*Naja
|
mlavla- midva sva imela srečo, saj sva dobila postelco na posojo od setrične, ker njen tamali noče spati v njej. Tako da je vbistvu skoraj nerabljena in zato sem se potem tudi strinjala, da vzameva še jogi, ker je njen tamau spal mogoče samo parkrat na njem. Sva si prihranila kakšen evro....tudi odejico je dala zraven, tako da moreva nabavit le še posteljnino . Tudi voziček, ki je v albumu, sva dobila v neki akciji poleti in to po smešno nizki ceni...110evrov . V Toysu sva pa potem še nabavila le zimsko vrečo, ki je tudi bila znižana iz 60 na 20 evrov. Cotike dobiva od kolegov, ki so se hvalabogu mal prej spomnili delat kot midva. Pa vedeli so, da morejo delat pupike, da bo lahk naša potem ponosila te stvari. Imajo pa tam od 9 mesecev pa do 1,5leta starejše bebike...ravno prav. Tako da imava poleg cotk obljubljenih do februarja še kar nekaj stvari (ležalnik, prenosna posteljica, igralna podloga, grelec stekleničk, prsna črpalka, lupinica, hojica, stajica, blazina za dojenje, stolček za hranjenje....). Verjetn sem še marsikaj pozabila....mislim teh stvari je res dosti in pri njih se je recimo marsikatera izkazala za nepotrebno in so jo pravzaprav zastonj kupili. No, sj bomo videli, kako bo pri nas. Stvari bom seveda z veseljem vzela, pa upam, da nam pridejo kaj prav . Previjalne mizice ne bova kupovala, ampak bom uporabila kar pralni stroj. Itak imam mal večjega, tako da police za kozmetiko smo že namontirali, samo podlogo morem kupiti. Najini stroški v začetku bodo tako minimalni....kozmetiko in ostale drobnarije bom verjetn šla kupovati v decembru ali januarju. A mi lahk prosim poveste, kdaj imate namen iti v materinsko šolo? Jst planiram decembra.