Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 15:44:41
|
|
|
|
ronja
|
srček, to se ti ne dogaja več zato, ker si zaljbuljena v svojega ljubega, če bi ta šel, bi bila verjetno hitro spet v "srednješolskih aferah"
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 15:45:52
|
|
|
|
vista
|
Pa naj bo še moja izkušnja: ... končala sem dolgoletno zveo in v dobrem mesecu (kljub neznosni bolečini in pogrešanju bivšega) spoznala krasnega, ljubečega, prijaznega...idealnega fanta. Ob njemmu sem se počutila resnično fino, sproščeno, jaz. No, kmalu ni bil več to. Mislim, da sem se ob njem počutila dobro, ker sem potrebovala nekoga, ki ima drugačen odnos do mene. Drugačen, kot ga je imel bivši. No, potem je tudi ta posal bivši. Ampak, mi je pa pomagalo najti samo sebe. Jaz bi na tvojem mestu fantu razložila, da nisem pripravljena na resno zvezo, da pa to ne pomeni, da ga bom "srala". Povedala bi mu, da sem pripravljena na prijateljstvo.....in če sta za skupaj, se bo prelevilo v kaj več. Če pa ne, pa pač ne. Jaz nisem bila pripravljena na resno zvezo, pa sem kljub temu poizkušala. In mi je zdaj žal. Pomisliti bi morala na prijateljstvo in morda poizkusiti to. Tako pa sem izgubila prijetno osebo, ki bi lahko bila zelo dober prijatelj. Tako pa je le nekdo, ki mi je zaradi napačne vloge postal naporen. Torej, če se fant strinja s prijateljstvom ali pa počasnim - resnično počasnim - začetkom...bo verjetno to najboljša varianta. Srečno punca!
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:01:08
|
|
|
|
ronja
|
evo, jaz bi najprej rekla isto kot vista, zdaj pa ne vem več: namreč moja izkušnja je pa ravno obratna: ko sva z bivšim končala, resda na moj predlog oz. željo, ampak bolelo je vseeno, seveda nisem bila pripravljena na novo zvezo in sem se dokaj hitro zapletla v eno tako romanco, za katero sva bila oba prepričana, da ne bo trajala (on je šel celo stavit s kolegom, da bova skup 1 teden, max 14 dni, da ga bom pustila)... Zdaj pričakujeva , skup sva pa že 8 let... Razlog? nekak je bil čisto predober, da bi ga pustila, hehe, nič ni hotel narobe naredit in sem se tak zacopala, da sama zase ne vem, on pa tudi, hehe Imaš tudi zgodbe s srečnim koncem PS: res pa je, da sva si bila s tem fantom že prej všeč, samo da tega nisva vedela...
< Sporočilo je popravil ronja -- 18.5.2007 16:03:08 >
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronja, vidiš da veš . Aspirinček, brez zamere, ampak koliko si ti stara? Pa na nič slabega ne namigujem, pa poznam te tudi ne.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:18:36
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin izpovedal mi je svoja čustva in mi dal čas,da premsilim,ali si želim biti z njim ali ne.J.... - do njega čutim neka čustva,vendar sem zmedena-ko sem z njim,mi je lepo,ko pridem domov,pa si ne želim več tega
- z njim sem bila že enkrat zelo kratek čas,nekaj dni,pa sem si,ko sem prišla domov,vedno premislila,da jaz pa si tega ne želim,ker sem bila takrat še zaljubljena v bivšega
- bivšega fanta še nisem popolnoma prebolela
- rada bi preiskusila še kaj noveg,drugačnega
Morda me moti le to,da je v mojem krogu kar nekaj fantov,ki se še zanimajo zame... 1. to, da terja odgovor "da" ali "ne" bolj kaže na to da ni ravno vešč, je pa zaljubljen zelo 2. je pošteno od tebe do njega, da rečeš "da" ob zgoraj naštetih alinejah? Je tudi vprašanje, če je v tem trenutku "da" zanj dobro. Namreč punce v takšnem stanju, kot si trenutno, si nihče ravno ne želi. Ker želi si da je ljubljen in zaželjen in ne samo koristen in primeren. 3. predlagam, da ne odgovorjaš ne z "da2 in ne z "ne". Čas bo pokazal svoje. Tačas pa boš tudi ti dozorela, ali pa ne. Mudi se ti ne.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Aspirinček zlati: Odgovori si na preprosto vprašanje: A GA LJUBIŠ? Ne,ne ljubim ga...zato sem se zdaj odločila za prijateljstvo!
