|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se bojite mož-a
24.5.2007 11:19:27   
Anonimen
Tiste katerih ima mož tako službo in ima doma orožje???Jaz se namreč bojim mojega,ko se hudo spreva,da nebi pograbil res pištole.Kajti tudi mene v tistem besu prime tako,da če bi imela kaj pri roki bi dobil.Sama sebe se včasih tudi bojim.Saj to je redkokdaj ampak se zgodi včasih.user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali se bojite mož-a
24.5.2007 11:22:17   
eya
Mislim, da ni poanta tvojega vprašanja, v tem, da so nevarni samo tisti možje, ki imajo službeno orožje doma. Konec koncev ljudje ubijajo z navadnim kuhinjskim nožemuser posted image

Ne, ni me strah, da bi mi moj kadarkoli kaj takega naredil.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2007 11:27:56   
eva1
O groza-ja ima pištola, samo je redko nosi dam! Pa niti se ne kregava...in še nikoli nisem imela občutka, da bi mi kej naredil...če pa bi..pa bog vedi, da bi tut on 1x trdno zaspal, pa bi ga  tok lopnla po glav da bi kr zvezde vidi, pobrala otroke in šla! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2007 11:30:17   
jade1
Če bi se ga bala ne bi bil več moj mož.  In zakaj sploh nosi domov? Moj nikoli.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2007 11:30:59   
Mala_princeska
Osebe se lahko bojiš tudi če nima orožja.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2007 11:31:49   
Zahi
pa kaj je takega na pištoli? če si moten v glavi lahko ubiješ nekoga tudi z rokami, nožem, izvijačom, kladivom...

mi imamo doma veliko pušk (fotr lovc) pa ni nobenega strah.. mogoče bi se morali počutiti celo varne user posted image

če ti pa manjka v glavi par koleščkov.. si pa lahko nevaren tudi z plastično vilico..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2007 11:35:04   
Tonchka
Ne razumem. Da bi se bala lastnega moža?????? Nikakor ne. Pa tudi če bi (zaradi narave poklica oz. hobija) imel orožje doma. 

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2007 11:35:25   
Anonimen
pr nam mamo tud orožje doma (ne zaradi službe, ampak hobija), pa kaj pol... user posted image user posted image Tud pomislila nisem na kaj takega, dokler nisem tega prebrala... .

Če te je strah, oz. če si sploh pomislila na to, je čas da spokaš kufre in greš...user posted image user posted image Čist moje mnenje.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2007 11:38:08   
Olivija
Ne, ne bojim se ga. Na srečo pištole tudi ne nosi domov, je pa tako, da bi se v tem primeru bolj bala situacije, ko otroci najdejo puško in si po nesreči kaj naredijo.

Ubije me pa res lahko tudi s kakšno drugo rečjo, tako da bi se v primeru takega strahu globoko zamislila nad mojim razmerjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 11:39:05   
maruškaŠ
Strah očitno ne izvira iz tega, da ima ali nima doma pištole. Očitno je nekaj hudo narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 11:44:01   
Strawberrie Cherrie
Ali sploh moram odgovoriti na to vprašanje?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2007 11:54:30   
mika
pa kaj je takega na pištoli?

meni vzbuja strah in grozo. kaj takega nikoli ne bi imela doma.
letos bo 10 let od tega, ko se je ubil 13 letni fant z očetovo pištolo. oče jo je zaklepal, ampak mali je prišel do nje, pa nihče ni vedel. na orožje in 'mafijske' filme je bil čist nor. v kopalnici si je na sence nastavil pištolo, ni pa vedel, da je v notri naboj, tako da se je ubiluser posted image .

odgovor na prvo vprašanje je ne. če bi se ga bala ne bi bila z njim.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2007 11:56:51   
madela
Pa groza no,za razjokat user posted image
Ne vem zakaj vstrajaš v taki zvezi,kjer je prisoten strah,da bi ti kaj naredil user posted image
Prosim v svoje dobro in dobro otrok se zamisli na svojim vprašanjem!
Želim ti vso srečo in pametno odločitev!

