Anonimen
|
Tjazy je pisal o odvisnosti,kao da si odvisen od osebe,v tem primeru ti od svoje žene,ker nisi enakega mišljenja in se čutiš prizadet ker hoče z drugim Ne sploh mi ne kapne. Če je to tolk normalno,zakaj pa pol vsi tega ne delamo Niti najmanj ne razmišljam,da bi storila kaj v tej smeri,fantazije naj to tudi ostanejo in v fantazijah ne bom razočarana kot je sedaj tvoja žena in hoče šeeeeee.... Kaj sem hotela povedat s to odvisnostjo? Poznam eno žensko,ki je dobesedno odvisna od ljubimcEV,saj vsi poznamo tiste občutke pri prvem dotiku,vzburjenost,ko si kot zadet...? Torej ona brez tega ne more,moške menjuje kot po tekočem traku,pa zmeraj pravi,to je zadnjič,sam še enkrat moram to doživet,pa temu ni konca,ne kraja... Poglej Dvojček,jaz ti svetujem,da se z ženo resno in mirno pogovorita kam to pelje,pa čeprav že v prvi vrsti ne bi smel dopustiti,da se nekdo tako igra s tvojimi čustvi. Jaz osebno mislim,da boš prizadet še in še,zato je bolje...ne vem,to se moraš sam odločiti.Jaz bi odšla. Lahko je govoriti,da si egoist in da gledaš samo nase,pa da ji moraš dovoliti,da se ji želja uresniči,nihče pa se ob tem ne vpraša kak karakter človeka si Po tvojem pisanju sklepam,da ti ljubezen veliko pomeni in to z eno samo osebo,ki je ne misliš deliti. Žal mi je,da si dovolil,da je stvar pripeljana tako daleč,ko več ni poti nazaj. Po drugi strani pa se sprašujem,oziroma sprašujem tiste,ki tako obnašanje odobravate,a moram tudi jaz svojemu možu "dovoliti",da seksa z drugo,ker sem njegova prva
|