ronja
|
Se strinjam s tabo, seven. Jaz sicer še čakam na svojo , vendar pa sem 99%, da bom imela super pomoč od tašče in očeta, od mami pa pač ne, zato pa mi to ni tako hudo, ker imam druge, ki mi bodo pomagali, če bom rabila. Sem pa hotela predlagat tebi in še drugim, ki nimajo nikogar za pazit otroke: mogoče bi lahko dale oglas kam na kako pedagoško fakulteto, ali magari srednjo šolo, pa še kam, kjer so punce, ki bi mogoče z veseljem popazile tujega otroka tudi brez plačila... Ker se mi zdi, da nekatere mlade punce imajo zelo rade otroke, vejo, da je zanje še prezgodaj, bi pa z veseljem nekak zapolnile ta prostorček v svojem srčku... Če vam ni odveč in se ne bojite preveč tujih ljudi, se mi zdi, da probat ni greh... ali pa kake mlajše kolegice... Saj niso samo sorodniki tisti, na katere lahko računaš, dostikrat so precej manj zanesljivi od prijateljev... mogoče sem malo naivna (priznam, da sem;), ampak jaz sem si zelo želela kužka, ko sem bila mala, pa sem potem vozila tuje pse ven, pa se mi zdi, da kaka, ki si zelo želi otroka, bi pa mogoče z veseljem popazila tujega otroka... Ne me zdaj grdo gledat zaradi primerjave, no, saj veste, kako sem mislila, ni tako, kot se sliši
|