|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
25.6.2007 13:37:26   
Lejči
hojla punce, da se vam spet malo oglasim.nisem imela dostopa do rač.pa sedaj kar nekaj časa nisem mogla nič napisat. vidim, da vam je kar velikim slabo user posted image no, saj se tudi jaz lahko pridružim temu klubu. občasno se ful čudno počutim, sicer pomaga, če se uležem, samo kaj mi to pomaga, ko sem v službi user posted image pa ugotovila sem, da je boljše, če nisem lačna, čeprav mi pa po drugi strani prav vsa hrana smrdi. sploh ne vem,kaj naj jem.želje nimam po ničemer. mi je to čist neznano, ker v prvi user posted image takih težav nisem imela. no, upam da nam bo vsem čim prej boljše.
tudi jaz jemljem elevit, ker so mi ga pač v lekarni svetovali, v ta prvo pa sem jedla tifol. kakih posebnih razlik med njima ne opazim.
morje pri nas še ni nič splanirano, nekam pa bomo zagotovo šli.  mene letos mika kakšna Grčija ali kaj podobnega.
za seznam pa še tole: stara sem 31 (no, zaenkrat še), naslednji pregled imam pa 8.8.

uživajte tale ponedeljek, ko smo doma, še naprej.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.6.2007 15:37:29   
Anonimen
Pozdravljene sem nova srečka user posted image .
Za user posted image sem zvedela danes. Tale nosečnost je kr majhen šok. Doma imam že 2 user posted image , stara 2 leti in 1 leto. Pa še brez službe sem ostala. Glede na izračune imam PDP 26.2.2008.

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
25.6.2007 18:37:51   
polonca78
Hej souser posted image ! A niso počitnice/prazniki/dela prosti dneva da best? Pa še vreme je super! Jst sem kljub slabostim in občasnemu bruhanju enkratne volje. Včeraj sva šla že zbirat barve za otroško sobo in sva hodila naokrog v user posted image . iz čistega vraževerja nisva še nič kupila, sva se pa do dobra pozanimala, zbrala in zdej čakava. ko sva prišla domov, sva se usedla na sredo skoraj popolnoma prazne sobe (notr imava že eno večjo igračkouser posted image ) in razglabljala na katero steno bo šla katera barva. aja, pa pohištvo sva tud že zbrala ... user posted image user posted image user posted image user posted image . ne morem pomagat, vem da se moraš zadrževati in ne vem kaj še vse, ampak meni bo enako hudo, če bo šlo kaj narobe, če imam že vse zbrano ali če nimam. Sicer pa tko ne bo šlo narobe. Upam, da preživljate lep podaljšan vikend!

Anonimen, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image
Naj te ne skrbi! vedno se nekako uredi. stvari imaš tako še od prvih dveh, radi ga/jo boste imeli in to največ šteje. ostalo se bo pa že nekako uredilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.6.2007 7:22:22   
pina-1
dobro jutro.... vedno več nas je februarčic.user posted image user posted image user posted image

jaz glih nisem prešerne volje in odraz tega je tudi moje poočutje tako da je vse skupaj user posted image .

a še kero bolijo "stranske vezi"user posted image  pri maternici. mene to tako boli, da sploh ne morem spati.... hodim ko zombi okoli....

no fajn se imejte in božajte bušije.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.6.2007 7:38:54   
mojani
živijo.
tudi midva sva vsa presrečna. ker sva zagledala user posted image . sicer sem stara 28 let, to je moja prva user posted image , PDP ( po svojih izračunih) 24.2.2008. prvi pregled me čaka šele čez en mesec (27.7.2007) in kako bom do takrat zdržala - ne vem?!?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste na istem kot jaz!!!!!!!!

sedaj pa le upajmo, da bo z vsemi nami vse O.K. in zato vam pošiljam en koš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA SREČO!

