bamby
|
Pzdravljene čveke! Oton, tebi dobrodošlica! Zdaj se nam pa kar oglašaj in naveliko čvekaj. pina, grde misli stran, verjemem pa, da ti take stvari dajo veliko misliti. mala pikica, zelo lep avatar si si izbrala, prav primeren za bližajoče se praznike . Glede solidarnostne plače sem pa jaz vedela, da tudi to obstaja, ker mi je že v 1. noseč. sodelavka to omenila, vendar mi takrat ni prišlo vpoštev, ker sem bila manj kot 3 mesece v bolniškem staležu. Sedaj sem pa tudi že od začetka, le da sem vmes prekinila, da sem koristila dopust. Bom pa tudi jaz naše delodajalce malce spomnila, če mi mislijo kaj prispevat. Sem pa zaposlena v gospodarstvu, kar pa glede tega nima veze. Imam pa še vprašanje, ali se gre to za povprečno lastno plačo, ali katero drugo februarka, upam, da se ti take slabosti ne bodo pogosto dogajale. Jaz sem v 1. nosečnosti vozila sama, dokler sem se počutila dobro, potem sem imela vedno šoferja . IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Katka- pa ti ja ne smeš.... Glede pridobivanja teže: mene je danes skor kap, ko sem na vago stopila. Glede na to, da mi je zaradi prehlada teža kar nekaj padla, sem sedaj dobila z obrestmi vred nazaj, pa prehlad še zdaleč ni mimo. Prej bi rekla, da je slabše . meti, ti ubožica , še danes moraš biti v službi, ko so po večini doma. Naj te možek popoldne malo pocrklja . Saj ti je katka napovedala dobre stvari za danes . Pa včeraj te nisem nikjer vidla . suzi, pri nas Tim še vedno noče slišati, da bomo morda imeli punčko . On je prepričan, da lahko izbira in da bomo imeli . Sem že skoraj malo v skrbeh, kako bo.
|