|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
17.10.2007 22:53:09   
felicia
grem gledat kaj sem zamudilauser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.10.2007 22:55:38   
felicia
Ni kej vam je bilo pa res lepo in luštno sam je ena napaka - jaz sem manjkalauser posted image user posted image  pa drugič ne bom upam!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.10.2007 22:56:05   
felicia
ajde zdej grem pa spat ajd lčahko noč soodvisnice!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.10.2007 22:56:40   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ni kej vam je bilo pa res lepo in luštno sam je ena napaka - jaz sem manjkalauser posted image user posted image  pa drugič ne bom upam!

Le glej, da prideš oz. prideta user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.10.2007 23:05:59   
rožica81
Jaz sem šla tudi takoj počekirat fotke, petrinja. Edino ti in Matevž manjkata user posted image  No, saj ponavadi je tako, da fotografa ni nikjer user posted image

Res je bilo luštno danes, no. user posted image  A smo bile ista zasedba kot prvič ko smo se dobile v Čolnarni? Samo Putka je takrat manjkala, pa bi bile povsem ista ekipa. A imam prav? Samo brez trebuščkov in z malčki/malčicami v vozkih user posted image  Ponovimo, a ne.

Juniorka, res škoda, ko nista prišla. Pa drugič, velja? Kdaj pa pride ati nazaj? Zdaj bo pa že kmalu, a ne?

Rogljiček, kaj pa Galerija? A si že bila kdaj? Zraven Pečjaka je. A bo to naša naslednja destinacija? user posted image

Popoldan pa nismo šli v LJ, ker se nama ni dalo, smo šli pa v Kr malo zapravljati. Smo šli v Baby Center, ker sva hotela Nacetu kupit eno bundico, pa sva najdla eno še kar luštno za 50 EUR user posted image  No, te nisva vzela, sva pa pol v Pikapolonici za isti denar vzela poleg bundice še ful enih zadev. Pa bunda je bila edina, še kar fletna. Važno, da malija ne bo zeblo.

Anči, a se vama z možekom mal rola user posted image  od groga? Je šel direkt v žilo? user posted image

Felicia, lahko noč, pa dobro spi user posted image  A si že šla al si še kar tu? A si samo računalnik ugasnila? user posted image

No, pa vsem ostalim tudi lahko noč user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.10.2007 8:17:43   
petrinja
ooooooooooo dobro jutro tejč! vidim da sva samo midve pridne zjutrajuser posted image ( al mava pa tako smolo, da naši tamejčkeni vstanejo s kuramiuser posted image .

kako pralni stroj?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.10.2007 9:19:48   
felicia
petrinja- nimata samo vidve s tejč tako srečo za vstajanje s kurami sam očitno druge mal pozneje pridemo h sebi in rabimo velke doze kafeta user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.10.2007 10:49:15   
Majchi
Ha, jaz tud že od 7ih pridna. Lana je pa spala od 7ih še do 10ih. Zdele je pa že previta, sita in študiram, kam naj se greva potepat oz. kje naj začnem.

Dons je bila že 4. noč, ki jo je celo prespalauser posted image ! No evo, izrekla sem! Upam, da ne bo zdej konc veselja. Nekje med 20 in 20.30 zaspi, pa do 7ih zjutraj. Potem jo v tišini podojim (kao da je še ful nočuser posted image ) in jo dam nazaj pančkat. Od štirih juter je 3x ratalo, enkrat se je pa eno uro valjala po postelji in potem zaspala nazaj samo za pol ure. No, in to je bilo ravno v ponedeljek, da je bila spet čista koma na plavanjuuser posted image .
To celonočno spanje je enkrat že prakticirala, in sicer kakšnih 14 dni, potem je pa prišlo do tistega preskoka v rasti, ko sem jamrala, da mi zmanjkuje mleka. Očitno je bila lačna. Od takrat do zdaj se mi je pa zbujala 1-2 krat na noč za dojenje. Vseeno luksuzuser posted image , sploh zato, ker brez problema in takoj nazaj zaspi v svoji posteljci.
Dost hvale. Sem vesela, pa vam moram povedatuser posted image .

