ronja
|
Hehe, marijaPo, če ti kaj pomaga, moja Ronjica se še rodila ni, pa že vem, da bo moja mami popolnoma ista! Pač nekateri ljudje niso zanesljivi, tu nimaš kaj! Pa tvoja ma vsaj razlog, pri moji mami grem glavo stavit, da se zna zgodit, da bo klicala, da je pa utrujena in danes ne more... Tako da nanjo ne računam, a ma čisto nič!!!Če me bo kdaj prijetno presenetila, toliko boljše, računala pa res ne bom nanjo! Saj sem mela že dovolj izkušenj, da se to naučim;) Eni ljudje imajo radi otroke, eni pa jih imajo "radi na daleč", najini mami pač spadata v drugo skupino, kaj češ... To ne pomeni, da je s tabo ali tvojim otrokom kaj narobe, samo enostavno imajo nekateri ljudje prioritete čisto drugače poštimane... Moja mami recimo mi ni dala še niti ene same mikene zadeve za mojo pikico, pa sem v 8. mesecu in je tudi povedala, da ne misli nič kupovat, pravi, da bo dala vnučki čas, ne pa denarja. No, to bomo še videli, hehe, ona bi jo imela takrat, ko bi njej pasalo, takšno, kot bi njej pasalo, da se malo pohvali pred obiski... Ne pa takrat, ko bi midva rabila varstvo... Zato ne računam nanjo. Ne mislim, da bi morala kaj kupit ali da bi mi morala pomagat, to je njena odločitev, vseeno pa je normalno, da je mladi družinici prav pride pomoč in sem bila vesela, da mi je pa recimo oče dal denar za posteljico, pa še za rojstni dan mi je dal čisto preveč, ker pravi, da če kdaj rabiva, je to zdaj... Pa vem, da sam nima, ne uredi si kuhinje, ker nima s čim, recimo, mami pa si kupi kavč za milijon sit, čeprav tudi prej ni da ne bi mela kavča;), za vse pa potem seveda ni - to je kakor je, meni gre na živce edino to, ker potem reče, da je kupila kavč (v svojem stanovanju, kamor grem recimo 1x na mesec max) za vnukinjo! Mislim HALOOOOOOO!!!! To me pa res razp* ker si noče priznat, da je taka, ko je. Oče bo naredil stolček za tamalo, ko ga bo rabila, fantova dva sta nama dala denar za voziček, pa še je ostalo za par stvari... Pač potem na te ljudi računaš - ker vidijo, kdaj rabiš in kaj rabiš, se ne vsiljujejo, ampak pomagajo. Pač računam na očeta in taščo, na mami pa ne. Se zgodi, ne dobiš vedno ljudi v tistem razmerju, kot si ga mogoče prestavljaš, glavno je, da imaš koga, da lahko računaš nanj! Ne vsega verjet, kar reče! Moja mami bi tudi sigurno izjavila, da sem ji jaz in tamala, ko se bo rodila, prva briga, (no, za bratom pa sestro, seveda;), čeprav tega tudi ne bi na glas priznala, ampak v realnosti), pa da bi kaka druga stvar počakala, pa mi verjemi, da to ni res! Mene ne moti, da to ni tako, ampak to, da eno govori, drugo dela. Tvoja vsaj prizna, če bi moja tako povedala, bi bila jaz super srečna kar se nje tiče! Tako pa ne vem, kaj naj ji rečem - da se mi zdi trapasto, ko se recimo 14 dni al pa 1 mesec ne slišiva, potem me pa v enem dnevu 2x kliče, pa pač kaj delam in se ne javim in potem kliče fanta, kao da jo ful skrbi, kaj je z mano... Mislim, halo!? Prej je ni pa nič skrbelo, zdaj pa kar naenkrat taka panika, mislim, kako naj jo resno jemljem??? Ona se spomni it neko skrbno mamico vsake toliko in takrat bi se pa ona to šla... ma veš kaj, sem dosti stara, da se mi pa to ni treba it! Samo mir naj mi da, prav nič več si ne želim od nje, pa da ne laže in bi bila super zadovoljna! Tak da si po svoje lahko zadovoljna, da vsaj prizna...
|