|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
23.10.2007 8:38:53   
MetiLu
Dobro jutroooooooooo

Zakaj moramo hodit v službo user posted image  Jest bi še spala....

Naj takoj povem, kako zelo je mene moj dragi presenetil včeraj. Pridem domov iz službe in me je v dnevni sobi čakalo darilo - blazina za dojenje user posted image user posted image user posted image  Ful dobr, kaj se je spomnu user posted image  Sem pol prec eno lazanjo naredila za večerjo, jota je pa spet žal odpadla, ker ... ah poleg tega da sem spet zaspala me je moj možek razsvetlil s svojm videnjem jote v nosečnosti... je rekel, da se boji, da bo malega poškodoval oz. mi po nesreči pomečkal trebuh user posted image user posted image  zdej pa ne vem, al se je zajebaval al je neki resnice na temuser posted image  in je resno mislil.

Vrtnica, lep trebušček user posted image user posted image  a se mi samo zdi al mamo vse že tako velike vampke user posted image  Anandrej - tvoj je pa itak zmagovalec. Letim pogledat bušija tvoje žene, pol sem pa skor dol padla od smeha. Pa ne narobe razumet user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
23.10.2007 8:41:56   
vrtnica76
Katka pazi nase in prepusti se razvajanjuuser posted image !Vse bo še OKuser posted image .

Andrej, tebe mora pa ful križ boletuser posted image .Ampak je pa lep trebušček!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
23.10.2007 8:46:47   
vrtnica76
Ja, res so naši bušiji že pravi vampkiuser posted image .A ni čudno, da imajo naši user posted image  mal strah pred kuhanjem jote?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
23.10.2007 8:49:45   
dolenjka
O hudo! Hudo, hudo, hudo na kvadrat.

Začnem prebirat včerajšnje večerne teme in preberem, da je anandrej dal buhija v album in baba ferbčna takoj letim pogledat. Pa gledam,pa še mal bliži. Pol sem si pa mislila: ja boga reva, ta pa res nima bušija, ziher je žalostna, ker imamo vse že kar nekaj user posted image  In dam glavo čist pred monitor in mi končno kapne user posted image  user posted image  user posted image  Joj mene, pa nisem blond user posted image  user posted image  user posted image
Ja, takle mamo,če mormo po temi vstat (tu pri nas je tema do 8h zjutraj) in je zunaj 0 stopinj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
23.10.2007 9:02:53   
vrtnica76
Pina, tudi moje dete je zadnje dva dni zelooo leeeno.Nič se mu ne ljubi prebetavat.Občasno me mal požoka in to je to.Ti šment, že zdej je čist vremenski, kaj šele bouser posted image ?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
23.10.2007 9:08:41   
misar
anandrej...ja ta trebuh bo zagotovo najbolj legendaren od vseh februarskih nosečkuser posted image user posted image user posted image

naša frača user posted image  je pa zadnje dni precej gajstna...sramna kost me ful boli, pa kar občutek včasih dobim, da mi bo kar ven padla...ma še katera tak občutek???

te lažne popadke mam tud jaz, skor vsak dan. občutek pa tak: trd trebuh, pa rahlo neprijetno je...pomaga mi, če počivam, sploh se pojavlja če sem preveč aktivna čez dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4681
23.10.2007 9:12:52   
anandrej
Me veseli, da sem vam polepšal začetek dneva. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
23.10.2007 9:14:02   
katka37
Pina, pokorno se javljam.
user posted image

Marusah, moj PDP uradni je 11.2., sicer po vseh knjigah in včerajšnjem ultrazvoku 8.2., ker pa imam starejša sina rojena 5.3. in 5.7. mislim, da bo pa mogoče ta rojen 5.2., kdo ve, zato imam takšen podpis. Sorry, če sem te zmedla z njim.

anandrej, krasen trebušček.user posted image

mala_pikica, tudi meni že dalj časa občasno otrdeva, ampak ne boj se preveč, če ni to več kot 5 krat v eni uri. Samo ne boj se zdaj zaradi mojih problemov. To še ne pomeni, da je kaj narobe s tabo. Mislim, da tudi ostale občutijo že občasno otrdevanje. Mogoče malo več počivaj in pij magnesol.

Janey, spet boš uživala z dragimuser posted image

Itata, sem res vesela, da je stanje pri vama boljše, ti privoščim.

