|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
31.7.2007 9:45:59   
levci
22.8. Celje

Tudi jaz sem za srečanje v Celju ali kje blizu. Žal pa bomo od 15.avgusta na morju najbrž kar do sredine septembra tako da pride v upoštev zame šele kakšno jesensko srečanje. Sem priseljena v kraj blizu Celja in ne poznam dosti ljudi, mladih mamic še toliko manj tako da bi bilo lepo kakšno spoznati.

Me pa zanima vaše mnenje kajti meni je že malo sumljivo tole- nemreč gre za vetrovne kapljice. Naša tamala je  namreč po njih čisto mirna in takoj zaspi- pa jih ne dam veliko. Menim da zato, ker vsebujejo sladkor in nekje sem prebrala, da so včasih dajali nemirnim otrokom sladkano vodo in da to deluje zelo omamno na možgane in so čisto blaženi. Zanima me ali lahko sladkor škodi ? prepričana sem, da je to sladkor glavni "point" teh kapljic, pa vseeno od koga so- zaradi te omame so otroci mirnejši in krčki "kao" ponehajo.

Pa še nekaj : za UZ kolkov moram dobiti napotnico od zdravnice, pa ne vem katere ? Namreč v prvi posvetovalnici, kolikor vem, ni določeno h kateri prideš. Za drugo posvetovalnico pa sem tudi naročena pri njej sicer že ko bo mala stara 4 mesece in bo očitno takrat šele dobila pikico (a ni to malo pozno glede na to kar berem pri vas?). Jaz pa sem se odločila za drugo zdravnico. Zdaj pa ne vem h kateri po napotnico za UZ?

Jaz in Maruša (20.maj 2007) sva atijevi najlepši rožici.
Sedaj pa je njegova rožica še Matevž rojen 16.05.2009.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
31.7.2007 14:40:38   
Putka
Hej, levci. Saj je nekaj majčic s tvojega konca, pa se boste zmenile, ko vam vsem paše. Jaz sem tudi pol avgusta in pol septembra (druga polovica) odsotna, sicer pa lahko vseslovensko user posted image srečanje preložimo tudi na jesen..

Glede kapljic, ne verjamem da zaradi tistih par gramov sladkorja otrok tako zaspiuser posted image . Pa saj je v mleku tudi sladkor. Pa kaj pomeni takoj? 10 minut ali pol ure? Bodi vesela, da jo pomirijo. Moja mami mi pravi, da Katjo drogiram z Antiflat, pa kaj če pomagauser posted image . Od malo cukra jih ne bo konec. Slabše je dodajanje sladkorja in soli, ko se začne uvajanje gh.

Mi smo za UZ kolkov naročeni v drugem ZD, ker v Šentvidu, kjer imamo pediatrinjo tega ne delajo. Pokliči v ZD in se čimprej naroči. Pa mi imamo tudi naslednji pregled in cepljenje septembra, ko bo Katja že 4 mesece. Dohtarca ima pač dopustuser posted image . Tisti mesec gor ali dol, saj če otroček ni čisto zdrav tudi cepljenje prestavijo..

(odgovor članu levci)
Neposredna povezava do sporočila: 677
31.7.2007 14:42:57   
Putka
Aja, punce. A je sploh katera majčica iz južne ali zahodne SLO? Nekaj vas je Gorenjk, pa iz Lj dosti, pa Štajerk in Korošic (ki se bolj slabo javljajo..). Kaj pa Dolenjke, Primorke? Je katera?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
31.7.2007 14:47:32   
felicia
OJ

DANES NAM PA OČITNO NE GRE PISANJE.

No ponoči smo kar malo (premalo) spali, a je možno da luna tako deluje nanj?

No ampak podnevi ni nič boljše še vedno pokonci s kratkimi spanci meni v naročju!
Ah kaj čmo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
31.7.2007 15:05:27   
Putka
Ja, pomoje zna biti luna. Katja sicer pridno spi, če ji duda iz ust ne pade..

