MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, daj ti svojemu policajčku kako revijo za prebrat (nosečnost, moj malček...) tam je velikokrat tudi kak članek na temo spolnosti med nosečnostjo. Če pa noče brat, mu pa sam mal nastavi, mogoče na mizico v dnevno in morda bo prebral. Moj je ful z zanimanjem bral (in še vedno) vse revije in ko je to enkrat prebral, mi je blo včasih kar malo žal, ker ni in ni odnehal Pa knjigico od Pušenjaka sem kupila in tudi tisto bere. Ravno včeraj se je po tel. nekaj pritoževal, da lažejo ko pišejo da se nosečnicam poveča "apetit" po seksu... Ej, je že vso literaturo, ki sem jo domov privlekla predelal, tudi knjigico od Pušenjaka mi je kupil in jo skupaj prebirava, in revije Nosečnica in Mama in tako naprej, tako, da ne vem kje je najdu problem. Pomojem sem mal sama kriva, ker ko sva nazadnje kuhala joto , se je res mal preveč ponesreči uprl na trebuh, pa sem ga mal popravila, pomojem je zdej en tak strah dobil, ne vem Ah, ga bom že omehčala , pa da ne bo zdej vsega on kriv, tud jest moram mal spodbude najdt pri sebi Sej drugače sva si zelo blizu, pa se velik crkljava, pa midva imava navado, da se velikokrat skupaj tuširava, pa tko, samo jote pa res ni blo že kakšen mesec Sicer pa naš mali razgraja že dva dni na polno. Je pa res, da imam tudi apetit zadnji teden precej povečan. Skoz neki prežvekujem, mi je že kar mal nerodn tlele v službi, ko me sodelavke gledajo, kako se bašem