa to že druga pesem in na tvojem mestu bi šla pač stran od njega,ker ne bo mogla živet s človekom do katerega bi čutila strah..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?