MetiLu
|
Pina, punce so ti poslale nekaj komentarjev, od mene še en velik Mislim, da se je že vsaka izmed nas znašla v takšni situaciji, ampak sej veste moški so z marsa in ženske smo z venere. Kot je že zadnjič rekel mislim da Anandrej, moški ne obvladajo multitaskinga in ko bi radi z enim stavkom povedali vse svoje tegobe, na koncu izpade tako kot je bil včerajšnji samogovor tvojega , ko v eni sapi vrže ven 100 in stvar, ki ga sicer vsakodnevno sploh ne moti...sej pol hitr ugotovijo, da so mal pretiraval pa se ne znajo opravičit, ker se je lažje delat kot da se ni nič zgodilo... Čeprav moram jest mojga pohvalit, ker je včeraj popravil pipo v kuhinji, za kar sem ga sicer prosil že dva meseca, ampak se je vseeno končno sam lotil in mi zrihtal... Bo pa posledično seveda orodje še cel mesec romalo iz enega kota v drugega, preden ga bo odnesel nazaj v klet in bom spet piz ... Aja, pa naj omenim, da sva šla v BC po še zadnjih večjih nakupih (posteljica, banjica s stojalom, posodice, rjuhica, škarjice...) in je bil kar razpoložen bi še kar kej kupil pa sem rekla, da toliko stvari pe res ne rabiva. Zdele me je pa ful razveselila moja Petra (priča ), se mi je javila iz Pariza, danes leti domov in jutri končno en dolg čvek po enem mesecu. Jo pa res že precej pogrešam!!! Po čem si bom zapomnila telih 6 mesecev: - po brcikah , to je nepopisen občutek. Danes me je mali čez cel sestanek zjutraj tako brcal, da mi je kar trebuh skakal. Sem ga kar mal zakrila, ker mi je šlo že na smeh - po raznih občutkih, tako zelo pozitivnih do strahu pred neznanim oz. naznajem - po utrujenosti in slabostih v 3. mesecu - seveda ne smem pozabit - POROKA - po pozornosti okolice (doma, sorodstvo, v službi, pa ko me ljudje opazijo kje zunaj pa se mi nasmehnejo, tako kot sem se jest prej nosečnicam, men so bile ful všeč ) - po lepem rastočem bušiju - po zelo dobrem apetitu 5. in 6. mesec - po energiji zadnji mesec in nasploh po dobrem počutju brez kakšnih posebnih zdravstvenih težav - res lepa nosečnost - po vlečenju diplome - sej jo bom dokončala, obljubim - po šopingu za malega in seveda tudi zase, kar se pozna na računu - ... še marsikaj bi lahko začela naštevat