Do zdaj sem skoz govorila, da Lana še vedno nosi iste cunje kot ob rojstvu, razen hlač. No, zadnji teden pa končno opažam, da se je ful potegnila, ker so ji vsi rokavi jopic prekratki, bodiji so našponani in hlače prekratke. Na srečo sem takrat v C&A-ju kupila 68 številko, ki jo zdaj nosi in ji je glih prav. V glavnem, zdaj vsako rundo, ko operem, dajem cunje na stran. Kako hitro rastejo ti naši otrociuser posted image . Mislim, saj to ni nič slabega, samo vedno me spomni na dejstvo, kako hitro beži čas.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.10.2007 10:54:06   
Majchi
Aja, a ste vidle, da je na RR nov koledar, ki spremlja razvoj otroka od rojstva pa vse do vstopa v šolo po mesecih? Zgleda podobno kot nosečniški koledar. Super zadevauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.10.2007 11:06:18   
felicia
Ojla Majchi čestitke za spanje!user posted image  Ko bi le tako bilo tudi pri nas pred 6 mesecem sam moj lumpi po dnevu se prav špara za nočno hranjenje, enpostavno ve da bo ponoči jedel in pač poje ravno toliko da ni lačen čez dan. Sej drugač mi ni težko vstajat je pa tudi lepo celo noč spat a ne?

No jaz bom šla še z eno rr-evko na kavico v našga špara potem domov pa kosilo in blablablabla.

kaj bomo pa jutri počeli pa nimam pojma sam doma ne smemo bit ker pol pa je čist nervozen in živčen pa nič spat itd.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.10.2007 11:06:37   
felicia
grem čekirat ta koledar

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.10.2007 12:03:04   
tejč
Živjo, dekleta.
JAz se zjutraj logiram, pa berem, pol pa vmes še 1000 stvari delam, tako da me dostkrat ni gor.
Pralni stroj, petrazg, hvala, smo pol dobili.
Včeri sva z mojim ga narihtala in dala sam prat brez cot-taskrajšan program in lepo dela. Sicer ni ne vem kaj stroj, ampak saj tud plačal nisem ne vem kaj. MA, za nas je ok. Sej pol itak sam 2 al pa 3 programe uporabljamo. KAko pa drugje? Res uporabljate vse programe pol? SAm firbec...
No, zdej mamo vsaj komplet s sušilcem-.oboje Whirlpool!user posted image  Lepo izgleda, isti design.user posted image

DAns sem bla že v Merkatorju, 2 krat na kavi, v mestu...Stanovanje je še v razsulu.

Grem prat dat.user posted image user posted image user posted image user posted image

PA odprl se je Lidl v KAmniku in folk je zmešan, no!!!!! Kupujejo neko stojalo nagraužno za mačke-vsak drugi, ki gre tuki mimo, pelje tisto škatlo za mačke. Po moje še mačka nimajo, pa kupjo vseen, ker je POCEN! Bedarija! Pol bodo pa še mačka kupli.user posted image

JA, ne pozabit-v torek se lahko dobimo v Kranju okrog 12.00-Kranjčanke, a kar v Brionih???? JAz bom sicer s kolegico že dopoldan zmenjena, se 100 let nisva vidli, mava velik za dorečt, zato nisem predlagala dopoldanske ure za majčice.Ker z vami mi je took fajn kramljat, da nočem kaj zamudit. Čeprav sem vidla fotke od Zbilj, jao, pa res zamujam sonček!!!!user posted image

Frizerko grem klicat- zame, za Ajšo in Mašo.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.10.2007 12:06:20   
felicia
lepo se user posted image tejč!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.10.2007 12:18:07   
tejč
Evo, jaz sem naročena zvečer v pon, punci pa v sredo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.10.2007 12:30:36   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAŠA IMA NA SPODNJI ČELJUSTI OBA ZOBKA-VRHOVA VEN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.10.2007 13:37:23   
Majchi
U Tejč, nova slikica! Lepa! Felicia, pa tvoja tud!
user posted image user posted image user posted image  Bravo za zobke! Pri nas še čisto nič ne kaže.

Jaz sem se pa včer neki s frizerko menila, pa je reva zbolela. Moram zdej poklicat, če je kaj novga. Lana je pa plešasta kot dedek, pa ne rabi z mano hodituser posted image user posted image .

Tole z Lidlom, pa s Hoferjem,...je pa čista temauser posted image . Men to ne bo nikol jasno.

Me pa zanima, če bo v soboto, ko je BTCjada, vse 10% ceneje? Tudi plenice v Mullerju? V tem primeru bi se pa šla tud jaz mal grebstuser posted image . Ampak takoj zjutraj in samo po to, preden popizdim zarad gužveuser posted image .

