Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:44:47
|
|
|
|
madela
|
Nisem vedela,da se moraš s partnerjem dogovorit,da ti naj bo zvest Bom mu danes povedal,da želim da mi je zvest...če nisem že prepozna in bi morala to takoj povedat
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tuki gre ocitno za sprenavedanje.. in problem folka v povezavi s spolnostjo... kar so temelje zasejale religije.. da bi lazje vladale in delale biznis.. Ker.. da je cist vse ok.. vse se da zmenit.. samo za tole.. so pa kufri.. to pac je men mal nesprejemljivo.. Ce se lahko oprosti ostale zadeve.. se lahko tudi to.. ce pa se tega ne more.. se pa tudi ostalega ne more.. In ko bo enkrat to v glavah nekak reseno.. bo tudi teh zelja manj.. in varanja.. ker bo itak vseeno.. al to nardis ali ne.. ker ne bo to pogojeno s kufri..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:46:13
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Nisem vedela,da se moraš s partnerjem dogovorit,da ti naj bo zvest Bom mu danes povedal,da želim da mi je zvest...če nisem že prepozna in bi morala to takoj povedat nisem tega rekel.. saj to je dejstvo ki je vsem jasno.. samo nekaterim osebkom iz tega foruma ne.. varanje so kufri.. vedno je tako bilo.. in vedno bo tako..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:47:36
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: madela Nisem vedela,da se moraš s partnerjem dogovorit,da ti naj bo zvest Bom mu danes povedal,da želim da mi je zvest...če nisem že prepozna in bi morala to takoj povedat nisem tega rekel.. saj to je dejstvo ki je vsem jasno.. samo nekaterim osebkom iz tega foruma ne.. varanje so kufri.. vedno je tako bilo.. in vedno bo tako.. Aha,ker sem že mislila,da sem z lune padla in ne sledim več današnjim trendom
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:49:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy In ko bo enkrat to v glavah nekak reseno.. bo tudi teh zelja manj.. in varanja.. ker bo itak vseeno.. al to nardis ali ne.. ker ne bo to pogojeno s kufri.. ne strinjam se čisto.. varanje bo kot želja vedno prisotna.. prisotna pri ljudeh, ki niso zadovoljni s svojim partnerjem.. in to potem storijo za hrbtom svojega partnerja.. v upanju inkognitosti dejanja.. če je bilo dejanje prepričljivo .. potem bereš temo "Zapustil me je" .. če pa dejanje ni bilo prepričljivo s tem da so ga dobili.. potem je pa tema "Varal me je.. kaj naj storim?"... ampak.. tisti ki želi varati.. bo to tudi naredil.. in tak osebek ni spoštovanja vreden.. kaj šele ljubezni partnerja.. ki je zlomljen (kot dvojček v tem primeru).. torej ja.. to sem in vedno bom pogojeval s kufri..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:51:21
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Aha,ker sem že mislila,da sem z lune padla in ne sledim več današnjim trendom nisi nisi varanje je še vedno pogojeno s kufri ampak pri ljudeh z hrbtenico..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:51:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