In ne,ne bojim se svojega moža!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2007 11:59:13   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

meni vzbuja strah in grozo. kaj takega nikoli ne bi imela doma.
letos bo 10 let od tega, ko se je ubil 13 letni fant z očetovo pištolo. oče jo je zaklepal, ampak mali je prišel do nje, pa nihče ni vedel. na orožje in 'mafijske' filme je bil čist nor. v kopalnici si je na sence nastavil pištolo, ni pa vedel, da je v notri naboj, tako da se je ubiluser posted image .

odgovor na prvo vprašanje je ne. če bi se ga bala ne bi bila z njim.

tukaj je problem predvsem v tebi.. imaš strah zaradi nečesa.. ne zaradi same pištole..

otrok si lahko vzame tudi kaj drugega in se ubije.. če je pištola dostopna otroku.. potem je fotr bolan v glavi..

pištole, puške ipd.. se seveda ne daje otrokom na razpolago.. in tukaj ni "zaklepal" .. mora se jo odstranit..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.5.2007 12:00:41   
Anonimen
Ne saj se jaz ne bojim njega drugače.Kasneje,ko se skregava in se že pomiriva se zamislim kaj bi se lahko zgodilo,če bi....Drugače ni straha in tudi dobro se razumeva.Me je kasneje groza,ko je vsega že konec in pomislim nazaj.Se pa to zgodi redkogdaj kot sem že rekla ampak potem tisto pravo.Pa nikoli me še ni niti udaril niti probal.Me je pa vseeno strah,ko pomislim nato.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.5.2007 12:06:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne saj se jaz ne bojim njega drugače.Kasneje,ko se skregava in se že pomiriva se zamislim kaj bi se lahko zgodilo,če bi....Drugače ni straha in tudi dobro se razumeva.Me je kasneje groza,ko je vsega že konec in pomislim nazaj.Se pa to zgodi redkogdaj kot sem že rekla ampak potem tisto pravo.Pa nikoli me še ni niti udaril niti probal.Me je pa vseeno strah,ko pomislim nato.

če misliš, da si zmožna nečesa takega v besu.. potem imaš resen problem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.5.2007 12:12:42   
Anonimen
Ja vem ampak v tistem besu ne razmišljam o ničemer in nič.Kasneje se zamislim kaj bi lahko bilo.Ampak je vedno tako,da se eden prej umakne in odide ven.Potem pa je dobro.Saj vem,če bi oba vstrajala in se nobeden nebi umaknil raje ne pomislim kaj bi bilo.Ne  morem se kontrolirat takrat.Pa resno imate prav saj je več stvari ne le pištola lahko.No nikoli še nisem prijela za kakšno stvar se pa bojim,da bom kdaj.
Ampak je zdaj tako,če se že skregava in začneva prepir že kar na začetku nehava,ker je otrok zraven.Poleg njega pa se nikoli ne kragava.Ko sva sama pa nikoli.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.5.2007 12:26:38   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja vem ampak v tistem besu ne razmišljam o ničemer in nič.Kasneje se zamislim kaj bi lahko bilo.Ampak je vedno tako,da se eden prej umakne in odide ven.Potem pa je dobro.Saj vem,če bi oba vstrajala in se nobeden nebi umaknil raje ne pomislim kaj bi bilo.Ne  morem se kontrolirat takrat.Pa resno imate prav saj je več stvari ne le pištola lahko.No nikoli še nisem prijela za kakšno stvar se pa bojim,da bom kdaj.
Ampak je zdaj tako,če se že skregava in začneva prepir že kar na začetku nehava,ker je otrok zraven.Poleg njega pa se nikoli ne kragava.Ko sva sama pa nikoli.

potem imaš resne probleme z samokontrolo in besom.. če se bojiš da boš.. potem tudi boš.. raje najdi pomoč..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.5.2007 12:29:13   
Anonimen
Ko ti poči v glavi, ne iščeš prav pištole, noža...pograbiš kar ti je pri roki in narediš svoje.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.5.2007 12:30:24   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Ko ti poči v glavi, ne iščeš prav pištole, noža...pograbiš kar ti je pri roki in narediš svoje.

če ti poka v glavi rabiš psihiatra..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.5.2007 12:47:30   
srki
Ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.5.2007 12:54:28   
Taula
Ne. Če bi se ga bala, ne bi bila z njim.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.5.2007 13:10:54   
mika
imaš strah zaradi nečesa.. ne zaradi same pištole..

strah je samo zaradi pištole, drugega nečesa ni.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.5.2007 13:11:56   
trojči
Vprašanje sploh ni teko nesmiselno. V državah, kjer je dovoljeno strelno orožje je x krat več umorov poškodb doma kot tam, kjer ni dovoljeno.

S kontroliranjem besa zgleda res imata hude probleme. In s tem strahom. Priporočam ti, da se res poučiš o tem. Za začetek pojdi v knjižnico in si preberi kaj o tem. Presenečena boš, kaj vse skrivajo knjige, kako postane življenje lažje in lepše, ko se rešiš "psihičnih" težav.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.5.2007 13:32:59   
Anonimen
Se ga ne bojim... Če bi se ga bala, bi tako kot je napisala Taula, sploh ne bi bila več z njim.. Kaj če ti moški, ki se ga bojiš, če je dosti ribic v morju, ki se jih ne boš bala user posted image

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?