Majchi
|
Oj punce! Jaz sem glih kar končala s peglanjem , moj že spi, Lana pa tud pančka. Zadnjič, ko sem šla vprašat pediatrinjo v zvezi z Laninim jezilčkom, mi je svetovala, da poseg opravimo po 6.mesecu starosti. Še vedno bo samo lokalna anestezija, otrok se ne bo spomnil posega, ne je še pretrde hrane (bolj tekočo in pasirano), tako da jeziček še nima takšne funkcije. Istočasno pa zna otrok takrat bolje opravljati osnovne funkcije, ki jih ima jezik: od požiranja pa do bruhanja. No, v glavnem, mene je prepričala, saj mi je vse zelo lepo argumentirala. Hm, ja, jaz sem bla pa dons za svoje znamenje pri plastičnem kirurgu, je pogledal in rekel, da bo ostala majhna brazgotinica (kar sem itak vedla). Potem je pa rekel, da lahko kar takoj zrihtava, in jaz, ne boste verjele, sem se usrala . Sem rekla, da drugič pridem, tko da imam zdaj datum čez en mesec, da se še mal psihično pripravim. Saj vem, da se čudno sliši, ampak zadeva je le na sredi obraza in vsi mi pravijo, da mi paše. Večina jih sploh ne opazi, da imam piko. In po eni strani je res bolje imeti lepotno piko kot pa brazgotino. V glavnem, mal me skrbi, kok mi bo to spremenilo obraz. Po drugi strani mi gre pa na živce, ker raste. Uf, sem zakomplicirala. Ne vem, če razumete mojo dilemo. Če bi blo pod brado, bi se mi živo fučkal in bi dala stran, tko pa...razmišljam. Eh... Eca, ta hladilinik je super . Mi ga imamo. V zamrzovalne predale kar veliko spraviva. Je pa res, da kar naprej parklje dol brišem . Moj ne zna za ročaj prijet. Petrazg, Putka in ostale, a bi šla katera v Mostec mal na sprehod? Jutri? V petek že zna bit slabo vreme. Aja, še mere od naše dolginke (pri 2 mesecih in 1 tednu): 61 cm in 4850 g. Torej rast se je hvala bogu ustavila. V prvem mesecu je namreč zrasla za 9 cm, v drugem pa le za 1 cm. Al so pa vse skupi narobe izmerli . Glede kilaže se je pa v prvem mesecu zredila za 1 kg, v drugem pa za 700 g. Zdej grem pa še jaz pančkat. Zgleda, da sem danes ta zadnja tuki gor. Nočko
|