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Aspirinček, brez zamere, ampak koliko si ti stara? Pa na nič slabega ne namigujem, pa poznam te tudi ne. Kmalu bom 22.Mlada sem še,ja...
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 16:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspirin,zakaj nas prosiš za nasvet,če nas ne upoštevaš?V eni temi si nas vprašala,če pokličeš bivšega,večina nas je rekla,da ne.Ti si ga poklicala. Pa vseeno. Bodita tista posebna prijatelja,spoznavajta se,........ Mogoče ga sčasoma vzljubiš. Ka tako to ne gre kajne. Lep Pozdrav
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 17:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Aspirin,zakaj nas prosiš za nasvet,če nas ne upoštevaš?V eni temi si nas vprašala,če pokličeš bivšega,večina nas je rekla,da ne.Ti si ga poklicala. Žal...takrat sm prehitro poklicala! Danes se je vse lepo razpletlo.Prebrala sem vaše besede.Hvala.Sporočila sem mu svojo odločitev in razloge za le to,in rekel je,da je vesel,ker sem v njegovem življenju in da me ima rad,in da mi da čas,da ga spoznam še bolj,in če se kdaj odločim,da bi bila njegova,in če bo še sam,da naj mu povem.Vesela sem,ker je tako reagiral.Ni zavrnil mojega mnenja.Ostajama dobra prijatelja.In morda nekoč postanema še kaj več.Ker se nikol ne ve.Zdaj grema z življenjem naprej.Morda oba spoznama v tem času še koga drugega in se situacija spremeni. Hvala punce,še enkrat,za vaše mnenje!
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 17:41:45
|
|
|
|
Taula
|
Lepo aspirinček. Boš videla..tudi ti boš kmalu spet srečna.
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:20:59
|
|
|
|
Gina
|
Moj prvi fant je bil tako zelo dober po duši in tako zelo nič komplikatorski, oboževal me je, ustregel mi je vse, rada sem ga imela zelo, pa v resnici sva bila the best frenda..... Ampak.....nisem čutila kemije. Niti malo nobene kemije oz. vsak dan manj kemije in manj in manj... jaz sem začela sanjati o drugih, do katerih sem čutila kemijo. Na koncu sem se zaljubila v enega, ki mu ni bilo do mene, ampak takrat sem si rekla, da ne smem biti taka p.... in temu fejst fantu to delat, ni fer do njega, da o drugih sanjam. Jokala sem kot dež, ko sva šla narazen, ne le on, tako zelo hudo mi je bilo. Res je bil krasen prijatelj. Ampak če me danes prašaš, sem prav naredila. Nikoli ne bi bila srečna, nikoli ga ne bi dovolj spoštovala kot ljubimca ali kot moža, spoštovala bi ga zgolj kot prijatelja in očeta svojih otrok, to pa ni dovolj za zakon. No, meni ne.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:24:51
|
|
|
|
ronja
|
gina, res je, brez kemije ni nič:) Sicer nisem mela take izkušnje, da bi bila s kakim, s katerim ne bi bilo kemije, je pa fino, če je je čim več:)
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaka faca si ti aspirin
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:38:49
|
|
|
|
Slončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Dol se dajta, da vidiš, če je tle vse v redu. da ti ne bo pol žal ko boš mogla aspirine jest zvečer
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica IZVIRNO SPOROČILO: al bina Dol se dajta, da vidiš, če je tle vse v redu. da ti ne bo pol žal ko boš mogla aspirine jest zvečer Al pa on viagro
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali ko ga vidiš, slišiš, dobiš metuljčke v trebuhu? Če ne, potem to ni to.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 21:56:57
|
|
|
|
1ksantipa
|
Čas bi bil, da bi se ti mal skulirala. Kolikor te berem, menjaš nike po tekočem traku, si vsa zmedena in nimaš pojma kaj bi .. Pusti tipe neki časa pri miru. Morda obišči kak klošter.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 22:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda me moti le to,da je v mojem krogu kar nekaj fantov,ki se še zanimajo zame... Ej to nej te res ne moti. Ko sem se jaz ločila, sem kar naenkrat opazila okoli sebe kup tipčkov, pa kot bi vsi vedeli, da sem fraj, oz.da bom kmalu frej. To zgleda neki začnemo oddajat, pa tut sprejemamo bolj...