lep pozdravček iz štajerske

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.6.2007 8:46:30   
polonca78
ko takole na vsaki strani vidim vsaj en svoj post, ugotavljam, da sem navadna čveka. user posted image user posted image

kako ste kaj danes? mene takole zgodaj dopoldne daje rahla tesnoba, ker pogrešam dragega. sicer je hecno, glede na to, da sem ga videla pred dobro uro in ko bo konc šihta, ga bom spet, samo si ne morem pomagat. user posted image

nekaj časa sem imela ful strah, da bo kaj narobe z user posted image , zdej sem se pa pomirila, da bo vse v redu in sem vedno bolj navdušena. slabo mi je sicer praktično skoz, samo se trudim, da ne bi preveč vplivalo na moje počutje. vedno sem si želela otroke in zdej ne bom pustila, da me taka mala stvar kot je 24urna slabost user posted image user posted image user posted image spravi v slabo voljo.

Čestitam mojani!!!user posted image user posted image user posted image Me veseli, da nas je vedno več!

no, pa lep dan!

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.6.2007 8:55:56   
Anonimen
No zaenkrat me ne dajejo nobeni nosečniški znaki. Upam da bom prišla tudi pri tej nosečnosti prišla skozi prve 3 mesece brez slabosti.
Danes sem se vpisala pri zdravniku in imam prvi UZ že 9.7., ker gre potem moj G na dopust.
Potrjen smo dobili tudi morje. Tako da bomo na morju konec avgusta in začetek septembra. In sem prav vesela ker se mi bo takrat že prav fleten poznal trebušček, pa tudi za dojenčka je fino če mamica veliko plava.

Lp

(odgovor članu mojani)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
26.6.2007 9:20:40   
Mbee
jst mam pa zdele že dva dni full močne krče....izcedka ni nobenga...a ima še katera krče? da o slabosti sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.6.2007 12:33:23   
tamala_82
Mbee, jst mam krče - že odkar sem zvedla, da sem user posted image . Krči so podobni menstrualnim ... najhujše je zvečer, ko me včasih tuk zvije, da me solze oblijejo ... ponavadi grem počivat, paše mi, da se obrnem na levi bok in potem je kmalu vsaj malo boljše user posted image se tolažim s tem, da to vse zraven paše in da nas matra (špika, slabost,...) zato, ker pikice rastejo!!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.6.2007 16:48:55   
BEJBI T.
Čau!  Evo še ena februarčica... PDP imam 23.2.
Lani septembra sem imela SS in sedaj me je ful strah! Dva dni sem imela rjavkast izcedek in danes zjutraj sem poklicala ginekologinjo in letela k njej. Za enkrat je vse ok! Jupi!
Glede na to da sem non stop utrujena, in da ne bi bilo spet kaj narobe sem na bolniški do naslednjega pregleda 19.7. Upam da bo vse ok in da da bova takrat veselo občudovala najino malo bitje!
Uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.6.2007 18:38:27   
Anonimen
Živjo sonosečke user posted image   KAko kaj preživljate prve nosečniške dni?  Malo sem prišla pregeledat našo temo in vidim, da imamo kar nekaj novih članic, kar je vsekakor lepo user posted image user posted image user posted image . Čestitke vsem novinkam in dobrodošle med nami user posted image . Zaenkrat nismo še bog ve kako zgovorne, bolj se bomo bližale koncu, bolj bomo čvekaste user posted image user posted image user posted image .