Ančka, sem se hecala glede tvojega vozička. Ker vem kako je, saj ga nekajkrat na dan po stopnicah nosim. Do 3.štuka je dvigalo, potem pa eno nadstropje peš, 15 stopnicuser posted image . Ampak moj Chicco se da prijet in nosit, čeprav je že tako vsak mesec težji. Pa tudi jaz razmišljam o eni kompaktni mareli, ala tale Mutsy, ampak je malce predrag (400€user posted image ):

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 680
31.7.2007 18:41:05   
juniorka
Halo!
Jaz sem tudi mojga poslala po marelo v BC, ker je bila v akciji po 40€ ful fajna, se da v čisto ležeč in sedeč položaj, s strehico in ščitnikom spredaj, pa je blo glih tisti dan konec akcije in je bla 79€ in je pol ni vzel, bomo pa pred dopustom nabavli! Jaz zaenkrat komot voziček z lupinico skombiniram, ko kam skočim in ni pretežko!
Mi smo imeli tudi nemiren spanec, bo res luna poluser posted image ...

No, drugače pa da poročam podatke iz posvetovalnice od danes, pri 3m in 2dni:
7670 g  in 68 cm
Nel pač rad je, danes ponoči je enih trikrat, ker je zaspal že okol 21ih, pa kakal ni 3 dni... no, zdaj je že lažji, ker smo pridelali velik kupuser posted image !

Moram končat, se eden pritožujeuser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
31.7.2007 20:47:52   
Putka
Bravo Nel! To je pa res pravi jedec! No, pomoje ima naša tudi krepko čez 6kg, jo moram nekje stehtat.

Sem se šla poslovit od Mercator Centra Šiška user posted image user posted image , sem bila zvesta od začetka do konca. Baje bo najmodernejši MC, ko bo dokončno prenovljen v decembru. Da skrajšam - dobila rorelje v Intersportu znižane za 40%, tiste ki sem imela ogledaneuser posted image . Na razprodajah niso bili nič cenejši, sem že drugje gledala, pa nič našla, no pa sem šla vseeno še enkrat pogledat. In so imeli samo še dva para na policah - eden moja cifra user posted image

Samo z vozičkom ne morem rolat, ker ima prenizke ročaje in ne dosežem. Kakšne vozičke imate druge, ki ste malo višje. jaz sem namreč 170cm, pa mi je naš vozek glih za glih..

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
31.7.2007 21:40:00   
ancka1
Čer!

Glede sladkorja...Jaz mojemu tudi še vedno Antiflat dajem, ki je btw res dober user posted image , pa še eno finto na čase uporabim (pa, da me ne boste takoj zbombandirale); če Tevž res tuli, mu na dudo kapnem eno kapljico "Kapljic proti krčem"-mislim, da je od sestavin v teh kapljicah ravno cukr tisto kar "kao" pomaga.
Pa kot sem že enkrat napisala, po mojem vsi malo preveč kompliciramo. Če so stvari v mejah normale po moje ni panike, pa za karkoli že gre.
Ja luna je bila močna....tudi jaz sem več ali manj celo noč dežurala. Se je ves čas nekaj zbujal in stokal.
Putka, noro hud voziček!!!! user posted image  Jaz sem že pred časom gledala tegala Mutsy spider-ja. (na fotki) Je tudi full drag in se ga pri nas ne da kupit. Samo preko e-baya ipd. Pa je tudi kar drag. Tega, ki si ti prilepila je v bistvu all in one-imaš za na to ogrodje tudi globoko košaro,... Mi je res žal, da sva toliko denarja zmetala za tega Traxxa.
[/link]   [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.pramsonline.com/productimages/spider3.jpg&imgrefurl=http://www.pramsonline.com/products.asp%3Fcatid%3D4&h=192&w=144&sz=6&hl=sl&start=0&tbnid=gOTsJu3JI_mh8M:&tbnh=103&tbnw=77&prev=/images%3Fq%3Dmutsy%2Bspider%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl]

Grem spat, da malo nadoknadim.

P.S. -2kg!!! user posted image  user posted image  user posted image  4 more to go!!!

LP, Ančka 

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu levci)
Neposredna povezava do sporočila: 683
31.7.2007 21:43:19   
ancka1
Kva pa je zdej namedlo s fotkami. Se opravičujem. Poskusim še 1x.

user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 684
31.7.2007 22:41:40   
iwa
Ojla majčice!

Sam na hitro se vam javim, sva ble s tamalo pri moijih skoraj 14 dni pa ni blo neta, tko da se zej končno oglašam... jutri vas preberem kaj se je dogajalo pa bomo pol spet v stiku... v čet mamo 2.pregled, drugače pa je že 58 velka in skor 5kg tko da jo kr dobr sekamo...
pa na veliko se smejimo, tud krči odhajajo....

