|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delovno mesto po porodniški....
23.5.2007 17:10:14   
tejcka
Pozdravljene!

Danes sem bila na razgovoru pri novemu glavnemu direktorju v našem podjetju (je tujec). Ko je prišel, je najprej odstavil vse direktorje, ki so bili res nesposobni oz. sposobni  samo za svoj žep. O meni je imel negativno mnenje, kljub temu, da me osebno sploh ni poznal. Bil je mišljenja, da če sem delala dobro za staro vodstvo, za novega nisem dobra in podobne cvetke. Na današnjem razgovoru ga nisem navdušila in mi je tudi direktno rekel, da naj ne pričakujem, da me po porodniškem dopustu čaka staro delovno mesto in seveda tudi ne staro področje dela. Med vrsticami mi je nekako namignil, da tudi nisem ok za to firmo (po njegovih merilih).
Ne morte si predstavljat, kok sm besna. Kje je na tem svetu pravičnost???? A res obstajajo firme, ki so prijazne družinam????!!!! Men je vse to en larifari!!!!
Utopila bi ga v žlici vode!!! Nej gre nazaj na Japonsko in tam drka user posted image .
Ne vem, kaj bom nardila...... Ena opcija je podaljšanje porodniške, da jih še jest mal zajebavam. Zrihtala sm si sicer tud že drugo službo, ampak to ni to, gre se mi za načela. Načel pa nihče več ne spoštuje.

Tako močno sem si želela tega mojega otročka in ga končno tudi dobila. Za moje delodajalce je pa to le en velik izpad, minus, strošek....

Sem čist raztresena, besna, kar se najbrž tudi vidi v mojemu pisanju. No dušo sem si pa vseen mal olajšala.

Moram zaključit, ker se moj pikec prebuja.

Srečno vsem mamicam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delovno mesto po porodniški....
23.5.2007 17:12:41   
Anonimen
Ja tkole nas večina danes končauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2007 17:54:36   
anajmad
Ja tkole je blo pr men. Jst sem že med porodniško začela delat po 4 ure,ker imam pač takšno delo,da si ne bi mogla privoščiti,da bi ostala doma leto in pol. Men so tud grozili z nižjim delovnim mestom,ali celo z odpovedjo. Jst sem lepo šla zakone prebrat,šla do odvetnika in potem so kr ploščo obrnil. Tako,da imam danes svoje del.mesto. Res,da me še direktor vsake tok cajta mal zajeuser posted image ,sam jst mu takoj povem kakšne so moje pravice in kakšne so lahko njegove kazni. Tako,v vednost:nadrejeni lahko dobi kazen do 1 mio starih sit,firma pa do 3 mio. Ne vem,pozanimaj se mal. Ne morejo kar tako manipulirati s tabo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 18:58:10   
tanikaa
Prekleti ********. Pa kaj mislijo da so? Da bi vsi taki šefi postali impotentni.

Ne daj se. Uveljavi svoje pravice in amen.

Po drugi strani pa če maš drugo službo, probaj nekak priti do tega, da te odpustijo pa naj ti dajo odpravnino.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 19:15:54   
Marogica
Ne razumem čisto poanteuser posted image , kakšno vezo ima porodniška s tvojim delovnim mestom? Prišel je pač nov direktor, katermu pač nisi povšeči (iz kakršnih razlogov pač) in ima te pravico odstaviti. Žalostno, vendar bi ti kot direktorica najbrž isto naredila.

Zaključek? najdi novo službo in se sprijazni, da je življenje v kapitalizmu pač takšno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2007 20:23:46   
tejcka
Sprijazni se hahaha, ta je pa dobra! Lahko je rečt, težje je to naredit, veš! Itak, pa dokler se teb to ne bo zgodil, ne boš vedla kakšni občutki so to. Pa brez zamere.
Prjatu mi je reku eno dobro stvar: tud Jankoviča so odstavl, pa je bil bog i batina, pa poglej, dons je župan, čez kakih 5 let bo pa predsednik al pa premier. Dobra tolažba, a???user posted image

Jim bom že dala vraga, z mano nau noben pometu!!!! Ker v firmi skrbim poleg marketinga tud za PR, mam novinarje v mezincu in...... hahaha, znajo kej dobrga napisat.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2007 20:32:30   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: tejcka

Sprijazni se hahaha, ta je pa dobra! Lahko je rečt, težje je to naredit, veš! Itak, pa dokler se teb to ne bo zgodil, ne boš vedla kakšni občutki so to. Pa brez zamere.