Jaz se tudi ponavadi logiram, potem je pa telefon, pa cote, pa Lana,..., mene pa v resnici ni gor.
user posted image Zdele tipkam, Lana pa leži zraven mene na sedežni, ful neki čeblja in mi noge na tipkovnico dajeuser posted image user posted image .
Prejle je našo Laiko prvič pobožala. Ponavadi samo Laika njo z jezikom božauser posted image , tokrat jo je pa Lana prav božala in šlatala in za ušes potegnila, zraven pa angelski nasmeh. Pravijo, da dotik s takšno živaljo (kosmato) pomirjauser posted image . Pri meni to res deluje, Lani je bilo pa dons tud všeč. Se mi lepo zdi, če otrok in pes skupaj gor rasteta. Po mojem se otrok lahko veliko nauči od živali, kako z njimi ravnati, da se jih boža in ne vleče,... Valjda pa vse v mejah normale.

Zdej si grem pa segedin narest, sem že tok lačna, da bi vola pojedla.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.10.2007 14:10:55   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

PA odprl se je Lidl v KAmniku in folk je zmešan, no!!!!! Kupujejo neko stojalo nagraužno za mačke-vsak drugi, ki gre tuki mimo, pelje tisto škatlo za mačke. Po moje še mačka nimajo, pa kupjo vseen, ker je POCEN! Bedarija! Pol bodo pa še mačka kupli.user posted image

user posted image user posted image
Me pa zanima, če bo v soboto, ko je BTCjada, vse 10% ceneje?

A dej nehaj?! A čisto zares ali kaj? Madona, to bi se pa res splačlo en orng šoping narest v Mullerju.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.10.2007 14:52:54   
Putka
Čau babnice!

Bile s petrinjo na kavi, potem sem pa še mal po tržnici zapravljala, user posted image je vse drago. Primer - šiptar ima vanilijev kaki po 4€, šiptar na poti domov pa 3,2€. In jaz bom definitivno začela gledat kje bom kaj kupila, ker tile € mi gredo ful hitro. In ker zdaj veliko sadja in zelenjave pojem, se pa kar pozna.

Tako da tejč, v Lidlu je baje sadje in zelenjava, pa še par zadev (ne poznam, ker še nisem bila not) veliko ceneje. Npr. cela glava cvetače 1€, ne glede na velikost, bom kar pred plavanjem hodila, tiste pol ure prej. Nametala za cel teden v avto pa je. Saj rada kupim domače pri branjevki, ampak tist kar kuham bom pa pri avstrijcih/nemcih!
Pa še Hofer imamo v Šiški, bom šla tudi pogledat. Ker veliko slabši jogurti pa ne morejo bit.

Še eno vašo pomoč rabim:
Ene že veste, da imamo že od lanskega decembra "gostjo". Fantova sestrična namreč že od takrat nima več deca, prej je pri njemu živela. In tako vsaj 2x tedensko prespri pri nas (na kavču, ker nimamo rezervne postelje, brez posteljnineuser posted image ). Saj se ponudi, da kdaj otroke pazi ali Vesni pravljico prebere (2x mesečno), ampak ponavadi nima časa, ker ima odbojko, kino, badminton,... Ima redno službo, stara je tolk kot midva (31), starše na Koroškem, nima svojega stanovanja (ali najema..), pač doma pri starših sobo.
Denarja ne rabim, se je ponudila. Kdaj kupi hrano (hrenovke, kruh). Moj je obljubil njeni mami in babici, da je ne bo na cesto vrgeluser posted image . Ampak tole mi zadnje čase precej najeda.

Imamo eno fraj sobo, kjer je sušilnica, likalnika, računalnik, tam bi si lahko uredila svoj kotiček (očitno ji ni do tega, če kar na kavču spi). Moj dragi ji noče nič omeniti, kdaj in kaj bo šla na svoje. Jaz pa zadnje tedne vse bolj user posted image . Nič ne rečem, mi prav pride občasna pomoč. Ponavadi je niti ne vidim, pride ponoči, gre pred 7.  zjutraj (kje se ji ljubi vsak danuser posted image ). Tiste, ki me poznate, veste da ne šparam jezika. In ji mislim nekaj pogojem postavit, če že zastonj pri nama v hotelu stanuje.
1. pomaga naj s pospravljanjem, dobila bo za likat, kopalnico spucat
2. to sva že zmenjeni, enkrat tedensko bom šla na aerobiko, ona otroke čuva
3. naj si v določenem roku (npr.pol leta) najde stanovanje ali gre domov

Ker čez par mesecev me služba čaka, takrat bo še manj časa. Pa bom prišla domov utrujena in se ne bom mogla v mordcu na kavč zvalituser posted image Hvala lepa.

Malo podpore prosim!

Vaša Putka

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.10.2007 16:41:55   
Putka
Petrinja, da ne boš zame jutri časa zgubljala. Če česa ne boš našla, bom pa komu drugemu naročila.