P@tricij@, v vseh prejšnjih treh nosečnostih sem imela težave, ampak drugačne (1.spontani splav, 2. in 3. krvavitve, 3. sem bila tudi malo odprta že od 6. meseca) Si res moramo priznati, da smo malo starejše in moramo še bolj paziti, tako pač je.

Mi je pa danes prav čudno, da ne grem v službo. Se bom morala navaditi.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
23.10.2007 9:18:21   
vrtnica76
Katka, v taki družbi ti ne bo dolgčasuser posted image  in se boš hitro navadla (oz.razvadla)user posted image !

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
23.10.2007 9:23:46   
itata
katka jaz se tudi bojim, da se boš še prehitr razvadlauser posted image
jaz imam ful za delat, tko da se glih ne morm zmislt kej ful pametnega za debatiratuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4685
23.10.2007 9:25:12   
katka37
Vrtnica, to pa itak verjamem, sem med počitnicami že sprobala, kako je to fajn, septembra pa mi je potem kar manjkal jutranji čvek ob kavici.

Zdaj pa 
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4686
23.10.2007 9:28:31   
katka37
Itata, ti pošiljam malo svoje delovne vneme, da ti bo lažje. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
23.10.2007 9:39:50   
Suzi*
Dobro jutro!

Katka, pazi nase in na februarčka. Počivaj!!!!! Z nami ti pa tud dolgšas ne bo doma. Ti le pridno čvekaj.

Itata, lepo brat, da je med vama spet vse ok. Le tako naprej.

Vrtnica, lep buši user posted image user posted image , anandrej, tvoj je pa najlepši. user posted image user posted image  Madona, sem se nasmejala. user posted image

Meti, kaj je zdej to pri vas!!?? Jota je zdrava in dobra in nikomur še ni škodla. Sploh pa ne bejbiju v trebuhu. kar pogumno. Povej tvojmu, da malemu ne more nič nardit, pa v akcijo!!!!!

Pina, bravo za adrenalinsko jotico. take so tanajtaboljše. user posted image  Pa za spanje tudi. Jaz sem se tudi naspala. Je pa tak zaspan dan danes, da bi tud še kar malo potegnila tole spanje.

Pri nas še kar dež. Ne neha in ne neha. user posted image  Pa baje bo še cel teden tako??? user posted image  

Jaz lažnih popadkov nimam. Oziroma so me dajali taki krči po trebuhu in zdaj spijem en magnesol na dan in me to več ne muči. Sramna kost pa boli za znoret. user posted image  

Delovna vnema je na psu. Če ima katera kake viške, bi prosila, da mi jo mal pošlje. user posted image

Kaj jeste in kuhate danes bejbe????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
23.10.2007 9:42:23   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Itata, ti pošiljam malo svoje delovne vneme, da ti bo lažje. user posted image

Še meni prosim, danes ni od mene nič... lenoba, lenoba, lenoba,.... najrajši bi šla domov in bi se zabubila pred tv, se zavila v kovter in dremala cel dan. Pa še ta turoben vreme user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
23.10.2007 9:46:49   
katka37
Dobro jutro Suzi. Tudi tebi pošiljam malo svoje delovne vneme, zdaj prve dni v bolniški jo bom še imela, zato izkoristite.
Jaz pa sem mislila, da boš ti imela kako idejo za kosilouser posted image  Meni se ful lušta repa danes.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
23.10.2007 9:49:13   
Suzi*
Katka, jaz bom danes kuhala mineštro z rižem in fižolom. Ful hitra in dobra. Pa hvala za delovno vnemo....ampak ne vem, zakaj delije samo na RR??? user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
23.10.2007 9:52:31   
Suzi*

Riž s fižolom

hitra enolončnica na žlico z rižem in fižolom

2 žlici olja
1 srednje velika čebula
1 strok česna
2 večji pesti riža
paradižnikova mezga
sladka paprika
žlica moke
lovorjev list
1 mala pločevinka fižola
sol, poper
voda

