|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povedati ali ne
21.5.2007 20:03:12   
Anonimen
Že nekaj časa vem za neko varanje. Nje ne poznam, poznam pa njega in pa njegovo ljubico. Predvsem mi je grdo, ker bo on v roku meseca dni postal novopečeni očka.
Zdej pa vprašanje, ali nekako sporočiti bodoči mamici, da jo njen moški vara ali pustiti vse pri miru in jo pustiti v utopiji, da je njen mož brezmadežni?

Pri teh stvareh se mi zdi, da je človek vedno v precepu, kaj storiti, a prevarano ženo prizadeti, a bo sploh verjela, bo mogoče on neha, bo ljubica prišla k pameti in prekinila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povedati ali ne
21.5.2007 20:10:40   
Anonimen
Niti pod razno. Ne vmešavaj se, da ne boš na za vse koncu kriva ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2007 20:11:06   
atiM
uf, ta je pa težka, tudi sam ne vem, kaj bi storil, mogoče bi želel, da mi nekdo pove, da me žena vara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 20:13:08   
nejcko
Se strinjam z Raho. Nikoli in nikdar ne "posreduj" v partnerskih zadevah, ker na koncu vedno izpateš ti najhijšiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 20:20:26   
eya
Jaz bi prevarani povedala izključno samo, če bi bila ona moja prijateljica. Sicer se ne bi vmešavala.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 20:23:24   
total
Če bi bila res dobra prijateljica pol bi,drgač pa ne,sicer je pa svet majhen,itak bo 1x zvedela,slej ko prej.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 20:30:59   
ZARA
Ne. Ne. Ne. Ne. Ne.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2007 20:40:22   
Anonimen
A zdaj bi ji šla povedat, ko nosi v sebi otroka? Ma.. Punca, ne delaj problemov in se ne vmešavaj! Bo že sama uvidela, če bo...

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2007 20:45:26   
Anonimen
BRIGAJ SE ZASE.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2007 20:48:16   
arielca
Ne.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2007 20:51:11   
plenicka
Jaz sem bila prijateljici izjemno hvaležna, da mi je povedala in odprla oči. Vendar to je bila moja prijateljica. Ona ni tvoja, če sem te prav razumela. V mojem primeru se ni končalo tako, kot jih je veliko napovedalo v tem postu ampak s selitvijo bivšega. Pa tudi jaz sem bila v času njegovega varanja noseča, ko pa se je rodil otrok pa se je varanje samo še stopnjevalo. Res je, da sem tudi jaz to čutila...in ko so ljudje zvedeli, da vem, so mi pa vsi začeli govoriti o varanju bivšega. Vsi so vedeli, ker se sploh nista skrivala. Samo jaz s trebuhom in kasneje z dojenčkom nisem mogla nikamor. In to sta seveda prekleto izkoriščala. In šele takrat mi je bilo neprijetno. Da ne omenim še kaj drugega...
Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi naravnost vprašala njega, nekaj v smislu, kaj na to pravi njegova noseča žena...no, mojega bivšega je namreč moja znanka enkrat ujela na delu in ga je kar naravnost vprašala. Odgovoril ji je, da sem jaz s tem seznanjena in da sva vse zmenjena...user posted image ...seveda to ni držalo.
Druga možnost, ki pa obstaja pa je, da popolnoma prekineš stike z njim in naj reši zadevo sam.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2007 20:53:21   
plenicka
Pa še nekaj: ljubica ne bo prišla k pameti. Kaj njo briga. Veliko vprašanje pa je, kaj ji je ta ničvrednež natvezil. Velika verjetnost je, da njej laže ravno tako kot svoji noseči ženi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2007 20:56:19   
muška
Glede na to, da nje niti ne poznaš,bi jaz raje eno moralno pridigo naredila temu kretenu in njegovi porivačici , kar obema bi jih napela in to konkretno.

Pa saj ne morem verjet! In ta ljubica ve da je njegova punca ali žena noseča?

Kam smo padli! Poden od podna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2007 20:58:31   
Anonimen
Njej ne bi govorila, če je niti ne poznam.

V njega bi se pa verjetno ob prvi priliki obregnila; varati nosečo ženo se mi zdi svinj*** dejanje. Če bi imela dober dan, bi to naredila na nesramen način.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2007 21:00:38   
lelaval
NE

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2007 21:02:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Glede na to, da nje niti ne poznaš,bi jaz raje eno moralno pridigo naredila temu kretenu in njegovi porivačici , kar obema bi jih napela in to konkretno.

Pa saj ne morem verjet! In ta ljubica ve da je njegova punca ali žena noseča?