Poglejte si, kaj vse folk dela na avtocesti.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.10.2007 17:56:53   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Poglejte si, kaj vse folk dela na avtocesti.

Svaštauser posted image .

Putka, glede vaše gostje. Jaz te prov občudujem, da sploh to dovoliš in prenašaš, kar se do zdaj dogaja. Ne vem, jaz nisem tok odprta in razumevajoča oseba, da bi imela 2x na teden na kavču neke sestrične od mojga. Pa moj tud ni tak. Jaz že obiske, če se kaj preveč muvajo, težko prenašam. Nama obema najina intima preveč pomeni.
Definitivno se strinjam, da ji daš nekaj dela in pa da ti pomaga počuvat tamaledve, dokler to traja. Najbolj se pa strinjam s tisto točko, kjer navajaš ultimat, v kokem času se mora odločit, kam bo šla. Nisem čist razumela, kje preživlja ostalih 5 dni? Doma na Koroškem al se še pri kom šlepa? Kje ima pa službo? V Ljubljani al na Koroškem?
Po mojem je ženska pri 31ih dovolj zrela in pametna, da se osamosvoji tudi, če nima moškega v življenju. Sploh, če ima reden šiht in urejene finance. Čeprav nekaj pa le ima pošlihtano, ko ti denar in varstvo ponuja.
V glavnem, jaz mislim, da ne boš nič preveč rekla, če jo mal zaposliš in kakšen limit postaviš. Aja, tiste frej sobice ji pa jaz tud pod točko razno ne bi ponudila. Potem bi ji pa že udobno ratalo, bi pa še dlje ostala.
Joj, da mi ne boš kaj zamerla, Putka.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
18.10.2007 20:25:02   
felicia
Putka- se strinjam z Majchi, nič preveč ji ne boš rekla to se mi zdi tudi samo po sebu umevno da bo pomagala, če ji vidva na ta način pomagata! Očitno "punca" rabi malo brce v rit da se bo zmigala pa začela delat neki na svojem življenju!

Tejč - user posted image  za zobke! Uroš tud vse grize pa ima svoje epizode nošenja in nespanja, sumim na zobke čeprav se nič ne kaže!

Ne vem kam se bova jutri dala in preživela dan, ker bo možek na terenu! Jaz pa sama z Urošem in če ne bom od doma šla bo groza doma, nič spanja, jok nosi me itd. A ma kera kakšen predlog? kakšno bo pa sploh vreme?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
18.10.2007 20:31:21   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Nisem čist razumela, kje preživlja ostalih 5 dni? Doma na Koroškem al se še pri kom šlepa? Kje ima pa službo? V Ljubljani al na Koroškem?
Pojma nimam, mislim da si kar prav napisala. Kakšen dan se vozi, mogoče ima še kje kak kavč? Službo ima v Ljubljani, pa v Ljubljani živi že 12 let, od začetka študija.

Nič ne zamerim, samo hočem videt, kaj mi boste rekle. Ker sem res do neke mere potrpežljiva, ampak ko gre pa čez.. Se mi je zdelo, da mi ni treba žlahte v nedogled prenašatuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
18.10.2007 20:33:00   
BAMBINA_
Putka, se povsem strinjam z Majchi. Jaz tudi ne bi prenesla, da bi nekdo v mojem stanovanju prespal 2x na teden. Ne bi niti slučajno mogla biti sproščena. Še, ko so 1x za Novo leto kolegi prespali pri naju, mi je bilo potem naslednje jutro tako tečno, da se ne morem naokoli muvati, tako kot bi mi ustrezalo. Vsaka ti čast, da to prenašaš. Če ti povem po pravici, bi se jaz v takem primeru pogovorila s partnerjem, da on zaključi zadevo, če ji je na vse svete obljubljal streho nad glavo. Kaj pa vem no, če je punca stara 31 let, ima službo, naj si zrihta kakšen flat v najemu. Če pa ne zmore... hm, no, saj to sploh ni tvoj problem.
Moj nasvet torej, da ji vse pogoje, ki si jih naštela, postavi tvoj dragi. Če je že bil prej toliko, da je naokoli obljubljal, da je ne bo na cesto vrgel, pa naj zdaj on ureja stvari. Da nauš zdaj ti žleht user posted image izpadla.
Jao, jao, punce, meni se bo zrolalo user posted image . Griša je zaprt, ali sploh ne kaka ali pa kaka trdo in boleče... pa to ne en ali dva dni. Vse skupaj se nam vleče že odkar mu dodajam, kakšen dan je malo bolje, potem pa spet vse po starem. Mi je rekla Tanč na MONu, da je možna alergija na KM user posted image Nima nobenih rdečin ali pikic ali česa drugega. Hmm...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
18.10.2007 20:34:49   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

... ker tile € mi gredo ful hitro. In ker zdaj veliko sadja in zelenjave pojem, se pa kar pozna. 

