|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: povedati ali ne
22.5.2007 8:38:33   
loredana
Ne morem verjet ej......pa hvala lepa za take kolegice oziroma znanke, ki bi pred mano tajile samo zato, da ne bi grde izpadle. Jaz bi definitivno hotela vedeti, vseeno od koga. Potem je pa na meni, da se odločim kaj in kako naprej.

Me pa zanima če bi prav tako svetovale molk in "brigaj se zase" če bi kateri od vaših kolegov zlorabljal otroka..... Najbrž ja, ker ravno to se v tej ljubi deželi kranjski dogaja. Nihče nič ne ve, nihče nič ne sliši, dokler ni prepozno.

KATASTROFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.5.2007 9:04:45   
Taula
Jaz bi definitivno hotela vedeti, vseeno od koga.

Ja, a pa bi verjela tujki?user posted image  Jaz bi želela vedeti, ampak da mi povedo kolegice, znanke, ne pa neke tujke. Njim ne bi verjela. Povedala bi kolegici, znanki..popolni tuji pa ne, ker se me ne tiče njuno razmerje. Sploh pa je ne bi vznemirjala ker je noseča.

Če že želiš povedati napiši pismo oz. pošlji sliko.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.5.2007 9:08:47   
maruškaŠ
Če ne drugač (ker te očitno žre vse skupaj), ji napiši pismo. POtem pa se bo itak sama odločila kaj naprej oziroma kaj bo naredila z informacijo, ki jo bo dobila.

Kaj ne vznemirjaj je, če je noseča? Koliko jih ostane samih ko so noseče? Sej niso na smrtni postelji, samo noseča je, pa niti nikjer ni bilo omenjeno, da je kakšna rizična nosečnost?

Jst bi povedala, če bi tako čutila. Drugač pa bi se pač brigala zase.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.5.2007 9:09:09   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdej pa vprašanje, ali nekako sporočiti bodoči mamici, da jo njen moški vara ali pustiti vse pri miru in jo pustiti v utopiji, da je njen mož brezmadežni?

Ne povedati. Predvsem, ker to ni tvoja stvar in ker je ne poznaš dobro, da bi ti to konec koncev verjela. Ker če bo vprašala moža, ji bo ta najbrž rekel, da ni res. In komu bo v takšnem tenutku verjela, možu ali tebi? Najbrž možu, žal...

Bo pa tako ali tako prišlo na dan. Če ne jutri, pa čez nekaj let. To je očitno moški, ki ne bo ostal pri varanju samo v nosečnosti. TO je samo bedast izgovor.

Zakon, ki je skoraj 100% obsojen na propad ali vsaj na velike probleme.

Zato...ne mešaj se v tuje probleme.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.5.2007 9:13:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ne. Ne. Ne. Ne. Ne.

S tem se pa ne morm strinjat..

Mislm Zara.. pa za tko pametno sem te mel.. Celo reporter si bla v mojem haremu nekoc... user posted image

... in potem napises samo 5x Ne.user posted image user posted image   6 x je treba pa namesto pik si !-aji !!

tkole..  Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! user posted image

Torej NE! user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.5.2007 9:16:01   
poška
zlorabljati otroka je malo drugače kot seksati z drugo

in vsak ima pravico do svojega življenja in je zanj odgovoren - kar bo delal to bo žel. jaz ženi ne bi povedala, bi pa konkretno pritisnila nanj.

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.5.2007 9:21:21   
Mina1
Že nekaj časa vem za neko varanje. Nje ne poznam, poznam pa njega in pa njegovo ljubico. Predvsem mi je grdo, ker bo on v roku meseca dni postal novopečeni očka.
Zdej pa vprašanje, ali nekako sporočiti bodoči mamici, da jo njen moški vara ali pustiti vse pri miru in jo pustiti v utopiji, da je njen mož brezmadežni?

Pri teh stvareh se mi zdi, da je človek vedno v precepu, kaj storiti, a prevarano ženo prizadeti, a bo sploh verjela, bo mogoče on neha, bo ljubica prišla k pameti in prekinila?

hm, si bila zraven v trojčku, da veš, da gre za varanje al kako?

Ne vmešavaj se, verjetno se ti samo nekaj dozdeva in tako. A nimaš drugega dela? 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.5.2007 9:39:33   
Felicity
Ne!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.5.2007 10:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

BRIGAJ SE ZASE.

brigaj se zase in boš imela celo življenje kaj za delat. ne vem  zakaj se ljudje tolk vmešavate v življenje drugih.vsak živi takšno življenje kot mu paše in  dela točno to kar mu je volja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.5.2007 10:19:31   
_andreja_
Ne!  za nobeno ceno

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.5.2007 10:23:39   
Tonchka
Primerjati zlorabo otrok ali pa flirtanje,.............ma daj nehaj, kaj pa ima to skupnega? 