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 22:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta Pehta Morda me moti le to,da je v mojem krogu kar nekaj fantov,ki se še zanimajo zame... Ej to nej te res ne moti. Ko sem se jaz ločila, sem kar naenkrat opazila okoli sebe kup tipčkov, pa kot bi vsi vedeli, da sem fraj, oz.da bom kmalu frej. To zgleda neki začnemo oddajat, pa tut sprejemamo bolj... Pehta, mislim da aspirinko ne moti to zanimanje tako kot je tebe NJo bolj moti v tem smislu, da bi rada se vseeno malce šparala za kakšne druge morebitne ****če
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 23:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin - do njega čutim neka čustva,vendar sem zmedena-ko sem z njim,mi je lepo,ko pridem domov,pa si ne želim več tega
Meni to pove vse. Drugi del stavka. To ni to oz. ni drugega kot prijateljstvo, ker pa razmišljaš, da bi bilo še kaj več, je reakcija enaka koncu stavka. Ker ti globoko v sebi niti slučajno ni do tega.
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 19.5.2007 10:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Čas bi bil, da bi se ti mal skulirala. Kolikor te berem, menjaš nike po tekočem traku, si vsa zmedena in nimaš pojma kaj bi .. Pusti tipe neki časa pri miru. Morda obišči kak klošter. Zanimiv nasvet.Glede kloštra je mal nesramno napisano,pa dobro.Ne bom ga obiskala.Mislim,da sem se v vsem tem času,odkar sm na RR(od 2004) že fajn skulirala.Trenutno brodem čez eno krizo,in če nimaš kaj vzpodbudnega za povedat,potem raje ne piši.In menjala sem tri nicke,kar pa tudi ni tvoj problem.Osebno se ne poznama,zato me ne obsojaj! In pošiljam ti ,za pozitiven dan!
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 19.5.2007 10:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake počakaj, lahko pa se res daš dol kot ena pravi z usemi ki te snubijo, da se malo sprostiš Šele zdaj sm videla ta post.Žal ni naslovljen na pravilni naslov(name),ker imam pri seksu zelo rada razčiščene pojme in ne seksam z nekom pač tko,sam zarad užitka in brez čustev.Zato ta ideja pade v vodo...
|
|
|
|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 19.5.2007 11:03:52
|
|
|
|
natasarobi
|
pozdravljena aspirin! glede na to kaj si dala čez in kaj prestajaš bi bilo bolje, da se ne vržeš v novo razmerje (sem brala na forumu kaj se ti je zgodilo), bivšega pa bi jaz poskusila pozabiti (pustil te je, ko si ga najbolj potrebovala) Vsi, ki vedo kaj se ti je zgodilo bi ti ponudili prijateljstvo in ne resne zveze, ker bi morali vedeti, da potrebuješ prijatelja in ne fanta. Sedaj si pomembna samo ti in nihče drug! In po taki nesreči, ki se ti je zgodila ne stori nekaj, da ti bo kasneje še huje samo zato, da bi premagala trnutno bolečino.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?