MENI TUDI!

Tako da tejč, v Lidlu je baje sadje in zelenjava, pa še par zadev (ne poznam, ker še nisem bila not) veliko ceneje. Npr. cela glava cvetače 1€, ne glede na velikost, bom kar pred plavanjem hodila, tiste pol ure prej. Nametala za cel teden v avto pa je. Saj rada kupim domače pri branjevki, ampak tist kar kuham bom pa pri avstrijcih/nemcih!
Pa še Hofer imamo v Šiški, bom šla tudi pogledat. Ker veliko slabši jogurti pa ne morejo bit.

PUTKA, JAZ SEM PA BLA 2KRAT V LIDLU IN KUPILA SEM JAJČEVEC IN GA PUSTILA 3 TEDNE V HLADILNIKU-BIL JE NESPREMENJEN!!!GROZA!!! NE VEM, KJE JE ZRASEL...PA SEVEDA TUDI BREZ OKUSA...nE VEM, JAZ SE BOM TEŽKO NAVADLA NA LIDL.

Še eno vašo pomoč rabim:
Ene že veste, da imamo že od lanskega decembra "gostjo". Fantova sestrična namreč že od takrat nima več deca, prej je pri njemu živela. In tako vsaj 2x tedensko prespri pri nas (na kavču, ker nimamo rezervne postelje, brez posteljnineuser posted image ). Saj se ponudi, da kdaj otroke pazi ali Vesni pravljico prebere (2x mesečno), ampak ponavadi nima časa, ker ima odbojko, kino, badminton,... Ima redno službo, stara je tolk kot midva (31), starše na Koroškem, nima svojega stanovanja (ali najema..), pač doma pri starših sobo.
Denarja ne rabim, se je ponudila. Kdaj kupi hrano (hrenovke, kruh). Moj je obljubil njeni mami in babici, da je ne bo na cesto vrgeluser posted image . Ampak tole mi zadnje čase precej najeda.

Imamo eno fraj sobo, kjer je sušilnica, likalnika, računalnik, tam bi si lahko uredila svoj kotiček (očitno ji ni do tega, če kar na kavču spi). Moj dragi ji noče nič omeniti, kdaj in kaj bo šla na svoje. Jaz pa zadnje tedne vse bolj user posted image . Nič ne rečem, mi prav pride občasna pomoč. Ponavadi je niti ne vidim, pride ponoči, gre pred 7.  zjutraj (kje se ji ljubi vsak danuser posted image ). Tiste, ki me poznate, veste da ne šparam jezika. In ji mislim nekaj pogojem postavit, če že zastonj pri nama v hotelu stanuje.
1. pomaga naj s pospravljanjem, dobila bo za likat, kopalnico spucat
2. to sva že zmenjeni, enkrat tedensko bom šla na aerobiko, ona otroke čuva
3. naj si v določenem roku (npr.pol leta) najde stanovanje ali gre domov

Ker čez par mesecev me služba čaka, takrat bo še manj časa. Pa bom prišla domov utrujena in se ne bom mogla v mordcu na kavč zvalituser posted image Hvala lepa.

DOBRA SI, DA JO TOLERIRAŠ...JAZ JO BI NAGNALA, PARDON, AMPAK NEKAK V CELOFAN BI ZAVILA IN SERVIRALA. PAČ! PRIZNAM.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
18.10.2007 20:35:03   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Očitno "punca" rabi malo brce v rit da se bo zmigala pa začela delat neki na svojem življenju!

Ne vem kam se bova jutri dala in preživela dan, ker bo možek na terenu! Jaz pa sama z Urošem in če ne bom od doma šla bo groza doma, nič spanja, jok nosi me itd. A ma kera kakšen predlog? kakšno bo pa sploh vreme?
Veš, ravno to razmišljam zadnje čase. Nihče (moj, njeni starši, moja tašča) ji nič ne rečejo. Pomoje bi ji koristilo, da jo nekdo na realna tla postavi. Očitno bom morala biti to jazuser posted image .

Jaz bi morala jutri mojemu nekaj za rd nabavit, se lahko kje zmeniva. Bi šla v mesto? Tam okoli 11h, ob 9-10h imam aerobiko.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.