|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je bilo prvič?
14.5.2007 15:47:36   
Anonimen
Že večkrat smo obdelali kdaj smo prvič.

Mene pa zanima kako je bilo prvič? Je bolelo? Je bilo kaj posebnega? Ste bile razočarane?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je bilo prvič?
14.5.2007 16:20:59   
Anonimen
Hm, če se spomnim mal za nazaj. Mal je bolelo, ampak ker je bilo spontano, ni bilo pretirane bolečine. Pa vse je blo tako kot mora biti, skratka, bilo je resnično nepozabno. Tako bi mogla doživet vsaka ženska.

Mene pa bolj ali manj zanima s strani moških, kako je blo prvič. Ker vem, da smo ženske bolj tako tako, si upam it stavit, da ko so moški prvič, so šli z nasmeškom domov.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2007 17:11:36   
Anonimen
Za zjokat je bilo! Razočarana do konca! Za vedno mi bo žal, samo se ne obremenjujem več, ker itak nima smisla, saj časa ne moreš zavrteti nazaj.
Aja, bolelo pa začuda ni. Komaj kaj sem čutila.user posted image Pa zdaj ne vem, a je imel  tako majhnega ali kaj... Je že 15 let od tega, se ne spomnim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2007 18:28:07   
Anonimen
Prav nič posebnega ni bilo, bolelo tudi ni nič, hitro je bilo konec.....sva pa bila res oba premlada, premagala naju je radovednost in začuda sva oba ugotovila da je res prehitro in je pri tem enem poskusu ostalo. Pa bolje da ne povem koliko sem bila starauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2007 19:59:44   
tanikaa
Ko bo prvič, vam napišem. Čakam na poročno noč.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2007 20:59:14   
Anonimen
Haha Tanikaaa..Zdaj si po novem v norišnici a... Je fajn?Hrana dobra?user posted image user posted image

Meni prva noč ni bila res nič posebnega,bolelo je...
Je bilo pa full posebno lepo prvo noč z zdajšnim mojim... Taprava akcija,romantično.. Ne pa prvič z bivšim, se mu je mudilo al pa je bil preveč potreben, da mu je prehitro prišlo user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2007 21:29:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Haha Tanikaaa..Zdaj si po novem v norišnici a... Je fajn?Hrana dobra?user posted image user posted image

Jop. V norišnici. Hrana pa je za nič. Sem shujšala za eno kilo. Pa dosti je treba delat. Pa pisat.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 14.5.2007 21:30:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2007 9:47:44   
snake
jaz sem se prvič počutila ko mačka ko išče pravo pozo za se usrat...............
tako sem se jaz nameščala gor dol, da ne bi bolelo in iskala pravi položaj.........malo je bolelo, non stop pa sem razmišljala kako od tam spodaj pride ven otrok........user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2007 23:07:45   
ronja
PO pravici povedano, ne vem točno, kdaj je bilo prvič... Bilo je zelo spontano in zelo postopoma, tako da kdaj je bilo prav to to, nisem ziher... Sva namreč hodila že lep čas s takratnim fantom in se postopoma nekak igrala vedno dlje... Tak da... Bolelo definitivno ni, to bi si zapomnila in bi vedela, hehe:) Bilo mi je čisto ok, luštno, vendar sem kasneje še precej bolj uživala in s tistim in s kasnejšima fantoma, seks je itak kasneje boljši, se mi zdi...

Če je bilo kaj posebnega? hm, odvisno, kako oz. kdo gleda. Bilo je v stoje in v naravi, če se vam to zdi kaj posebnega... meni ni bilo, ekr sva pač najprej mela samo to možnost... Pač najstniki nismo meli na voljo ne vem kakih sob, on pa še niti iz LJ. ni bil... Pa takrat smo se še malo bolj skrivali pred starši in dom ni prišel v poštev nekaj časa;)