In ko bo enkrat to v glavah nekak reseno.. bo tudi teh zelja manj.. in varanja.. ker bo itak vseeno.. al to nardis ali ne.. ker ne bo to pogojeno s kufri.. Aha, pol to nardiš, ker hočeš dobit kufre? Aja, torej druga možnost, to narediš ker hočeš stestirat partnerja ali te ima dovolj rad, da ti ne bo dal kufrov? Kako nezrelo.... Meni se tut ne zdi, da bi mogla posebej opozarjat kak je varanje men nesprejemljivo, ampak itak je pa logično da s partnerjem enkrat prideš do takšne debate. Sej se o vsem pogovarjaš z njim, se boš pa menda tut o tem kakšen odnos imaš do tega.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi in kot je dvojček reku.. ga je zelo zelo potrlo.. in še ga bo.. vse kar mu predlagam je da stopi na realna tla.. bolje prej kot kasneje.. to da je oprostil je v mojih očeh preprosta napaka.. iz treh razlogov.. 1. s tem tolerira nespoštovanje svoje lastne žene 2. slej ko prej se bo zgodilo še enkrat.. če je bolelo prvič.. bo drugič še bolje.. 3. ženska hoče drugega.. zakaj jo morit pa oproščat.. preprosto ji daš prosto pot.. požreš.. in se umakneš.. ona je vedela kaj dela.. Neeeeeee... in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Naslednjic bo manj bolelo,.. ne bolj.. ce vsak vecer teces.. potem vsak dan teces hitreje.. ne pocasneje.. napredujes.. torej je vec pozitivnosti.. in negativnosti manj.. Bolecina je negativna... 1. zena ga spostuje.. ampak ima pac svoje razloge.. za to dejanje.. stekam jo! in ne enacim tega z nespostovanjem.. 2. Preberi se Miska.. kaj pravi o tem.. da se bi zgodilo se enkrat.. Mogoce bo.. ker pac ta dva nista bla za enga slabga.. in ni dozivela kar je hotla.. sicer pa ne.. 3. ce bi hotela drugega.. bi odsla!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ ti nobenemu ne mores nicesar prepovedati, kar je v njegovi volji!!!!! kaj vam tuki ni jasno??? sploh pa ne osebi, ki jo ljubimo!!!! sama prepoved ljubljeni osebi je nespostovanje!!!! Sej ji ne prepoveš (ker dejansko ni tvoja last) - ji pa jasno razložiš pravila - oziroma posledice določenih dejanj. Jaaa... lahko... ampak da mu slucjano kdaj ne reces, da si z njim iz ljubezni.. Imata pac neko ekonomsko pogodbo in ni se vama treba porocit.. ampak pojdita raje k notarju!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:55:09
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Naslednjic bo manj bolelo,.. ne bolj.. ce vsak vecer teces.. potem vsak dan teces hitreje.. ne pocasneje.. napredujes.. torej je vec pozitivnosti.. in negativnosti manj.. Bolecina je negativna... Al pa obratno. Vsakič bo manj toleranten do tega, kar žena dela. Sej če vsak dan ješ dunajca pa pofri za kosilo tut dvomim, da ti je čedalje bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:55:37
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Neeeeeee... in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Naslednjic bo manj bolelo,.. ne bolj.. ce vsak vecer teces.. potem vsak dan teces hitreje.. ne pocasneje.. napredujes.. torej je vec pozitivnosti.. in negativnosti manj.. Bolecina je negativna... 1. zena ga spostuje.. ampak ima pac svoje razloge.. za to dejanje.. stekam jo! in ne enacim tega z nespostovanjem.. 2. Preberi se Miska.. kaj pravi o tem.. da se bi zgodilo se enkrat.. Mogoce bo.. ker pac ta dva nista bla za enga slabga.. in ni dozivela kar je hotla.. sicer pa ne.. 3. ce bi hotela drugega.. bi odsla! Ne,to je ženska,ki nima dovolj samozavesti,da bi odšla in živela kakor ji pač paše,ampak hoče imeti doma svojo marioneto,ki bo vedno tam,ko ga bo potrebovala. Takrat ko bo razočarana se bo vračala k njemu,drugač pa se ji je.. za njega.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:55:58
