|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srce razbija nenormalno
18.5.2007 0:11:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Snake..Ej...Ti si res preveč nesramna..Večina tvojih postov, ki jih preberem so žaljivo napisani.. Mar nimaš spoštovanja do drugih ljudi?? Pa glede tega: ne moremo bit vsi lepi, lepi smo VSI, ČISTO VSI!!! Žal pa eni po srcu niso, to leti predvsem nate in druge tebi podobnim!

Ti si pa predvsem pametna kura, ki je tukaj par mesecev in kao najbolj zaželjena sogovornica.Moje mnenje.A2 user posted image

mamči kaj pa tebe to briga kuk cajta je tle in kuku pise men je ql punca ma ka nimas pametnega dela za delat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
18.5.2007 0:12:54   
mamči

mamči kaj pa tebe to briga kuk cajta je tle in kuku pise men je ql punca ma ka nimas pametnega dela za delat

Ja halo, kje ste pa zdaj mene našli ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.5.2007 0:13:14   
Anonimen
Ej...Saj ni treba nič pisat...Bo že sama pisala na ZS tale anonimna, vidim samo, da je pič** stisnila.. Nimam časa za te anonimne bedarije... user posted image Zeeehh

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
18.5.2007 0:15:47   
mamči
Očitno si je zdaj še nekdo mene našel, da bi se me losal na rr-u. Ampak žal, me ne gane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.5.2007 0:22:58   
Anonimen
Mamči, so žal ene take, nimaš kaj.. Samo podjebavale bi druge, da se izbrišejo...

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
18.5.2007 0:26:57   
mamči
Ja, žal pri meni ne bo sreče, ker se zarad takih ne mislim izpisat.

Anonimnemu pa samo v vednost - od 31.7.2005 sem tu gor in še nisem nikoli uporabila opcije anonimnosti. Mi ni potrebno, ker vse kar me žuli povem pod svojim nikom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.5.2007 8:07:22   
Anonimen
Takole bom rekla jaz glede teh situacij kot so spogledovanje osvajanje na koncu varanje.Nikoli ne reci nikoli.Ker res nikoli ne vemo v kakšno situacijo bomo prišli ali zabredli.Anonimna sprašuje le za nasvet in ne rabite biti ene tako nesramne kajti ne verjamem,da ste vse tukaj gori res čisto nedolžne ali pač?Vsaka vam čast,če ste ampak ne veste,če boste vedno take.Poznam tukaj gori eno osebno nebi o tem kdo je ,ki vara moža redno pa ne z enim vsak teden z drugim tukaj pa se izdaja in piše poste pod anonimnostjo in je najbolj proti vsakem flirtanju kaj šele varanju.Mislim,da ve če bere kdo je in naj malo bremza včasih z takimi izpadi tukaj gori,ker enega dne bom kar napisala ven njeno ime.Jaz mam zaenkrat čisto vest in ne pišem takih nesramnih komentarjev čeprav sem sama proti takim stvarem.Vsak pač napiše svoje mnenje a ne rabi biti žaljivo in nesramno in prav od takih oseb,ki to počnejo.Še enkrat samo rečem:Nikoli ne reci nikoli.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
18.5.2007 8:33:33   
Anonimen
Še nekaj sem pozabla napisat.Lahko je svetovat tako na papirju ali ekranu.Ampak šele takrat ko prideš v tako ali drugačno situacijo veš kako in kaj naredit.Kot so nas ućili v vojski:nikoli ne glej sovražniku v oči,ker te lahko zavede.
Podobno je pri simpatijah.Če se ti nekdo zelo dopade ga ne gledat v oči,ker te ravnotako lahko zavede.user posted image
Ker,če veš,da je sovražnik ga gledaš v oči te na milo gleda ali prosi te hitro lahko zavede in si že na njegovi strani.Tako to je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
18.5.2007 10:29:08   
snake
ma boli mene,,,,,,, mislite si kar hočete o meni............

gorazdova, se vidi da si noseča, samo težiššššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.5.2007 10:32:14   
Anonimen
Če te kaj boli pojdi k dr.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
18.5.2007 10:36:31   
snake
ej vojakinja kaj me ****???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glej ki to je grožnjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.5.2007 10:45:40   
Anonimen
Si pa vsaj tolko tolerantna,da nisi anonimna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
18.5.2007 17:02:07   
tehnofil
ker nočem razdret družine ne svoje ne njegove.

Vsak sex še ne razdre družine. Je pa dober začetek razdiranja.

V bistvu sprašuješ, ali naj se spustiš v afero. In da kaj čutiš ve samo tisti, ki je to doživel. Ma, punči. Vsi smo že to doživeli,  kakšen je to občutek. Tu ne gre za vprašanje občutka ampak za vprašanje ODLOČITVE.

Če se odločiš za afero, potem pač se tko odloči. Tu ti nihče ne more svetovat.

Če se odločiš za zvestobo, pa moraš to vajino dvorjenje takoj prekiniti. In to jasno, odločno in odkrito in nepreklicno. Če so ti prejšne besede jasne,naj ti pojasnim besedo nepreklicno. To pomeni, da to "dogajanje" ki se še nič ne dogaja razkriješ. Da poveš možu, da te prijatelj preveč prijazno gleda za okus normalnih družinskih prijateljev. In takoj se bo nehalo. Edino s tem boš ne samo potrdila svojo odločitev, ampak si tudi onemogočila kakršnokoli nadaljevanje. Če pa misliš prenehati "na tiho". Sorči. To pa ne bo šlo. To samo pomeni da si se odločila za prvo varianto, sebi pa daješ opravičilo (saj nisem taka, nisem kriva, nisem nič naredila).

Je pa tako. Naskakujejo se v glavnem družinski prijatelji in sodelavci v službi. V bistvu s tistimi s katerimi se veliko družimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.5.2007 19:30:55   
Anonimen
Naskakujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????A to pomeni,da se tudi ti naskakuješ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
20.5.2007 19:46:31   
Anonimen
Kot sem vam že zadnjič napisala,da bomo danes skupaj na fešti in sem že doma.Moram povedat,da sploh ta dec ni v resnici takšen kot sem pričakovala.Kakor pravijo videz vara.Kolko je simpatičen in privlačen navzven je naznoter grd oziroma ni moj tip niti malo po obnašanju.Cel dan smo bili skupaj in sem ga imela priliko opazovat in bolje spoznat njegov karakter.Hvala bogu,da sem pravočasno spoznala njegov pravi jaz.Niti najmanj ni podoben tistemu kar sem pričakovala.Saj dobro da ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
21.5.2007 0:10:01   
Anonimen
potem je pa vse v najlepšem redu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?