Jim bom že dala vraga, z mano nau noben pometu!!!! Ker v firmi skrbim poleg marketinga tud za PR, mam novinarje v mezincu in...... hahaha, znajo kej dobrga napisat.....user posted image user posted image user posted image

Ja in? Direktor ima VSO pravico in ti si probaj zabiti to v glavo. Če je prav ali ne-o tem se tukaj ne diskutira.  Direktor lahko pometa. če hoče in če to dopustiš. Drugače pa si išči novo službo. 

Jaz te po tem zadnjem stavku v službo sigurno ne bi vzela. Tvoje obnašanje je zelo osebno in čisto nič profesionalno.  Pač nezrela, jezna oseba, emocionalno nabita, tam, kjer to ni potrebno-slab profil...

R. Tagore

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 20:39:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz te po tem zadnjem stavku v službo sigurno ne bi vzela. Tvoje obnašanje je zelo osebno in čisto nič profesionalno.  Pač nezrela, jezna oseba, emocionalno nabita, tam, kjer to ni potrebno-slab profil...

Jaz tudi ne.

Je pa zakon tak, da ti je delodajalec dolžan izplačevati enako plačo kot pred nastopom porodniške, ne pa zagotavljati identičnega delovnega mesta.

Pa tudi stvari se v dinamičnih podjetjih danes hitro obračajo in če se znaš vsaj malo prilagoditi, se zna po prvotnem šoku zaradi nezanimivega delovnega mesta marsikaj obrniti na bolje. Ne čez noč, čez čas pa.

Saj pri nas je enako. Pa sem si rekla, da bom pač nekaj časa delala bolj na izi, če mi bodo tako delo pač dali, za isto plačo. Saj je to tudi ok, vsaj spočit prideš iz službe. No, pa so se stvari obrnile drugače (hvala sreči in pametnim šefom user posted image ) in tudi po porodniški uživam tam, kjer sem prej.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2007 20:46:20   
tejcka
Veš kaj mi je na teb všeč?? K se tko hit razkurš! En vrže kost, pa jo glodaš......
Nezrelost, jeza, slab profil.... dej no dej, pejt mal na zrak al pa user posted image , pa ti bo lepše. 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2007 20:53:46   
Marogica

dej no dej, pejt mal na zrak al pa user posted image , pa ti bo lepše. 

Tudi tebi to ne bi škodilo...ali pa vsaj kakšno kavo spij..pomaga

R. Tagore

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2007 20:57:15   
tejcka
Jest sm skoz na luftu s tamalim, tiste stvari pa tud kr pridno delava....user posted image user posted image user posted image

Mau si me razkurla, jest pa tebe......

Želim ti lep večer!

Če hočeš pa še z mano debatirat, ti pa pošljem tel.št. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2007 21:02:50   
Marogica

Mau si me razkurla, jest pa tebe......

Očitno me ne poznaš, drugače bi vedela, da mene nisi nič razkurila. Jaz pač napišem, tako kot mislim, pa če je človeku všeč ali ne. Ti pa se pomiri. V vsaki taki (slabi) stvari je ponavadi v bodočnosti kaj dobrega. Zato je najbolje, da tako razmišljaš in ugotovila boš, da je škoda zapravljanja tvojega časa za firmo, ki si tega ne zasluži(iz tvojega vidika). Tvojo energijo usmeri v kaj drugega, v nekaj kaj ti koristi, tudi za bodočnost.

