|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srce razbija nenormalno
15.5.2007 22:29:35   
Angellina
Ja sorry anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.5.2007 23:06:14   
Anonimen
Angellina, jaz sem tudi blond pa sem te takoj zaštekala. Yess....

za anonimno pa, verjetno da frajerja privlačiš. Očitno tudi on privlači tebe..hm to zna biti nevarno. Jaz bi počakala, ko se bosta kdaj na samem srečala, če se bosta, te bo že sam kaj vprašal in ti predlagal, odločitev bo pa tvoja. Pred ženo in možem tega ziher ne bo storil, zato jaz ne bi prdela tam pred njim user posted image , nima smisla

počakaj in se bo stvar razjasnila, če te pa fuul matra ga pa vprašaj: kva bulš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2007 1:13:01   
Anonimen
Najboljše, da ga direktno vprašaš, zakaj te tako gleda... In ko ti bo povedal, dobro razmisli kaj boš storila v tem primeru, če ti reče, da si mu všeč... Pazi, da se ne zaljubiš in s tem tvegaš tvoje življenje z možem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.5.2007 8:56:05   
gregstr
Tkole bi rekel. Dobr razmisli kaj ti misliš s temi pogledi in simpatijami. Če se ti zdi tako preklemano simpatičen je očitno, da nekaj doma ni najbolj vredu?
Take flirti so ponavadi hudo adrenalinski, ampak če ne peljejo nikamor ti svetujem, da greš in ga res pozdraviš z notranjske ali pa ga ti nehaj gledat nazaj tako kot ga ti gledaš (grem stavit, da nisi čisto nedolžna). Verjetno je vseskupaj vzajemno, ker moški kar ne gleda, če ga ne gledajo vztrajno nazaj.
Zakaj to govorim? Iz lastne izkušnje. Jaz sem sicer prišel na ta način do čisto novih spoznanj in novega življenja, seveda ne brez občutkov krivde, ki niso majhni ... ampak je zdaj lepo. Ampak o tem kdaj drugič, ker temo šele pripravljam user posted image

Skratka glej, da se ne opečeš user posted image , pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.5.2007 8:57:22   
jade1
Jaz imam občutek, da se je že odločila, samo še prilika ni prišla taprava. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.5.2007 11:29:52   
Anonimen
Jade1 nisem se nič odločila kajti sama vem,da sem poročena in tudi on je tako,da nimam niti kaj za pričakovat,ker vem,da je to le privlačnost ne pa ljubezen.In nisem niti zaljubljena vanj.Niti se ne mislim ločit zaradi enega dedca,ki me pač le privlači ampak me.Priznam,da me mika.Zato pa vas sprašujem za nasvet.Vem pa,da bomo v nedeljo skupaj in me je malo strah vsega kaj bo.Kajti,ko ga vidim sem v nebesih.Pa ne rečem,da ne ljubim moža ga ljubim pa vendar.Ne morem pomagat.Ker tisti,ki se mu to ni zgodilo ali ni šel skozi tako situacijo tega ne more ali noče razumet.Žal.Sama se prepričujem in si govorim,da sem nora malo pozabim nato pa ga vidim in je konec.Ne morem pa se izognit temu,da ga nebi videla.Imam pa vseeno tako srečo,da ko sem pri njegovi mami na kavi da ga še nikoli ni bilo doma.Z njegovo mamo sva si namreč že od nekdaj zelo dobri čeprav bi lahko bila tudi moja mama.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.5.2007 12:37:25   
Anonimen
Potem pa bi vedve z njegovo mamo bile za skup,če bi ti imela njega.user posted image user posted image user posted image user posted image Če sta si zdaj tako dobre.No poglej kakšno taščo bi potem imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
16.5.2007 12:40:18   
Slončica
Tud men je srce skor vn skočilo ko sem vidla Alena Kobilico v Emporiumu,moj pa mi je sam reku ti se ga kr naglej bo zvečer bolj veselo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.5.2007 14:40:03   
jade1
Oprosti ampak ne morem razumeti kako je možno, da te tako privlači, če ljubiš svojega moža kot sama praviš.
Gleda te pa verjetno zato, ker je opazil, mu poglede vračaš. Če bi ob njegovih pogledih ostala mrtvo hladna bi se tudi on naveličal in si poiskal novo "okupacijo".
Sicer pa dobro premisli, če si pripravljena uničiti svoj zakon zaradi "5 minut" luštnega. Ker zna se zgoditi, da če bi se s tem tipom spustila v kaj konkretnejšega, da boš pošteno razočarana. Na tebi pa je zdaj, če se ti zdi to vredno, oziroma kaj ali kdo ti več pomeni.
A ko pogledaš moža pa nimaš takih občutkov user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.5.2007 15:35:01   
Slončica
Sam res,a si prpravljena uničt svoj zakon za tistih 10 minut,pa še ni nujno da bo tip dober jebo...rajš oke zapri ko se bota s tvojim spravla rjuhe glihatuser posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.5.2007 16:25:29   
snake
oj ma zakaj ste vsi pomislili da jo gleda ker mu je tako ušeč???

