Anonimen
|
Glas iz notranjske, ta je dobra . Jaz pa anonimno razumem po eni strani. Čeprav mi (razen ob možu) srce nikoli nenormalno bilo . Smo ljudje in s eimamo za civilizirane. V naši družbi veljajo določene norme (monogamnost, družina, zvestoba,....), k iso nastajale sproti, glede na potrebe družbe. Čisto razumsko. Vendar pa smo kljub vsemu še vedno del živalskega kraljestva in nagoni, pa če jih še tako poskušamo vkalupiti, vseeno delujejo. Evolucija. In vedno, ko nam je nekdo všeč, ko nam srce nenormalno bije, gre za nagone, tiste najbolj naravne, seks, spolno privlačnost, feremoni. Stvar vsakega posameznika je, koliko bo te nagone nadziral in koliko se jim bo prepuščal. Moj vidik je, če že imamo razum, ga dajmo tudi uporabljat. Verjamem v monogamnost, vendar ne bom dajala roke v ogenj, da bom vedno zvesta. Nikoli ne vemo, kaj se bo v življenju zgodilo, kaj nam bo prineslo. Vsakemu paše, če je deležen pozornosti od drugih ljudi. Še posebej pa, če se drugemu zdimo privlačni. In anonimna, temu moškemu si več kot očitno privlačna. Zdaj pa je na tebi, da se odločiš, kaj hočeš. Ali boš sledila svojemu nagonu ali pa bo obvladal razum. Pomisli, kaj imata skupnega z možem, kaj te na njemu privlači, zakaj si z njim. In kaj imata skupnega s tem moškim. Verjetno samo spolno privlačnost. Torej nič za na dolgi rok. Ali je ena avantura, probat samo zato, da probaš, res vredna tega, da prizadaneš toliko ljudi? Če hočeš ostati z možem, potem tega moškega nehaj gledat, nehaj mu dajati znake, da te privlači in če te bo vseeno ogovoril, mu jasno povej, da te ne zanima. To, da v resnici te, ni pomembno. Glede sestrine izjave: Mogoče ji ni nič govoril, ampak ima že splošno navado gledati (in verjetno še kaj več) druge ženske, sedaj si na vrsti ti. Verjamem, da se z možem odlično razumeta. Vendar pa sem prepričana, da vseeno nekaj manjka. Mogoče ravno taka pozornost, ko t ti jo izkazuje ta moški? Da te tako pogleda?
< Sporočilo je popravil Ankica -- 17.5.2007 19:14:50 >
|