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Neeeeeee... in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Naslednjic bo manj bolelo,.. ne bolj.. ce vsak vecer teces.. potem vsak dan teces hitreje.. ne pocasneje.. napredujes.. torej je vec pozitivnosti.. in negativnosti manj.. Bolecina je negativna... 1. zena ga spostuje.. ampak ima pac svoje razloge.. za to dejanje.. stekam jo! in ne enacim tega z nespostovanjem.. 2. Preberi se Miska.. kaj pravi o tem.. da se bi zgodilo se enkrat.. Mogoce bo.. ker pac ta dva nista bla za enga slabga.. in ni dozivela kar je hotla.. sicer pa ne.. 3. ce bi hotela drugega.. bi odsla! mogoče je res tako.. vsakič manj boli.. vse bolj si izurjen papak po katermu žena stopa in skače 1. ja.. razlogi so.. dvojček je postal brezvezen.. in ona veselo v lov za novim.. 2. nikoli ne bo doživela tega o čemer fantazira.. sorry.. 3. je hotela drugega.. ni bil čist zadovoljiv.. naslednji mogoče bo.. in bo odšla.. dvojček pa v jok in na drevo.. z igračami..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:57:35
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Ne,to je ženska,ki nima dovolj samozavesti,da bi odšla in živela kakor ji pač paše,ampak hoče imeti doma svojo marioneto,ki bo vedno tam,ko ga bo potrebovala. Takrat ko bo razočarana se bo vračala k njemu,drugač pa se ji je.. za njega. točno tako.. doma ima svojega tepčka za kateraga se ji jebe po domače.. ko pride pa boljši loverboy, ki ji bo dal več kot dvojček.. pa verjemi da ZVVIIZZ stran.. in bo tukaj spet nova tema.. "Zahi je mel prav"
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 14:58:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jaaa... lahko... ampak da mu slucjano kdaj ne reces, da si z njim iz ljubezni.. Imata pac neko ekonomsko pogodbo in ni se vama treba porocit.. ampak pojdita raje k notarju! Partnerska ljubezen NI nesebična! (kot ljubezen do otroka). Če nekoga ljubiš - to še ne pomeni da lahko hodi po tebi. In z njim sem zaradi ljubezni, vendar tudi za to, ker se ujameva, ker sva prijatelja, ker en z drugim uživava, ker se vzajemno spoštujeva, ker sva si zvesta, ker se lahko zanesem nanj,.... In če bi blo varanje = kufri, to ne bi bil izkaz - neljubezni, ampak posledica njegovega nespoštovanja in mojega samospoštovanja (kljub ljubezni)
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:01:53
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Partnerska ljubezen NI nesebična! (kot ljubezen do otroka). Če nekoga ljubiš - to še ne pomeni da lahko hodi po tebi. In z njim sem zaradi ljubezni, vendar tudi za to, ker se ujameva, ker sva prijatelja, ker en z drugim uživava, ker se vzajemno spoštujeva, ker sva si zvesta, ker se lahko zanesem nanj,.... In če bi blo varanje = kufri, to ne bi bil izkaz - neljubezni, ampak posledica njegovega nespoštovanja in mojega samospoštovanja (kljub ljubezni) besede modrosti.. učite se dragi moji... tako tole zgleda v normalnih vezah/zakonih...
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Naslednjic bo manj bolelo,.. ne bolj.. ce vsak vecer teces.. potem vsak dan teces hitreje.. ne pocasneje.. napredujes.. torej je vec pozitivnosti.. in negativnosti manj.. Bolecina je negativna... Al pa obratno. Vsakič bo manj toleranten do tega, kar žena dela. Sej če vsak dan ješ dunajca pa pofri za kosilo tut dvomim, da ti je čedalje bolj všeč. Jah.. ce je vsak dan ista zenska v postli... tud al kako? Tud tako bi to lahko zdej nadaljevala.. ampak to ti pa vec ne bo vsec..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:07:58
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jah.. ce je vsak dan ista zenska v postli... tud al kako? Tud tako bi to lahko zdej nadaljevala.. ampak to ti pa vec ne bo vsec.. če je ista, pa vse počne isto, potem ja. drugače pač ne. Sej lahk vsak dan ješ zrezke, ampak enkrat ocvrte, enkrat v omaki, drugič pečene,....