mogoče pa si mu tako gnjusna da ne more odmaknit oči iz tebe..............

jaz tudi ko vidim nekoga ki je zelo grd ga bulim nonstop, čeprav hočem gledat stran pa ne moreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm..........user posted image ne moremo bit vsi lepiuser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.5.2007 11:42:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image tako danes se je pa zgodilo tisto česar sem se bala po drugi strani pa želela.bila sem v trgovini in sem ga srečala,ko me je povabil v bife na kavo zraven trgovine kjer dela njegova sestra.ok sem šla.naročiva,ko naenkrat njegova sestra izusti:no prvi korak je že napravljen.kdaj bo drugi???ga je vprašala.on pa jo je samo jezno pogledal nakar je utihnila.ampak potem nisem več mogla nič vprašat nič reč le to zakaj me je povabil na kavo.pa je rekel samo:zakaj pa ne?no ja prav.in na koncu je samo vprašal,če se v nedeljo vidimo.
Seveda se vidimo,če pridemo sem rekla.Pa še zahvalil se mi je za družbo pri kavi.user posted image user posted image user posted image user posted image In kaj zdaj?Še zdaj mi srce bije sto na uro.In prav žal mi je zdaj zakaj ga nisem vprašala kar sem mislila.Ampak nisem mogla takrat ne.Mi je pa zdaj vse jasno razen nečesa.Kaj je sploh sestri rekel govoril,da nekaj ve.????

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
17.5.2007 11:54:11   
BaNeLa
Ti si moraš samo eno vprašanje postavit: ali bi rada obdržala družino, ali ti tako dol visi, da se greš spuščat v take avanture? Potem ti bo hitro jasno....Glej, vem, da si trenutno vsa iz sebe, poznam zelo dobro tele občutke...končno si spet nekomu zanimiva in tako naprej.....razmisli, res dobro razmisli o posledicah.....
Če pa imaš doma težave z možem ....pa mogoče ne bi bilo slabo probat takole: (vem za primer, kjer je toe obrodilo zelo dobre sadove) - torej, povej svojemu možu, da si nekomu zelo všeč in on vedno bolj postaja všeč tebi.....in da ga (moža) ne želiš izgubiti, vendar pa če ne bosta v odnosu kaj spremenila. se ne bo dobro končalo....

Good luck

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.5.2007 11:57:59   
Anonimen
Banela nimam doma težav.Z možem se razumeva zelo dobro.Vsaj po mojem.Ampak nevem kaj me je prijelo oziroma kaj mi je,ko vidim tega človeka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.5.2007 12:05:53   
jade1
Vprašaj se kako bi se počutila ti, če bi šel tvoj mož takole na pijačo z eno žensko, ki mu je zmešala glavo.  Sicer boš pa morala razčistiti sama s sabo kaj sploh hočeš, ker na dveh stolih se pač ne da sedeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.5.2007 12:09:15   
Anonimen
Saj vem Jade,da bom morala sama pri sebi razčistit,ker nočem razdret družine ne svoje ne njegove.Bom si ga pač poskušala nekako izbit iz glave čeprav si zdaj mislim,da ne bo šlo tako zlahka.Hvala za nasvete vseeno vsem.Upam,da me bo čimprej minilo.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
17.5.2007 18:06:38   
Anonimen
Če boš poslušala srce ja,če pa glavo pa se boš narobe odločila.Če pa te res tako matra ta človek pa se pof...z njim mogoče te bo takrat minilo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
17.5.2007 19:12:21   
Anonimen
Glas iz notranjske, ta je dobra user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa anonimno razumem po eni strani. Čeprav mi (razen ob možu) srce nikoli nenormalno bilo user posted image .  Smo ljudje in s eimamo za civilizirane. V naši družbi veljajo določene norme (monogamnost, družina, zvestoba,....), k iso nastajale sproti, glede na potrebe družbe. Čisto razumsko. Vendar pa smo kljub vsemu še vedno del živalskega kraljestva in nagoni, pa če jih še tako poskušamo vkalupiti, vseeno delujejo. Evolucija. In vedno, ko nam je nekdo všeč, ko nam srce nenormalno bije, gre za nagone, tiste najbolj naravne, seks, spolno privlačnost, feremoni. Stvar vsakega posameznika je, koliko bo te nagone nadziral in koliko se jim bo prepuščal. Moj vidik je, če že imamo razum, ga dajmo tudi uporabljat. Verjamem v monogamnost, vendar ne bom dajala roke v ogenj, da bom vedno zvesta. Nikoli ne vemo, kaj se bo v življenju zgodilo, kaj nam bo prineslo.

