tejcka -> Delovno mesto po porodniški.... (23.5.2007 17:10:14)
|
Pozdravljene! Danes sem bila na razgovoru pri novemu glavnemu direktorju v našem podjetju (je tujec). Ko je prišel, je najprej odstavil vse direktorje, ki so bili res nesposobni oz. sposobni samo za svoj žep. O meni je imel negativno mnenje, kljub temu, da me osebno sploh ni poznal. Bil je mišljenja, da če sem delala dobro za staro vodstvo, za novega nisem dobra in podobne cvetke. Na današnjem razgovoru ga nisem navdušila in mi je tudi direktno rekel, da naj ne pričakujem, da me po porodniškem dopustu čaka staro delovno mesto in seveda tudi ne staro področje dela. Med vrsticami mi je nekako namignil, da tudi nisem ok za to firmo (po njegovih merilih). Ne morte si predstavljat, kok sm besna. Kje je na tem svetu pravičnost???? A res obstajajo firme, ki so prijazne družinam????!!!! Men je vse to en larifari!!!! Utopila bi ga v žlici vode!!! Nej gre nazaj na Japonsko in tam drka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]. Ne vem, kaj bom nardila...... Ena opcija je podaljšanje porodniške, da jih še jest mal zajebavam. Zrihtala sm si sicer tud že drugo službo, ampak to ni to, gre se mi za načela. Načel pa nihče več ne spoštuje. Tako močno sem si želela tega mojega otročka in ga končno tudi dobila. Za moje delodajalce je pa to le en velik izpad, minus, strošek.... Sem čist raztresena, besna, kar se najbrž tudi vidi v mojemu pisanju. No dušo sem si pa vseen mal olajšala. Moram zaključit, ker se moj pikec prebuja. Srečno vsem mamicam
|
|
|
|