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.5.2007 10:24:34   
Anonimen
Me pa zanima če bi prav tako svetovale molk in "brigaj se zase" če bi kateri od vaših kolegov zlorabljal otroka..... Najbrž ja, ker ravno to se v tej ljubi deželi kranjski dogaja. Nihče nič ne ve, nihče nič ne sliši, dokler ni prepozno.

vot d fak loredana. Spij eno kavo, pa bo.

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
22.5.2007 10:41:13   
Pajaca
Jaz bi hotla vedet, pa magar od tujca. Ampak tko da so dokazi..... ne pa sam ja veš tvoj te pa vara z eno, ja in ti si kdo???

Slikaj ju, pošlji ji pošto, pa napiši kje pa kdaj se videvata. Pol naj pa počne s tem kar želi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.5.2007 10:56:41   
snake
ne vem, jaz tudi vem za eno tako zgodbo pa sem tiho, ne da se mi mešat!

v tem primeru ko je ta punca noseča definitivno ne bi rekla nič, ker ne veš nikoli, lahko bi ko bo rodila zasovražila otroka al se čudno obnašala z otrokom ker bi bila ful prizadeta zaradi partnerja....................rajši mouči

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.5.2007 11:04:29   
baguSka
Jezik za zobe anonimna!!! Kdo ti u bistvu daje pravico se vmesavat v zivljenje nekoga, ki ga sploh ne poznas?? On je tisti, ki mu lahko karkoli reces - ona pa nikakor!!!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.5.2007 11:13:49   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: miška piška

trenutno vem, da en kolega vara svojo punco (oba poznam dokaj dobro). pa se z njo dostikrat dobiva na kavi, pa ji ne bom povedala. zelo zelo zelo mi je žal, ampak situacija je takšna, da ne morem povedati, čeprav se mi zdi to tako zelo grdo kot nič drugega na svetu. najbolj žalostno je to, da vsi okoli nje vedo, da jo vara, pa ji nihče ne bo povedal. žalostno! potem pa še komu zaupaj!!

Miška piška, samo v razmislek: Kako bi se počutila ti v primeru, da bi s tvojo kolegico, ki ve, da te tvoj partner vara, sedela večkrat ob kavici in bi blebetale v glavnem o nepomembnih zadevah? Veš, enkrat bo zvedela in takrat tudi ti več ne boš njena prijateljica...v obeh primerih se lahko to zgodi-če ji poveš ali pa se z njo dobivaš na kavicah in ji ne poveš...po moji izkušnji, bi si jaz razložila tvoje dejanje tako, da podpiraš njenega fanta in njegovo ljubico...ne vem, razmisli. In mišljeno je bilo dobronamerno. Ker sem to izkusila na svoji koži. Srečno! 

< Sporočilo je popravil plenicka -- 22.5.2007 11:15:36 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.5.2007 11:16:08   
Taula

trenutno vem, da en kolega vara svojo punco (oba poznam dokaj dobro). pa se z njo dostikrat dobiva na kavi, pa ji ne bom povedala. zelo zelo zelo mi je žal, ampak situacija je takšna, da ne morem povedati, čeprav se mi zdi to tako zelo grdo kot nič drugega na svetu. najbolj žalostno je to, da vsi okoli nje vedo, da jo vara, pa ji nihče ne bo povedal. žalostno! potem pa še komu zaupaj!!

Ja lubica tale tvoj zadnji stavek je pa svetovni. Ti veš....a ne poveš. In stokaš kako je to žalostno in kako nikomur več ne moreš zaupati. Dvolično se ti ne zdi?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.5.2007 11:17:37   
maruškaŠ

trenutno vem, da en kolega vara svojo punco (oba poznam dokaj dobro). pa se z njo dostikrat dobiva na kavi, pa ji ne bom povedala. zelo zelo zelo mi je žal, ampak situacija je takšna, da ne morem povedati, čeprav se mi zdi to tako zelo grdo kot nič drugega na svetu. najbolj žalostno je to, da vsi okoli nje vedo, da jo vara, pa ji nihče ne bo povedal. žalostno! potem pa še komu zaupaj!!

Če si resnično njena prijateljica in jo imaš NESEBIČNO rada, potem ji boš povedala, čeprav to pomeni, da bo morda tebe gledala grdo, pomembno je, da bo naredila tisto, kar je zanjo dobro in pomembno.

