bamby
|
Meti, od dolenjke sem ravno danes prebrala ZS od včeraj, ki se je vseeno nekako dokopala do neta in dala meni njen GSM, tako da bom lahko jaz z njo kontaktirala. Sicer se je pa pri meni stvar zakomplicirala. Včeraj je možu, ko se je vračal iz službe, avto spregel . Menda je nekaj z menjalnikom narobe in je ostal le v 1. brzini. Jutri popoldne ga sicer pelje na servis, potem pa ne vem kako bo v torek. Če bo avto morda popravljen, bom mogla z njim do servisa, da peljem en avto nazaj in zato se bojim, da mi do LJ ne bo zneslo . Vseeno upam, da se bo nekako uredilo, morda pa v torek niti še ne bo popravljen . Ko boste svoje vzele v roke,vam garantiram, da vam bo tako, kot da bi ga že neštetokrat imele v naročju in prav nič se ne boste bale, da ga bi slučajno narobe prijele. Vsaj pri meni je bilo tako. Ko sem imela svojega , mi je bilo vse poznano, ko pa sem prej ali pa sedaj vzela v naročje drugega otroka, mi je bilo pa kot da vse delam prvič . Zato brez skrbi. Lara, pa si bila ti več dni v bolnici . Upam,da bo sedaj s tabo vse vredu, le paziti se moraš. V tvoj album sem pogledala in te moram pohvaliti, da si krasno pripravila posteljico za in super in poceni voziček sta dobila . bajsa, me veseli,da ti je bila jota po mojem receptu všeč in tvojemu tudi. Sploh jo pa ni težko narest. V pol ure jo imaš skuhano. Glede otroške sobice: sploh ni važno, kdaj otroka premestiš v svojo sobo. Mi smo našega, ko je imel že skoraj 3 leta, ko je prišel iz Moravskih toplic (je bil z nono).Midva pa sva mu ta čas pripravila sobo in ni bilo nobenega problema. Če ga boš po nekaj mesecih dala v svojo sobo, tudi lahko, le da je pametno imeti babyfon, da ga slišiš, ko se zbudi. mlavla, lepo ,da se se nam oglasila, ker zdaj se pa resw že lep čas nisi. Joto pa komot daš zmrznit, bo ravno taka, kot je bila kuhana. Se ne spremeni okus ali kvaliteta zaradi krompirja.
|