ronja
|
PO pravici povedano, ne vem točno, kdaj je bilo prvič... Bilo je zelo spontano in zelo postopoma, tako da kdaj je bilo prav to to, nisem ziher... Sva namreč hodila že lep čas s takratnim fantom in se postopoma nekak igrala vedno dlje... Tak da... Bolelo definitivno ni, to bi si zapomnila in bi vedela, hehe:) Bilo mi je čisto ok, luštno, vendar sem kasneje še precej bolj uživala in s tistim in s kasnejšima fantoma, seks je itak kasneje boljši, se mi zdi... Če je bilo kaj posebnega? hm, odvisno, kako oz. kdo gleda. Bilo je v stoje in v naravi, če se vam to zdi kaj posebnega... meni ni bilo, ekr sva pač najprej mela samo to možnost... Pač najstniki nismo meli na voljo ne vem kakih sob, on pa še niti iz LJ. ni bil... Pa takrat smo se še malo bolj skrivali pred starši in dom ni prišel v poštev nekaj časa;) Razočarana nisem bila, nisem nič pričakovala, preden se je zgodilo niti nisem o tem razmišljala, niti nisem vedela, kdaj je bilo prvič, tako da bi težko bila razočarana, pri meni to ni bil nek tak mejnik, vse je šlo tako bolj zlagoma... Ker sem mu zaupala (upravičeno) in ker sem vedela, da je nor name, ni bilo tistih strahov, da me ima samo zato ali kaj takega, tako da glede fantov imam srečo, kot sem že rekla, hehe
|