Sicer lahko pa še vedno narediš tako, da ji pošlješ anonimno pismo. In potem če te bo vprašala če kaj veš o tem, reci, da si pred kratkim zvedela (ali pa videla) in nisi vedela kako naj ji poveš, oziroma če ti bo sploh verjela.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.5.2007 11:18:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja lubica tale tvoj zadnji stavek je pa svetovni. Ti veš....a ne poveš. In stokaš kako je to žalostno in kako nikomur več ne moreš zaupati. Dvolično se ti ne zdi?user posted image

Točno tako!!

Jaz sem sicer najboljši kolegici povedala, ker sva bili pač kolegici.. Da pa osebe ne poznam.. To pa ne, ker bom izpadla jaz kriva, poleg tega je noseča... Ne bi se špilala s tem user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
22.5.2007 11:20:51   
jagoda77
men je full zanimivo, kako ste vse tako proti... jaz sem enkrat vidla od kolegice tipa z eno bejbo, pa sem šla s kolegico na kofe, ji povedala, da naj bo malo bolj pozorna nanjga in da naj gre tja pa tja, pa me je naprej čudno gledala, potem je pa sama preverila zadevo in mi bila hvaležna, ker sem ji na tak način povedala.

Itak ne moreš prit do nekoga pa rečt, tvoj te vara in zdej konc takoj naredit in znoret... se da na obziren način povedat.

Če jo lahko nekako kontaktiraš, potem jo samo opozori in naj se sama prepriča.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.5.2007 11:20:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Ne morem verjet ej......pa hvala lepa za take kolegice oziroma znanke, ki bi pred mano tajile samo zato, da ne bi grde izpadle. Jaz bi definitivno hotela vedeti, vseeno od koga. Potem je pa na meni, da se odločim kaj in kako naprej.

KATASTROFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu se NE GRE za otroka, ampak za varanje.. Tako, da to ni ena in ista zadeva...

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
22.5.2007 11:22:13   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Glede na to, da nje niti ne poznaš,bi jaz raje eno moralno pridigo naredila temu kretenu in njegovi porivačici , kar obema bi jih napela in to konkretno.

Pa saj ne morem verjet! In ta ljubica ve da je njegova punca ali žena noseča?

Kam smo padli! Poden od podna user posted image user posted image user posted image

Iz moje izkušnje- ja, njegova ljubica je prekleto dobro vedela, da sem jaz noseča, saj vsi živimo v majhnem kraju...takoj, ko sem rodila, se je dobil z njo. Menda ji je pa natvezil, da je vse ok...in ona mu je verjela. Seveda. Ko si zaljubljen si POPOLNOMA slep tudi za dobronamerne nasvete. Hodijo takšni ljudje po tej zemlji. In ogromno jih je. Na žalost. Vendar vsak po svoje.  

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.5.2007 11:24:54   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

men je full zanimivo, kako ste vse tako proti... jaz sem enkrat vidla od kolegice tipa z eno bejbo, pa sem šla s kolegico na kofe, ji povedala, da naj bo malo bolj pozorna nanjga in da naj gre tja pa tja, pa me je naprej čudno gledala, potem je pa sama preverila zadevo in mi bila hvaležna, ker sem ji na tak način povedala.

Itak ne moreš prit do nekoga pa rečt, tvoj te vara in zdej konc takoj naredit in znoret... se da na obziren način povedat.

Če jo lahko nekako kontaktiraš, potem jo samo opozori in naj se sama prepriča.

TOLE JE KRASEN NAČIN, DA SE VARANJE RAZKRINKA! V TEM PRIMERU IMA TISTI,  KI VE, VSAJ ČISTO VEST...user posted image ...

Pa še nekaj: nikoli ne počni tistega, kar ne želiš, da bi kdo počel tebi!

PS:Se opravičujem, ker sem tako aktivna na tej temi ampak tole je zame zelo občutljiva tema.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.5.2007 11:25:20   
loredana
Primerjava z zlorabo otrok je čisto na mestu, glede na to kake argumente dajete in to je - NE VMEŠAVAJ SE V NJUNO ŽIVLJENJE, KER SE TE NE TIČE.

Zdaj pa sprašujem: če bi partner tele kolegice spolno zlorabljal njunega otroka bi povedalai? Saj se vas ravno tako ne tiče, oni so familija zase.

In je, žalostno ampak res - se dogaja. Koliko je zlorab pa nihče nič ne ve, ne vzgojiteljice, ne učiteljice, ne sorodniki še manj sosedi. Ker se elegantno ne vtikajo v tuje zadeve.....

Upam da so moje kolegice kolegice v pravem pomenu besede. V dobrem in slabem.

In s tem zaključujem tole debato.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.5.2007 11:26:12   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: loredana
Nihče nič ne ve, nihče nič ne sliši, dokler ni prepozno.

A se ti ne zdi, da je že prepozno?

Tjazi, ne da se mi vpit user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?