pina-1
|
dobro jutro... no moje ni glih dobro, ker je bil včerajšnji popoldne živa KATASTROFA. Bom prilimala kar sem eni prijateljici napisala na mail in se ob tem že pošteno zjokala, da ne pišem vsega še enkrqat, ker bojo zopet solze in tu na delovnem mestu to ni glih priporočljivo. Evo: Včerajšnji dan je bil za se ubit..Najprej me mami kliče daje ostala v bolnici na čiščenju ( mena pa te zadeve) in sem ji morala vse stvari odnest gor, pa Mio na plesne...Ko pa pridem domov me še čaka porcija od mojga najdražjega... kako se za nič gospodinja, kako samo pred tv sedim in gledam moje nadaljevanke ( ki je samo ena za eno uro), da zakaj mi preurejamo hišo, ker itak je ena štala, da jaz samo po trgovinah hodim inzapravljam denar, ki ga on zasluži,... Skratka sem najslabša žena, mati in oh in sploh.... Ko mu pa povem, da pridem vsak dan pozno domov, ker se ukvarjam z najinim otrokom, mi zabrusi da je ni treba nikamor vozit. Ko mu rečem, naj ji gre on prebrat pravljico, da bi jaz ta čas kaj po hiši nardila, pa mi reče, da meni itak paše iz z njo spat in da on ob 20 ne rabi poslušat razbijanje s krožniki, ker je takrat šport.. Da uno eno uro, ki gledam telenovelo bi lahko vse to nardila... POl sem enostavno prenehala ker nisem mogla več... Sem pospravljala po hiši in čakala kdaj bo otroka spravu spat... Vmes sem se z vrati tako udarla v trebuh da sem skorajzvezde vidla, ampak itak nobenega ne briga.... Ob desetih ko sem vse končala se se stuširala in šele takrat sva šle z Mio spat. On je pa zaspal v dnevni. Sem ob polnoči šla na wc in sem to vidla..Sem samo klimo ugasnila in sem ga tam pustila... Ne vem kdaj je prišu v posteljo. Vem samo da je prišu in se je stiskal, jaz pa nisem mela volje ne se stisnit, ne ga občutit..Sem ga prov odrivala od sebe...Ker če nisem dobra žena in mati in gospodinja, niti ****čica ne bom ( oprosti na izrazu). Danes zjutraj pa me ljubčka in boža. Ti povem, da me je kar streslo, ko mi je dal ljubčka za dobro jutro... sem se nardila da spim... NE vem ,če je tako prav, ampak sem full prizadeta in tako lahko ne bom šla skozi to... Ima prav, da nimamo vse pospravljeno in da je dostikrat razmetano, ampak smo 3 in nihče ne pospravlja za sabo.. Za vsemi tremi kar pospravim pospravij jaz... In tudi kadar je vse tipi topi ni nikoli ene pohvale z njegove strani..Graje so pa hitro na jedilniku... Dane po službi grem domov, skuhat kosilo in pospravljat. Mi je naroču, da naj grem po radensko ampak tega filma ne bo vidu... Naj gre v trgovino in naj zapravlja nejgov denar... ( sem mu samo omenila da ma 300€ aktive, pa samo tanka avte, pa mij e zabrusu da on mene ne kontrolira kolko porabim..ma niti za položnice ne ve kolko porabimo..Njegov dogovor; sej veš kolko porabimo za poloćnice in kolko pol lahko porabiš v trgovini. Na koncu meseca mi ne joči da smo v ****u z denarjem) Lahko na to sploh kaj odgovoriš????? Sedim za mizo in tulim kot zverina in si mislim, kaj je meni tega treba.... In končno se zopet ne veselim vikenda!!!!! Evo tolko od vaše pine... No mogoče se še sestavim skupaj do konca delovnika. Seveda računam na vašo pomoč. Rabom dobro voljo.