Kam smo padli! Poden od podna user posted image user posted image user posted image

ja ta ljubica ve za nosečo ženo, vendar pravi, da so to nje ne tiče, ker ji tako paše, je pa sama ne davno tega govorila zelo grdo o svojem bivšem, ker naj bi jo on varal kao, samo ne vem no, če sama vidi kako to boli, potem ne vem zakaj sama to isto počne nekomu drugemu.

sem pa že tudi njega direktno vprašala, če se mu ne zdi grdo vse skupaj, pa je rekel, da pač ne more seksati s svojo, ker je noseča in da rabi popestritev, pa itak sta samo tko malo skupaj.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.5.2007 21:02:55   
Miška76
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.5.2007 21:24:57   
miška piška
no way, ne smeš povedati !!!
ona ti ne bo verjela saj te sploh ne pozna, on in njegova ljubica te bosta zasovražila ker se vmešavaš, pa najbrž še kdo drug...
žal je tako. enkrat sem to naredila (povedal znanki da jo vara njen tip). in posledica? pomembmo je bilo samo to, da sem jaz povedala in tako izpadla najslabša, varanje sploh ni bilo pomembno. tega ne naredim nikoli več, razen če bi varal tip mojo najboljšo prijateljico, bi ji povedala.
trenutno vem, da en kolega vara svojo punco (oba poznam dokaj dobro). pa se z njo dostikrat dobiva na kavi, pa ji ne bom povedala. zelo zelo zelo mi je žal, ampak situacija je takšna, da ne morem povedati, čeprav se mi zdi to tako zelo grdo kot nič drugega na svetu. najbolj žalostno je to, da vsi okoli nje vedo, da jo vara, pa ji nihče ne bo povedal. žalostno! potem pa še komu zaupaj!!

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.5.2007 21:31:38   
Tonchka
Ne vtikavaj se. Moj dobronamerni nasvet. Jaz sem samo enkrat to naredila, sicer že pred leti, in prijatelijici povedala da jo tip vara (sem ga videla na lastne oči), fulllll mi je bila hvaležna, dokler jo njen preljubi ni prepričal, kako nakladam in lažem. Seveda jo je prepričal, ker je bila tok vanjga zaljubljena in slepa. Od takrat si mislim: Ma naj se j... vsak po svoje in s komer se hoče.

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.5.2007 21:45:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: unnna
Od takrat si mislim: Ma naj se j... vsak po svoje in s komer se hoče.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.5.2007 22:10:48   
*alja*
Očitno sem samo jas mnenja da ima pravico zvedet kaj se dogaja okrok nje, ampak samo pod pogojem če imaš dokas - drugač jo lahko prepriča kontra.

Ni fer da je varana zdaj ko ga najbolj potrebuje in ko ga bo najbolj potrebovala. Naj izve, da se bo imela možnost sama odločit če želi nadaljevati življenjsko pot z nekom ki jo vara. Če se bo to odločla zavestno in bo vedla za dejanja moža- pol je pa to njun problem in se več nima pravice noben vmešavat!

To je pa samo moje mnenje in iskušnje ki sem jih doživela v partnerjevi družini!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.5.2007 22:24:11   
Anonimen
Če veš njen naslov ali kaj podobnega ji napiši pismo, potem je pa itak na njej ali bo to preverila ali ne, če veš kje in kdaj se tip dobiva z ljubico ji tud to napiši.
Osebno ji pa ne pravi, ker te ne pozna.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.5.2007 22:30:06   
Anonimen
Slikaj ju skupaj, pa ji pošlji sliko na dom. Samo jaz bi počakala, da rodi na miru in malo pride k sebi, čeprav za tako pismo ni nikoli primeren trenutek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.5.2007 23:18:00   
Anonimen
Res je situacija še bolj zoprna, ker je ženska noseča in si težko dovolj pameten, ali je bolje povedat sedaj ali ko rodi, če že poveš. No, kakorkoli, tudi jaz sem mnenja, da ima pravico vedet, pa čeprav priznam, da bi se sama težko odločila, kaj narest. Ali je ona med tistimi ženskami, ki takih stvari ne želijo vedet, pač po sistemu "kar ne veš, ne boli", ali je taka, ki bi v vsakem primeru želela vedet? Kdo bi vedel. Poznam oba tipa žensk, samo ti nje pač ne poznaš in na podlagi tega ne moreš sodit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.5.2007 7:31:09   
srki
Jaz je sedaj s takšnimi zgodbicami ne bi obremenjevala, mogoče kasneje, ampak samo, če bi bila ona moja prijateljica. Kot so že nekatere napisale, obregnila bi se na njega in mu dala vedeti, da pa le vsi niso tako nevedeni.

Se mi pa ta ženska po eni strani smili, ker bo očitno vedno živela v svoji pravljici, da je njen mož brezmadežen, obenem pa se ruka z drugo. Saj če ji tako odgovarja, prav, če pa ne, se mi pa res smili.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?