Vsakemu paše, če je deležen pozornosti od drugih ljudi. Še posebej pa, če se drugemu zdimo privlačni. In anonimna, temu moškemu si več kot očitno privlačna. Zdaj pa je na tebi, da se odločiš, kaj hočeš. Ali boš sledila svojemu nagonu ali pa bo obvladal razum. Pomisli, kaj imata skupnega z možem, kaj te na njemu privlači, zakaj si z njim. In kaj imata skupnega s tem moškim. Verjetno samo spolno privlačnost. Torej nič za na dolgi rok. Ali je ena avantura, probat samo zato, da probaš, res vredna tega, da prizadaneš toliko ljudi? Če hočeš ostati z možem, potem tega moškega nehaj gledat, nehaj mu dajati znake, da te privlači in če te bo vseeno ogovoril, mu jasno povej, da te ne zanima. To, da v resnici te, ni pomembno.

Glede sestrine izjave: Mogoče ji ni nič govoril, ampak ima že splošno navado gledati (in verjetno še kaj več) druge ženske, sedaj si na vrsti ti.

Verjamem, da se z možem odlično razumeta. Vendar pa sem prepričana, da vseeno nekaj manjka. Mogoče ravno taka pozornost, ko t ti jo izkazuje ta moški? Da te tako pogleda?

< Sporočilo je popravil Ankica -- 17.5.2007 19:14:50 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.5.2007 23:10:15   
Anonimen
......In zgodba se zapleta, zapleta....dokler ni dovolj žrtev, sirotic....eh, sej vse v žlahti ostane. Če jokajo moji, naj pa še tvoji.

Zame si totalno neodgovorna oseba, ki se pusti zavajati in postavlja svojo lastno družino v 3 pm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
17.5.2007 23:36:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

oj ma zakaj ste vsi pomislili da jo gleda ker mu je tako ušeč???

mogoče pa si mu tako gnjusna da ne more odmaknit oči iz tebe..............

jaz tudi ko vidim nekoga ki je zelo grd ga bulim nonstop, čeprav hočem gledat stran pa ne moreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm..........user posted image ne moremo bit vsi lepiuser posted image

Snake..Ej...Ti si res preveč nesramna..Večina tvojih postov, ki jih preberem so žaljivo napisani.. Mar nimaš spoštovanja do drugih ljudi?? Pa glede tega: ne moremo bit vsi lepi, lepi smo VSI, ČISTO VSI!!! Žal pa eni po srcu niso, to leti predvsem nate in druge tebi podobnim!

Ajde, zdej me pa spljuvaj,.... user posted image  Čakam user posted image  

Anonimna, tebi pa: V nedeljo poskušaj biti čimbolj oddaljena od njega.. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in takrat se lahko zgodi marsikaj kar ne boš pričakovala, in s tem boš prizadela moža in njegovo ženo.. Čimbolj straaaaan user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
17.5.2007 23:38:58   
Anonimen
Ups, zdaj sem prebrala drugi, novejši post in sicer Anonimna.. Če ti moža RESNIČNO ljubiš, mu boš ostala zvesta kljub temu, da te nekdo strašansko privlači.. Raje se ga izogibaj, ker to ne bo peljalo nikamor, kvečjemu do trpljenja... Pozabi nanj.. En pregovor pravi: Nikoli ne varaj tistega, ki ga ljubiš, zaradi tistega, ki ti je SAMO všeč..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.5.2007 23:40:39   
Anonimen
Snake..Ej...Ti si res preveč nesramna..Večina tvojih postov, ki jih preberem so žaljivo napisani.. Mar nimaš spoštovanja do drugih ljudi?? Pa glede tega: ne moremo bit vsi lepi, lepi smo VSI, ČISTO VSI!!! Žal pa eni po srcu niso, to leti predvsem nate in druge tebi podobnim!

Ti si pa predvsem pametna kura, ki je tukaj par mesecev in kao najbolj zaželjena sogovornica.Moje mnenje.A2 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
17.5.2007 23:42:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ti si pa predvsem pametna kura, ki je tukaj par mesecev in kao najbolj zaželjena sogovornica.Moje mnenje.A2 user posted image

Lepo si se opisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
17.5.2007 23:44:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Sama sebi ploskaš pametnjakovićka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
17.5.2007 23:50:49   
Anonimen
Ja in? A misliš, da si kaj boljša, ker se skrivaš za anonimnostjo? Lahko je pisati pod anonimnostjo, samo da te nihče ne prepozna... Piši ma na zs, če si upaš no.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?