|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nezanesljive babice drugič
18.5.2007 15:39:17   
Seven*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Se strinjam z vsemi, ki pravijo, da stari starši niso dolžni čuvat otrok, vendar tudi jaz nisem dolžna pomagat prijateljici pri učenju za izpit, recimo, pa se mi zdi vseeno grdo, da bi odpovedala, če sem ji obljubila.
Ne gre zato, da bi vse pričakovale, da to morajo naredit, je pa grdo, če ti nekdo ves čas govori, kako lahko računaš nanj in kaj vse ti bo pomagal in blabla bla, potem pa nikoli ni nič iz tega... Oz. je, kadar njemu paše. To se meni ne zdi prav pa pika!

Ne zato, ker bi moral pomagat, ampak zato, ker laže in se dela lepšega kot je v resnici!
Svojo mamo sem popolnoma pripravljeno sprejet tako kot je, da pač nanjo ne računam, me pa res razjezi, ko potem teži, kako bo ona vse pomagala, naredi pa nikoli nič...

ga
Se popolnoma strinjam z Ronjo! Se mi pa zdi, da tisti, ki imate pomoc tezko razumete kako je, ce nimas NIKOLI nobenega, ki bi ga lahko prosil za varstvo. Zalosten si, zelo si zalosten.

Ce nekdo nima namena pazit mojih otrok, naj mi to raje pove. Prazne obljube in pricakovanja rodijo samo zalost.

Gospa sem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nezanesljive babice drugič
18.5.2007 15:53:41   
ronja
Se strinjam s tabo, seven. Jaz sicer še čakam na svojo user posted image , vendar pa sem 99%, da bom imela super pomoč od tašče in očeta, od mami pa pač ne, zato pa mi to ni tako hudo, ker imam druge, ki mi bodo pomagali, če bom rabila.

Sem pa hotela predlagat tebi in še drugim, ki nimajo nikogar za pazit otroke: mogoče bi lahko dale oglas kam na kako pedagoško fakulteto, ali magari srednjo šolo, pa še kam, kjer so punce, ki bi mogoče z veseljem popazile tujega otroka tudi brez plačila... Ker se mi zdi, da nekatere mlade punce imajo zelo rade otroke, vejo, da je zanje še prezgodaj, bi pa z veseljem nekak zapolnile ta prostorček v svojem srčku... Če vam ni odveč in se ne bojite preveč tujih ljudi, se mi zdi, da probat ni greh... ali pa kake mlajše kolegice... Saj niso samo sorodniki tisti, na katere lahko računaš, dostikrat so precej manj zanesljivi od prijateljev...

mogoče sem malo naivna (priznam, da sem;), ampak jaz sem si zelo želela kužka, ko sem bila mala, pa sem potem vozila tuje pse ven, pa se mi zdi, da kaka, ki si zelo želi otroka, bi pa mogoče z veseljem popazila tujega otroka... Ne me zdaj grdo gledat zaradi primerjave, no, saj veste, kako sem mislila, ni tako, kot se slišiuser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?