Pridružujem se klubu zaspank user posted image user posted image user posted image . Tam okrog poldne me spanec zelo začne matrat in prespala bi celo popoldne.user posted image   O slabostih zaenkrat še ne duha ne sluhauser posted image , se pa vsake toliko časa obupnouser posted image švoh počutim. Imam nizek pritisk in mi tud user posted image  ne pomaga.  Saj res- ste se ali se boste odpovedali kavi skozio nosečnost?user posted image   Jaz sem v prvi nosečnosti dobesedno prekinila s kavo, ker mi je obupno smrdela. Sedaj mi pa zelo paše user posted image , tako da eno na dan zihr spijem. Že zarad mojega nizkega pritiska.user posted image

Drugače me še en dan loči do UZja user posted image . Komaj čakam, da vidim, kako se godi našemu naraščaju.user posted image user posted image user posted image
En lep pozdravček, pobožajte trebuščke in bodite vesele user posted image

(odgovor članu BEJBI T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
26.6.2007 19:51:49   
mlavla
na hitro vas malo pozdravljam..saj sem zadnje čase bolj malo za računalnikom..pač moje počutje mi tega ne dopušča, saj sem večji del v postelji ali pa na wc-ju..a še katera bruha ..no, jaz skoraj po vsaki stvari, ki jo pojem...

lep pozdravček..v upanju, da te slabosti čimprej minejo

mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.6.2007 20:09:17   
Merči
Živjo punce!

Še ena srečka user posted image . Predviden rok imam 22.2., prvi pregled pa 6.7.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.6.2007 20:59:37   
MetiLu
Živjo! dejte še mene na seznam user posted image .  Že kar nekaj časa spremljam tale portal, sedaj ko sva tudi midva zagledala magični črtici, sem rekla, da se vam pridružim na forumu. Stara sem 24 let, jutri (27.6.) imam prvi pregled user posted image , po mojih izračunih pa sem noseča 7 4/7, predviden PDP 15.2.2008, moja 1.user posted image
Zenkrat mi ni bilo niti enkrat slabo user posted image , imam neverjeten apetit, skoz bi jedla, poleg utrujenosti in zelo slabe prebave nimam drugih težav. No, moj bi se tule pritožil, da sem postala prava tečka user posted image Povedala pa še nisva nikomur. Aja, nosečnost sva načrtovala, vendar pa moram priznat, da na user posted image maja nisva zelo aktivno delala, pravzaprav ne morem verjet, da nama je ratalo ravno ta mesec, ko sva zamudila tiste dneve. Upam da se mi slabosti ne bodo pojavile še vsaj 14 dni, ker se 7.7.07 poročiva, pa ne bi rada iz cerkve laufala, ker bi mi bilo slabo user posted image

no, mal sem se razpisala user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.6.2007 21:02:34   
pina-1
punce mene pa panika daje. vsi znaki nosečnosti so izginili. od bolečih jošk do labosti,... nič od nič... me je začela panika grabit, če je vse ok. do pregleda je še več kot en mesec. mislite da je smiselno it na samoplačniški UZ?

upam, da je samo moja domišljija na pohodu, ker se mi same grde stvari dogajajo in takoj pomislim na najslabše....