To o profilu pa ni kar iz trte izvito, sem delala v Švici kot vodja kadrovske službe v eni zavarovalnici. Zato kar avtomatsko ljudi "kategoriziram".

Pa vse lepo za naprej...

R. Tagore

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2007 21:13:06   
tejcka
Se mi je zdel, da si neki posebnega, brez heca.
Ko je človek besen, mora dati to iz sebe, pa čeprav je to na RR-ju. Velikokrat pomaga in te potolaži. No ja vsaj mene in če boš malo pogledala po temah, boš videla, da tudi druge.
Ljudje smo si pač različni.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2007 21:14:48   
Marogica

Ljudje smo si pač različni.

Ja, to pa je res...Zato pa je tako pestro tukaj..v tem kurniku...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2007 21:15:38   
tejcka
Zdej si mi pa ratala kar všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2007 21:20:08   
Marogica

Zdej si mi pa ratala kar všeč user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

R. Tagore

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2007 21:21:13   
lemavrica
Žal je pravica novega direktorja da naredi to kar je naredil. Je pa žalostno da se ti je to zgodilo ob vrnitvi po porodniški. Predlagam ti da se pomiriš, fino premisliš in potem z vzdignjeno glavo in čisto vestjo zamenjaš službo.
Vejamem da si v tem trenutku razkurjena in bi se z veseljem maščevala ampak verjemi da je bolje da to ne narediš.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 23.5.2007 21:22:20 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2007 21:31:34   
Dashenka
Jim bom že dala vraga, z mano nau noben pometu!!!! Ker v firmi skrbim poleg marketinga tud za PR, mam novinarje v mezincu in...... hahaha, znajo kej dobrga napisat.....

user posted image user posted image user posted image
Grrr - tebe pa že ne vzamem v službo.
Si neodrasla in neprofesionalna. Tvoja reakcija je popolno nasprotje obnašanju, ki se ga v normalnih podjetjih pričakuje od zaposlenih.

Še dobro, da je Slovenija majhna - dvigneš telefon ali dva, kandidata preveriš in če bi res naredil to, kar groziš ti, ima zagotovo tesno zaprta vrata v vsa dostojna podjetja.

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.5.2007 10:59:44   
tejcka
Glej, to kar sem v besu iz sebe dala, sem mogla dat, da sem si olajšala dušo. Roko na srce, tega ne bi storila, ker vem kakšne bi bile posledice. Najslabše bi jo odnesla jaz.

Mislim, da je prvotini namen RR forumov, da si med sabo pomagamo, izmenjujemo mnenja, se bodrimo, ne pa da se obsojamo, zgražamo in podobno. 

Edino žogici Marogici dam zeleno luč za graje, ker je ostra kot britev user posted image !!!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.5.2007 19:41:43   
Anonimen

Pozdravljene!

Ko je prišel, je najprej odstavil vse direktorje, ki so bili res nesposobni oz. sposobni  samo za svoj žepO meni je imel negativno mnenje. Med vrsticami mi je nekako namignil, da tudi nisem ok za to firmo (po njegovih merilih).
Kje je na tem svetu pravičnost???? A res obstajajo firme, ki so prijazne družinam????!!!!
Utopila bi ga v žlici vode!!! Nej gre nazaj na Japonsko in tam drka user posted image .

Tako močno sem si želela tega mojega otročka in ga končno tudi dobila. Za moje delodajalce je pa to le en velik izpad, minus, strošek....

Pa še vprašanje: ali je potemtakem novi direktor odpustil vse mamice, ki imajo doma otročke, družine?

Kakorkoli že, imaš
pa svoje pravice. Če misliš, da se ti godi krivica se bori za svojo pravico, čene pa dvigni glavo in pojdi ponosna naprej.

(odgovor članu tejcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2007 17:34:23   
mojamoja
mogoče je to priložnost, da si najdeš novo delovno mesto, kjer ti bo opravljanje dela nudilo veselje in zadovoljstvo

Dež naj pada, sam da ti maš mene rad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?