|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 22:44:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Histerija zvečer pri komaj 1 mesecu
29.5.2007 21:05:38   
žanai
Ojla!

Pri nas se je začelo, ko je bila bučka stara 3 tedne.
Lastna mama mi sprva ni verjela... rekla je, da če je tako majhen otrok sit, previt in ti ob dojenju zaspi, ga daš samo v posteljico in bo spal do naslednjega obroka. A kaj ko se je čez 10 min zbudila in se začela jokati? Bila je zelo utrujena, a ni mogla zaspati, ker jo je npenjalo in zvijalo. In to čez cel dan, pa ponoči... takrat je bilo najhuje, ker je niti nošenje ni umirilo, kar je čez dan včasih vžgalo. Najbolj jo je umirilo nošenje v štorklji. Sem jo imela po cele dneve na sebi. Ampak ponoči pa tako ne gre, tudi ti se moraš naspati.

Ves čas sem iskala kaj bi bilo narobe, probavala razne čajčke in kapljice... nič ni pomagalo, le delno je zadevo ublažilo.
Kot zadnjo možnost sem probala iti na dieto. Nisem jedla nič stvari, ki napenjajo. Najprej sem črtala vse prepovedano, potem pa počasi preizkušala če kaj od prepovedanega vseeno lahko jem. Črtala sem vse izdelke s svinjino (moraš biti previden, ker je v vsaki salami, hrenavki...), vse mlečne izdelke (včasih z jogurtom ni težav, z mlekom pa so) in izdelke ki vsebujejo mleko (npr. čokolada) in vso svežo zelenjavo in sadje ter sadne sokove.
Na tej dieti sem bila do njenega 4. meseca. Sem in tja sem probala pojesti kako prepovedano stvar, da bi videla če je njen prebavni sistem že dozorel. Kot že rečeno, pri 4h mesecih je bilo že ok.

V času diete sem morala paziti na prehrano, da sem vseeno dobila dovolj mineralov in vitaminov. Pojedla sem po 2 žlički melase na dan (ima veliko kalcija, magnezija...), pa veliko žitaric sem pojedla. Uporabljala sem pa sojino in riževo mleko.

Naj povem še, da se je še nekaj mojih kolegic z dieto rešilo krčev. Moraš pa biti res previden in dosleden- pol jabolka sem pojedla, pa je že bil hudič. Pa po uvedbi diete lahko traja nekaj dni, da krči res nehajo.

Dieta je naporna, a jaz sem bila presrečna, da mi je pomagla. Ne pomaga pa vsem.
Če se boste odločili zanjo, bom držala pesti.

Drugače bo pa vse hitro minilo in kot bi mignil se bo že kobacala naokrog.user posted image  
Pozdravček,
Žanai


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Strah ob uvajanju v vrtec.
Admin

Česa vas je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

Da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil. (0%)

Da bodo vzgojiteljice do otroka grobe. (50%)

Da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile. (0%)

Da se bo otrok poškodoval. (0%)

Da me bo otrok strašno pogrešal. (0%)

Da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile. (50%)


Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!