(odgovor članu Merči)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.6.2007 21:35:37   
amaya
Pozdravljene punce moje....kako kaj s slabostjo, zaspanostjo,...? jaz prav uživam v vsem tem, ker me sproti spominja na to da sem nosečauser posted image user posted image user posted image . Imam pa resne težave z nizkim pritiskom in kar ne morem niti dihat. Zadnjič sem ga imela celo 90/49. Ma sej mislim, da sem to že nekje napisala pa nimam pojma kje. Ful sem zgubljena in raztresenauser posted image .
Pina-1: pojdi k G, pa čeprav samoplačniško. Boš vsaj vedela kaj je narobe. Bolje kot da se brezveze mučiš in sekiraš. Mogoče pa ni nič in se ti samo zdi. Oziroma TAKO JE!!!!POZITIVNO V VSE!!!
Drage moje punce, dajte uživat življenje in vsak trenutek, ker je življenje lepo in prekratko. Danes sem hudo žalostna, ker je sodelavki sin umrl v prometni nesreči in sem bila zjutraj čisto v šoku. Sedaj je bolje, ampak mislim, da ni hujše stvari, ki se ti lahko v življenju zgodi, kot ta da pokoplješ lastnega otroka. Zato pa: UŽIVAJTE IN LJUBITE LJUDI KI SO OKOLI VAS...OBJEMITE SE, POVEJTE DA JIH IMATE RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image ....joj...sem že nazaj padla...grem počivat...
poljubčka za lahko noč vsem našim pikicam in nam mamicamuser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.6.2007 21:52:15   
Lejči
hojla, čestitke vsem novim user posted image !!! seznamček se kar lepo polni user posted image
Pina 1, sej bo, če nimaš krvavitev, bolečin, najverjetneje ni nič narobe. pozitivno razmišljaj, pa bo. saj ni nujno, da ti je ves čas slabo, enim neha prej bit, drugim kasneje, enim pa na žalost slabost vztraja do konca nosečnosti.
meni ful paše, da se je malo shladilo, mi je šla tale vročina že prav na živce. kako bom letos zvozila tole poletje mi  ni jasno user posted image   pa sem drugače zmrznjena, da je  joj.
St. Ina ,kavo sem tekom prve nos. pila, trenutno pa nimam neke želje po njej in je ne pijem, če pa mi bo zadišala, jo pa zagotovo bom. trenutno mi diši samo jacobsov ice coffee user posted image je pa tudi edina stvar, ki mi paše tako za pit kot tudi za jest.
a ste ve že dobile materinsko knjižico? meni je naredila g. samo uz in to je bilo to...me je kar malo presenetilo (kako je bilo prvič se pa, priznam, ne spomnim)
lepo se imejte, pa se beremo

< Sporočilo je popravil Lejči -- 26.6.2007 21:53:21 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 292
26.6.2007 22:16:49   
polonca78
joj, mlavla boga! user posted image sej vem, da smo vesele in noseče, samo pa res ni prijetno, če ti je non-stop slabo. čimveč poskusi pit, da ne boš dehidrirala, pa zrihtaj si vitamn B6, ki zmanjšuje slabost. Sicer pa vse to že tako veš. user posted image Sama večkrat kot 1x na dan pa res ne bruham, pa še to kak dan ne. Lanchy tud vem, da je tarnala, da ji je zelo slabo, tako da čisto sama nisi.

amaya, jst mam tudi vsak dan krizo okoli 12-13, ko imam čisto nizek pritisk. danes sem ga imela 92/47. moram vse sile napet, da ne zaspim. user posted image user posted image user posted image   takrat sem kot zombie!!! oči so odprte, samo ni nobenega doma. user posted image user posted image user posted image

še nekaj sem hotela napisat ... ajaaaa, pina ti kar pojdi na samoplačniški UZ. sej razen par eurov  (pri meni je bilo 30) tako nimaš kaj izgubit. lepo boš vidla svojo pikico in lažje dočakala pregled konec julija. pa poročaj kako je bilo.

zdej grem pa spat. ne morem več. a ste opazila kako vam srce ful dela? utripa ko ludo. user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 293
26.6.2007 23:06:07   
Mbee
meti mislim da si se zmotla v tednih nosečnosti, vsaj če gledam te naše števnike iz spleta....jst mam pdp 14.2. pa sem noseča 6 tednov in 5/7....od prvega dneva M pa je 7 tednov in 2 dni....tako da si ti en dan za mano.....držim pesti, da jutri vidiš in slišiš srček! poročaj kako je blo in nam pokaži malo pikico če boš imela možnost naložiti sliko!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.6.2007 23:30:38   
MetiLu
Ja čist možno, jest sem računala od prvega dneva zadnje user posted image za jutri sem si v službi kar dopust vzela,pregled imam zjutraj, pa predvidevam da cel dan ne bom mogla o ničemer drugem razmišljat kot o user posted image .  Sporočim jutri, upam, da bo kaj videti, ker poleg nekaterih nosečniških znakov sploh še nisem dojela, da sem noseča user posted image Prej sem skoz opazovala nosečnice in sem jim kar malo zavidala, sem si rekla, kolk bo to luštno obdobje, zdej je pa tle, se mi občutki spreminjajo od popolne sreče in evforije do raznih skrbi in vprašanj, če bom jest to zmogla, če bo vse ok ... a se še kateri to dogaja?