Na olju prepražimo čebulo in česen, dodamo riž, pražimo, dodamo paradižnikovo mezgo, sladko papriko, poprašimo z moko, premešamo in zalijemo z vodo. Stresemo pločevinko fižola, začinimo po okusu in počakamo, da se riž skuha.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
23.10.2007 9:53:25   
itata
ja men je tud fajn, da je vse ok zdej doma - sem se prec zredila za pol kile... sem skupno na 5,5 kg PLUSA, tko da če bo šlo tkole vas bom kar hitr dohitela in še prehitela user posted image
no pa joto smo tud skuhal včeri zvečer, ne glede na moje pomisleke okol tega, da se počutim k hruškica, očitno moj tega ne vidi, tko da... sem mu povedala kolk sem se zredila danes zjutraj pa je rekel, da če sem zihr, ker se mi nič ne vidi (pač če trebuh odštejeva)... tko da večkrat potrejeno, da to drugi ne vidijo in se men vse skupi sam zdi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
23.10.2007 9:54:24   
pina-1
katka lepo da si z nami v tem jutru, tako da ti ziher ne bo dolgčas na bolniški.... samo tuki pridi pa se vedno nekaj dogaja.... Malo delovne vneme lahko tudi meni pošlješ, ker je lenoba moja najboljša prijateljica in je  kar skozi z manouser posted image user posted image

Jaz lažnih popdkov nimam, me čisto nič ne muči razen bolečega križa in sramne kosti....
Mi je pa moja Mia danes rekla, če se je trebuh zopet napihnil kot balonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica bo že res, da so ti naši otroci bolj po vremenu. Tole naš full spi..no upam, da bo tudi pol spalo, da bom mela čas za RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi mi bomo danes jedli za kosilo pašto z mletim mesekom in solato... Za dopoldanski čas, pa so ti mandarini, pa jogurt pa kornfleksi... Pa s čokolado obliti lešniki , mandeljni in rozineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
23.10.2007 9:55:30   
pina-1
itata user posted image user posted image user posted image  za joto

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
23.10.2007 9:55:36   
katka37
Punce, za vse moja delovna vnema, ki jo potrebujete (porabite jo za RR, vašo pa izkoristite za delo, kolikor je pač imate).Na takšen deževen dan pa se ja menda ne boste preveč obremenjevale z delom.

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
23.10.2007 9:56:20   
itata
okol "strahu" od naših, da nas kaj poškodujejo... je blo men pa včeri tko hecn k me zdej moj vsakič vpraša, če me kej boli (enkrat sem se res neki tko čudn uštimala, da me je res neki zabolel - ampak to je blo enkrat! pa zdej zmeri prever) pa še tko sem bla na kavču smešn (je mal ozek za 2 na unem delu), da se je pol ustrašu vmes, da bom dol padla in sem se mogla pod nujno premaknit bolj goruser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
23.10.2007 9:58:41   
katka37
Pina, si mi zdaj naredila ful lušte za špageteuser posted image . To bo danes pri nas na jedilniku.
So me prav izstradali v bolnici, smo bile babe kar lačne. Kaj ne vejo, da nosečnice moramo več jestiuser posted image  Je kar padla pica, pa pecivo, pa čips... Sva se s cimro pustili razvajati od domačih.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
23.10.2007 10:02:45   
MetiLu
Suzi, super recept user posted image , bom jest tud tole nardila, ker mam glih eno piksno fižola za ponucat, pa že dva mesca ne vem kaj naj naredim z njo user posted image

Meni tudi trebuh otrdeva, ampak to opazim zgodaj zjutraj, preden vstanem, potem pa mine, pa na sramno kost mi tudi pritiska, sploh se mi danes zdi, da hodim okol kot pingvin user posted image  Včeraj me je spet tko bolel v križu (pravzaprav me boli od trtice navzgor), me je user posted image  tko fajn zmasiral zvečer, da sem prec zaspala user posted image
Jota, jota, dobra stara jota user posted image  jest bom kar pet začela na to temo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
23.10.2007 10:05:19   
bamby
anandrej user posted image user posted image user posted image , ampak sem mislila, da bom počila od smeha. Prekašaš vse februarčice user posted image . Glede pridobljenih kg pa še sedaj nismo nič izvedeli user posted image .

Skratka vsem dober dan! Ste že veliko prečvekale, od kar me ni tu user posted image . Očitno bomo kmalu v drugem delu (nadaljevanje).

Pri nas ni nič posebnega, le Tim mi zelo kašlja in nos ima zamašen.
user posted image  veselo miga in brca. Jotice ni bilo, verjetno bo spet šele konec tedna user posted image . Ampak bolje, da je ploh kdaj kot pa nikoli user posted image .

Za kosilo bo danes po Timovi želji fižolovka.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?