Razočarana nisem bila, nisem nič pričakovala, preden se je zgodilo niti nisem o tem razmišljala, niti nisem vedela, kdaj je bilo prvič, tako da bi težko bila razočarana, pri meni to ni bil nek tak mejnik, vse je šlo tako bolj zlagoma... Ker sem mu zaupala (upravičeno) in ker sem vedela, da je nor name, ni bilo tistih strahov, da me ima samo zato ali kaj takega, tako da glede fantov imam srečo, kot sem že rekla, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2007 23:19:53   
Anonimen
Ronja..blagor se tebi..NO TUDI JAZ SE NE BOM PRITOŽEVALA user posted image  glede fantov user posted image  sm fajnga deca ujagala..al pa on mene, ne vem kdo je koga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2007 23:23:27   
Marogica
SE ne spomnim, je predaleč nazaj.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2007 22:38:43   
Anonimen
če bi se spomnilauser posted image user posted image user posted image
sem vzela lokalno, mah kaj lokalno splošno anastezijouser posted image user posted image dobra stran, nič me ni bolelo, vsaj tisti trenutek ne, čeprav sem potem 3 tedne hodila kot račka. Slaba stran pa je anamnezijauser posted image Sicer ne popolna, ampak delna, pa še tisto, kar je anamnezija izpustila, je pa tako meglenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2007 23:31:49   
Peli
A kako je blo prvič? - Porazno! Čist proti pričakovanjem user posted image . Bolel pa ni nič.
Ma je blo vsakič naslednič bolš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2007 16:20:00   
_pupika_
pred nekaj dnevi sva s fantom prvič imela spolni odnos. Bilo je grozno. Bolelo me je in sva prenehala. Čez kakšno urco sva probala še enkrat, je bilo malo bolje vendar ko je želel prodreti globlje je bila bolečina neznosna, zato sva prenehala. Ko je svojega korenjaka potegnil vn, pa se je iz mene ulila kri. Grozno. Krvavitev je bila samo ponoči, sedaj pa ni sledu o njej. Zanima me zakaj sem tako močno krvavela. Morda zato ker je bilo prvič ?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2007 19:02:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: _pupika_

Morda zato ker je bilo prvič ?

Verjetno, ja. user posted image

(odgovor članu _pupika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2007 19:14:14   
Colt
Ahhh prvič....spominjam se, kot bi bilo včeraj. Znašel sem se v rokah/nogah/nedrih ženske, ki je že vedela kako se stvari streže. Spominjam se, da sem se polglasno spraševal ''če je že notri'' (od silnega vzburjenja in razburjenja nisem mel lih najboljšega občutka), moja ljubljena pa je na to odgovorila s iztegom roke ki je na tla pometel vazo, prt, slikce in ostalo iz nočne omarice, ter z zamegljenim in ultrapohotnim pogledom ki je povedal vse... ja, šus od zadaj je bil kr konkreten.

Ja, ''od zadaj'' sem se kr znašel in potem pod njenimi veščimi rokami/nogami/ustnicami/nedri....kr nekako napredoval. Ampak to sploh ni bistveno...bistveno je to, da sva se ljubila kot se ljubi malo kdo. Ane, mala moja? user posted image

Grega

Ps, največji kompliment pa je bil, ko se je iz njenih drhtečih in češnjevih ustnic, na koncu izlegel šepet ''Čutla sem te do grla'' user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2007 19:24:09   
navihan
Men je blo super...user posted image ...sicer se pa bolj spomnim zadnjega sexa kot prvega. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2007 19:26:27   
Anonimen
To je že zgodovinauser posted image Bilo je lepo,ker je bilo z moškim,ki mi je ogromno pomenil.

(odgovor članu navihan)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2007 19:59:29   
karin412
Jaz se podpišem pod pupiko, le da sem v ta drugo tudi krvavela. Kdaj sem potem sploh uživat začela? Dosti kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2007 22:06:20   
Anonimen
 Prvič je bilo zame zelo hudo,dan ki ga nikoli ne bom pozabila-bila sem posiljena user posted image user posted image

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.5.2007 23:16:54   
navihan
Uboga, takim ki to počnejo, bi dal jaz nekaj odrezat, pa sem moški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.5.2007 7:38:36   
anja80
Grozno!!! Ni bil preveč nežen, ne obziren. Krvavela sem še nekaj dni, kot bi imela menstruacijo. Tudi med samim odnosom me je ful bolelo, imela sva kondom, vendar sem že kar drugi dan začutila vse nosečniške znake.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu navihan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2007 16:17:44   
_pupika_

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Jaz se podpišem pod pupiko, le da sem v ta drugo tudi krvavela. Kdaj sem potem sploh uživat začela? Dosti kasneje.

Karin tud jaz sem v ta drugo krvavela,  bolečina je bila sicer manjša, tudi krvavitev je bila bolj slaba, a  vendar je bila. In potem ljudje rečejo da uživajo. KDAJ IN KAKO  ? user posted image user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.6.2007 19:36:35   
karin412
Pupika, jaz sem potem v tretje kar fanta menjala. Tako je naneslo, da s tistim tipom sploh nisem bila več in sem kasneje spoznala mojega zdajšnjega. Pa vseeno ni bilo kar naenkrat kot v filmu, sva se kar morala zbližati in potruditi, da sva se odprla drug drugemu in da je ratalo priti do mojega prvega orgazma.

(odgovor članu _pupika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.6.2007 20:07:13   
Anonimen
O kaka luškana tema user posted image

Bla sem stara točno 18 let in 3 dni. Še danes ne morem verjet kak sem bla flegma in hladna ko špricer...ko da obvladam zadevo v nulo že leta in leta user posted image  No, verjetno zaradi tega, ker sem ga res ljubila user posted image
Prvič je blo bolj za vzorecuser posted image  oz. pač da bo naslednjič šlo lažje user posted image  In res je blo tak...vsakič je bilo lepše....

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?