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.6.2007 23:40:34   
Mbee
jst mam tud skoz skrbi...pol sva pa včeraj s fantom gledala en film o tem kako je eden pač punco prevaral ko je zvedu da je noseča in je to naredu ker ga je blo strah in pol sm bla čist frtik....ker hormoni so na višku in me je mogu moj tolažit da je to film, da mi nikol tega ne bi naredu, da ga ni strah in da komi čaka....pol sm se mal pomirila....mislim te hormoni so čist totalno preveč zmešaniuser posted image ...mislim da se bomo pomirile šele k bomo pikico držale v rokah!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.6.2007 7:34:13   
pina-1
dobro jutro. hvala punce za vse pozitivne misli. verjetno me res depresija daje. včeraj smo dobili še enega angelčka- od moje najboljše prijateljice  hčerkica je umrla stara komaj 6 let. ne morem in ne morem priti k sebi in same grde in negativne misli mi hodijo po glavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še ne vem kaj bi nardila ali bi šla na UZ ali ne.... bom razmislila v tem tednu kaj nardit. po izračunih sem komaj 5t noseča in če me naročijo čez dva tedna je je skoraj brez pomena...ma ne vem govorim same neumnosti.

Imejte se radi in vedno povejte drugim kaj čutite ker je življenje prekruto in prekratko, da bi ga zapravili za zamere, sovraštvo in probleme.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.6.2007 8:00:34   
torcica
Pina-1, to je groznouser posted image . Takšne stvari se res ne bi smele dogajati!!! Tudi jaz imam en tak primer, ko je lansko leto umrla punčka od sodelavca, stara komaj 4 leta. Takšnih stvari preprosto ne moreš dojet.

user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico. Malemu user posted image  pa želim, da počiva v miru.

Drži se!

Torčica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.6.2007 8:05:01   
Lanchy
Jutro souser posted image ! Pri meni slabosti se kar ne jenjajo....slabo 24 ur na dan...tudi ponoci, zdaj tudi bruham, ceprav imam prazen zelodec in je vse skupaj zelo bolece. Jem samo kak kiwi, pa ananas in prepecenec...kile mi kar frcijo doluser posted image  No, da ne bo pomote, nisem med najbolj suhimi, tako da krize ni... Kava? joj, ni sans, da spravim ta zvarek vase...se caji niso vsi v reduuser posted image
Od sobote imam tudi vrocino in strahotne bolecine v sklepih (ze teden in pol), tako da leve roke tudi premikat ne morem. Poskusam bit cim bolj pozitivno naravnana in upam, da vse skupaj mine v zelo kratkem casu.
V soboto sva povabljena na poroko, samo po vsej verjetnosti ne bova sla, ce bo stanje tako....upam, da mi bo vsaj za kako urco manj slabo in da bom sposobna it saj kako pest riza vrect na mladoporocenca.user posted image  Naslednji teden naju pa caka se ena poroka in upam, da bom takrat pa res ze med poskocnimi noseckami, saj se poroci moja mami in res ne bi rada zamudila porokeuser posted image

Nic, puncke moje... vsem zelim lep dan, cim manj slabosti in naj nas vreme res malo preseneti in temperature padejo vsaj za nekaj stopinj.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.6.2007 8:07:46   
torcica
Pina-1, še to:

Tudi moje slabosti so popolnoma prenehale, kar čez noč, samo vsake toliko še čutim rahlo špikanje spodaj. Glede na to, da v prvi nosečnosti sploh nisem imela nobenih znakov (razen izostanka menstruacije) skoraj do 4. meseca, mislim, da ni razloga, da se sekiraš.

Za vsak slučaj ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Torčica

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?