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Ne,to je ženska,ki nima dovolj samozavesti,da bi odšla in živela kakor ji pač paše,ampak hoče imeti doma svojo marioneto,ki bo vedno tam,ko ga bo potrebovala. Takrat ko bo razočarana se bo vračala k njemu,drugač pa se ji je.. za njega. A lahko ti zberes tolk samozavesti da reces svojemu partnerju, da bos to naredila.. in vse to.. kar je ona napisala v tisti drugi temi? Pojdi si prebrat..! In to ni res.. kar si napisala.. To ni to.. Lahko je.. in taksno pac skenslas.. ampak tukaj ni!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Jah.. ce je vsak dan ista zenska v postli... tud al kako? Tud tako bi to lahko zdej nadaljevala.. ampak to ti pa vec ne bo vsec.. če je ista, pa vse počne isto, potem ja. drugače pač ne. Sej lahk vsak dan ješ zrezke, ampak enkrat ocvrte, enkrat v omaki, drugič pečene,.... dej no... zdej pa spet tko.. pol so pa se velki zrezki.. pa mejhni.. pa na zelen krozniku.. Ooo pismo.. kolk je ura.. Dons bo pa men moja kufre spakirala.. bi mogu fuul stvari nardit do treh.. Matr! Si bom izmislu.. da net ni delu.. :))))))))))
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:14:13
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Si bom izmislu.. da net ni delu.. :)))))))))) c c c .. laži.. nespoštovanje!!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Si bom izmislu.. da net ni delu.. :)))))))))) c c c .. laži.. nespoštovanje!! Tocno... zakaj bi lagal.. tebe bom potunku... ti si kriv.. k si spet s temi kufri zacel.. :)))
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:18:33
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Si bom izmislu.. da net ni delu.. :)))))))))) Kufri !
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:28:46
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: madela Ne,to je ženska,ki nima dovolj samozavesti,da bi odšla in živela kakor ji pač paše,ampak hoče imeti doma svojo marioneto,ki bo vedno tam,ko ga bo potrebovala. Takrat ko bo razočarana se bo vračala k njemu,drugač pa se ji je.. za njega. A lahko ti zberes tolk samozavesti da reces svojemu partnerju, da bos to naredila.. in vse to.. kar je ona napisala v tisti drugi temi? Pojdi si prebrat..! In to ni res.. kar si napisala.. To ni to.. Lahko je.. in taksno pac skenslas.. ampak tukaj ni! Ja lahko in sem že!!!! Samo ni bilo kot v tem primeru. Bila sem nesrečna,nezadovoljena in sem mu povedala,da si želim druzga in da ODHAJAM od njega! Sem popolnoma samozavestna in vem kaj hočem,torej to tudi dosežem,samo na tak način da s svojim početjem ne PONIŽUJEM in žalim nekoga,ki bi ga naj imela rada! Kapiš
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 15:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe..glede varanja..je vsem znano...da ne želimo,da nas partner vara...ne vem,zakaj bi morala mojemu reč,da ne želim,da me kdaj prevara..če me prevara...me prevara..to ne bom odpustila..sploh ne zato,ker sem jaz njegova prva..bi pač prej ****aro okoli..da ne bi bila jaz prva...dvojček,skenslaj jo raje..kr te bo skoz varala..s teboj je samo zato,ker se boji,da bo ostala sama in v tem primeru si ti z njo,pa čeprav ****ari okoli...
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 16:55:37
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 No ženka je res svoj firbec ali željo, ne vem kako naj to imenujem potešila ........Gremo naprej k novim zmagam. Tebi Tjazy pa hvala za vse , ker si mi pokazal pot k drugačnemu razmišljanju. Lepo, da se veseliš nezvestobe svoje žene. Očitno si velik mož. Odrasla oseba. Če je tebi tako všeč, ti želimo še veliko ženinih skokov čez plot. Če pa ni tako, zakaj tako pišeš. (škoda da nimaji smeška osla)
|
|
|
imehmm...Katero ime vam je lepše?Katja (
72%)
Marina (
28%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!