mamči
|
Se spomnim tvoje prve teme dvojček. Sem bila prepričana, da se bo želja tvoje žene nekako "ohladila". No, spet enkrat sem se motila. Meni je zelo čudno, ker sta se vidva tako sistematično in tehnično lotila ženinega "problema". Veš, človek ni stroj, ko si prepričan, da boš lahko eno čustvo zavrl, se na drugi strani nepričakovano pojavi drugo. Škoda, ker je prišlo do tega. Zdaj verjetno ti zelo trpiš, tvoja žena pa sploh ni potešena v svoji avanturi in slej ko prej se bo spet zapletla.... Zdaj sem še bolj prepričana v moj post na prvi temi: Hmmm, po svoje te razumem bejbika. Pa vseeno - kako si odgovoriš na vprašanje, kaj bo drugače, kaj se bo zgodilo ,spremenilo, če se zavestno spustiš v varanje ? Kaj pričakuješ od tega ? Pravzaprav tvoj namen prevarati moža ni samo igra - al pa rečima, da je peklenska igra. Dejstvo je, da se tvoj mož ne strinja in da ga bo tvoje morebitno varanje spremljalo še dolgo, dolgo in bo zarad tega trpel, mogoče te bo nehote zaničeval....hja ne vem no. Kaj pa misliš, da se bo zgodilo ? Nekaj enkratnega, neponovljivega in hkrati neobvezujočega in kao brez čustev in ljubezni, pa vseeno tako pompozno, da se splača vse kar imaš zavreči (in imaš veeeliko, ker te tvoj mož ljubi ) . Jaz mislim, glede na to kakšen odnos imata s tvojim možem, da bi bila nad takim instant sex-om še kako razočarana, ker tisto kar se tebi zdaj zdi sanjsko doživetje, ti verjetno že nekaj let doživljaš v svoji postelji vse ostalo so odtenki nečesa... Ja kaj vem, svetovala bi ti lahko : - popestritev sexa z možem- kakorkoli že, brez tretje osebe, pa pač počakaš, da te želja po skoku čez plot mine. - prepričaj še moža v tovrstna doživetja - kr tako živi in čakaj, da te mine želja po prevari.... Če pa vse to nič ne pomaga, pa bi rekla tako . najdi vsaj nekoga, ki se ti bo zdel vsaj malo poseben in simpatičen, ker to čisto tako brez čustev ne vem, kako lahko špila . Po mojem je tud pametno, da v bodoče tvojega ne "obremenjuješ po nepotrebnem", zdaj si mu pregnala sum v srce in po moje ga to kr fajn boli, v bistvu pa se ni nič zgodilo. Ne vem, če bi moj partner (si ne zman predstavljat, pa nikol ne veš ) izražal tako močno željo, po skoku čez plot, pa ga nikakor ne bi minilo in bi samo o tem sanjaril si bi jaz najmanj na svetu želela vedet točen kraj in datum pa še ime osebe s katero me bo prevaral. Kaj ti hočem s tem povedat ? Da mogoče boljše, da to izpelješ s čim manj rom pom poma in tud tvojemu tega dogodka ne omenjaš. Kakorkoli že se bosta odločila, upam da bo prav za oba (če je to sploh možno ). V bistvu pa ti želim, da se nekega jutra zbudiš in se ti tvoja želja po prevari zdi le odaljena misel, tvoje roke pa objamejo tvojo resnično srečo in ljubezen - tvojega moža ! Srečno! No na žalost pa se misel bejbike o prevari ni razblinila.....
< Sporočilo je popravil mamči -- 23.5.2007 22:23:47 >
|