Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 5.6.2007 18:43:18
|
|
|
|
G in T
|
Stara sem bila 17 let, blo je skoraj neboleče. Prva ljubezen.
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 5.6.2007 21:06:26
|
|
|
|
sonce in smeh
|
Jaz sem prvič pri 19 letih in 2 mesecih. Mogoče sem dolgo čakala, vendar mi ni bilo nikoli žal. Tudi sedaj pri 22 letih sem še vedno z istim fantom in še vedno je tako nežen in pozoren kot je bil prvič. Bilo je v naravi, v gozdu... seveda me je bilo pošteno strah, vendar mi ni bilo nikoli žal. Malo je bolelo, vendar nisem krvavela.
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 5.6.2007 21:27:13
|
|
|
|
purple
|
Prvič katastrofa,potem nekaj časa za silo,ko pa sm spoznala zdajšnega partnerja vauuuuuuu .
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 6.6.2007 9:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Stara sem bila 22 let, s fantom sva bila skupaj že tri leta... Bolelo je, se je pa zelo potrudil, da ni bilo prehudo. Prvič sem malo zakrvavela, naslednjič pa je bilo že ok...
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 6.6.2007 11:30:27
|
|
|
|
Ancy
|
smešno sm skoz mislila, kok me bo sram pa strah, ker sem bolj sramežljiva pa nisem bila ravno samozavestna glede svojega telesa...... potem na koncu je pa izpadlo da je bilo njega še ene 10x bolj strah.... Ni blo nič takega... malo je bolelo - ubistvu sploh ni hotu notr, sva se kr namatrala..... zdej je bolš
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 6.6.2007 17:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikakvo nije bilo.Brez veze je bilo.
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 7.6.2007 11:02:02
|
|
|
|
daysi
|
Sepridružim vojakinji. Brez veze.
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 7.6.2007 13:14:15
|
|
|
|
ronja
|
Škoda . No, boste pa zdaj nadoknadle
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 12.6.2007 14:01:38
|
|
|
|
muki1
|
Bolelo ni, spomnim se, da sem mislila...pišuka...a to je TO
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 12.6.2007 17:39:11
|
|
|
|
dulcinea
|
Hm... bilo je čisto nenameravano. Pač srečala sva se na eni gozni poti. Jaz sem kolesarila, on je šel z avtom mimo. Hodila nisva, sva se pa poznala kar precej. In iz pogovora je nastala taka strast, da je ne znam opisat. In je blo, kar je blo. Na travi malo stran od ceste.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako je bilo prvič? 12.6.2007 19:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?