MetiLu
|
Jutro bejbike, zakaj moram bit že jest dones v pisarni sem se zjutraj peljala na šiht...nikjer nobene duše na cesti. Sem že mislna, da sem se v dnevu zmotila Pina, ne razmišljaj preveč o tem kaj se dogaja okoli tebe, ampak v tebi poslušaj svojo štručko in jo božaj in se pogovarjaj. Tudi jaz imam zadnje dni neke take napade tesnobe, ko me prov črne misli napadejo. Pa še danes sem imela grozne sanje, da sem šla že rodit, zdej v 25. tednu, pa da potem nisem mogla bit zraven svojega in se z njim povezat... grozn v glavnem, sem se mogla prov mal sestavit, ko sem se zbudila No, sej pol me je pa prec spomnu, da je lepo na varnem in da mu nič ne manjka dosedanjim pregledom G tudi jaz zaupam in razmišljam pozitivno, kolikor se da. Pa še ena lepa novička, včeraj je moja Petra (priča ) postala prvič teta, njena svakinja pa je rodila prvič, punčko veliko 53 cm in težko 3600g v pičli urci, brez težav in zaenkrat je vse ok Punce, pa ne zdej prec o hrani, ker mi že kruli po želodcu, pa nimam nič sabo za jest, moram počakat do 12 ih, da grem lahko u štacuno