|
RE: Sej nevem,kaj naj-rabim vašo pomoč 18.5.2007 12:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin Pred dnevi sem bila čisto na tleh,zaradi bivšega fanta.In še danes se mal pobiram,ampak mi je že veliko lažje.Nekatere se še spomnite.Dan za tem sem dobila povabilo za v kino,od prijatelja,ki mi je zelo blizu,izpovedal mi je svoja čustva in mi dal čas,da premsilim,ali si želim biti z njim ali ne.Jaz sem pa zmedena.In zato rabim vašo pomoč... Nekako sem njega in najin odnos opisala v nekaj alinejah: - je 8 let starejši od mene - nepomembno
- ima že končano fakulteto -nepomembno
- spoznala sem ga na morju,pred leti-takrat sta bila še par z mojo zdaj najboljšo prijateljico(ta naju celo napeljuje k temu,da bi bila par) -nepomembno
- z njim se mam zelo lepo,zares sem sproščena - pomembno, čeprav so na začetku vsi taki
- je zelo pozoren do mene : poglej zgoraj
- je nežen in ljubezniv : poglej zgoraj
- po videzu ni ravno človek,v katereega bi se zaljubila samo zaradi tega : nepomembno, če je kemija videz ni pomemben
- ima dobro službo,svoje stanovanje in avto(ampak jaz ne gledam na to) :
- je zelo spontan,tako kot jaz-enkrat sma mislila iti v kino,pa sma se peljala kar v Celje,pa nazaj,da sma lahk čvekala -pomembno
- do njega čutim neka čustva,vendar sem zmedena-ko sem z njim,mi je lepo,ko pridem domov,pa si ne želim več tega : daj si čas, ne imej ga za norca
- je zlo preprost človek : pomembno
- z njim se lahko zmenim popolnoma vse-dobro in slabo ; a res obstajajo taki?
- z njim sem bila že enkrat zelo kratek čas,nekaj dni,pa sem si,ko sem prišla domov,vedno premislila,da jaz pa si tega ne želim,ker sem bila takrat še zaljubljena v bivšega : da ne bo spet isto?
- z njim sem res "prava" jaz pomembno
- on si želi resno zvezo : ti si jo?
- ni človek,ki bi varal : - na začetku ne zgleda noben tak
- malo me je strah,da bi ga izgubila : še ni tvoj
- bivšega fanta še nisem popolnoma prebolela : preboli najprej starega
- rada bi preiskusila še kaj noveg,drugačnega: znori se, potem bodi z nekom, ki hoče "resno zvezo"
To je to.Mal otročje,da to pišem na forum,ampak res nevem,kaj naj storim.Rekla sem mu,da ko premislim,da mu odgovor tudi sporočim.Zdaj čaka. Morda me moti le to,da je v mojem krogu kar nekaj fantov,ki se še zanimajo zame... - pošlji še kakšnega k meni Mi lahko,prosim,katera kaj napiše...da bom lažje vedela,kaj želim
|
|
|