Uživejte pa se tipkamo!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.8.2007 9:14:03   
felicia
Dobro jutro!

Ancka1- mi tudi kar Kapljice proti krčem kar kapnemo na dudo da se malo pomiri. Včeraj je tolk tulil zvečer za jest in se sploh ni pomiril da sem mu kar kapljico na cucelj od flaške dala in je normalno začel jest! Maš pa prav ko praviš da ni treba  stvari komplicirat ker se pol sam še bolj sekiramo. Tako da jaz pač uporabljam kapljice in do sedaj pri vseh kapljicah, ki sem jih vidla so imele saharozo not. Pa konc koncev sej tudi mi ko pojemo kaj sladkega se kar pomirimo a ne?user posted image

LP

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.8.2007 12:10:00   
felicia
oj

dajte mi pomagat. Zdej sem obešala od tamalga cunje in sem vidla na enmu body-ju tako kot da bi bilo malo plesnivo oz. take črne flekce. S čem bi lahko to odstranla?user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 687
1.8.2007 12:58:06   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image
ne morem verjet...
ajša ima spet rota virus-zdaj malo zmutiran od takrat...iz vrtca, jasno....

v četrtek se je začelo in nas bolj po malem kot prvič v januarju matra ...no, nas še ne, smao ajšo...zjutraj bruha, čez dan enkrat driska...noče pa nič jest in je shujšala iz 13.5 kg na 11kg...user posted image  tudi pit noče... 1dcl na dan po muki in fintah zrinemo vanjo...isostar...

user posted image
tok sem utrujena..
možek je ful fer, je šel komi dons mal na šiht...sam on ne dobi bolniške, ker sem jaz na porodniški....ne vem, kaj bo...neplačan dopust al kaj????

držte pesti, da se konča tole, ker je za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne govorim, da aja skoz v mašo leta, da jo boža in lupčka, čeprav jo skoz na finto spravljam in odganjam...pa razkužujem non stop...tok sem zmatran od tega vsega dela...
mam kar na balkonu eno blazino in jo tja zvlečem za previt, ker smrdi ko user posted image .nobenemu-še najhujšemu sovražniku-ne privoščim tega rota virusa, to je pa res šit!
več drugič.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.8.2007 14:13:54   
Eca
Hej punce!

Tejč - zakaj pa tvoj ne more dobit bolniške za tamalo? Kake veze ima pa to s tvojo porodniško? Moj je za tavečjega lepo dobil bolniško, ko je imel vodene koze. Jaz nimam pojma kako bi sama z obema. Sicer pa lahko vzame bolniško zase pa je tudi domauser posted image , če ima seveda "normalnega os. zdravnika", ki mu napiše bolniško.

Tole ko vas berem o vozičkih se mi kar "rit smeje". Moj Pramette pa ni nič težek (samo 9kg) pa bo služil od začetka pa do konca mojega Doriana. Sicer smo res nabavili še en voziček Quiny ampak za tavečjega, ker je ostal brez tega. Res se splača prej premislit kak voziček kupit, da ne kupuješ dvojno. Verjetno bomo na morje vzeli kar oba vozička - ker sta lahka pa še na malo se zložitauser posted image .

Mi imamo v petek UZ kolkov - že komaj čakam, da se rešimo teh plenic. Posvetovalnico in prvo cepljenje pa imamo šele 13.8. Koliko je Dorian velik ne vem natančno - po moje se suče med 62 in 64 cm, po teži pa nekaj čez 6kg - nisem ga ta teden tehtala, samo je imel (se mi zdi) prejšnji teden 5900g.

Jaz hodim po bankah in trgovinah - še vednouser posted image . Včeraj je tašča dobila navodila, kaj vse mora spraznit po omarah in stenah. V petek pridejo postavljat še montažne zide, tak da se v ponedeljek oz. že v nedeljo uradno začnemo selit. Pod nujno iščem hladilnikuser posted image , če ima katera kak nasvet. Jaz se ne morem odločit ali naj vzamem vgradnega ali samostoječega. Ameriški odpade - zgleda velik, ko odpreš je maliuser posted image , pa še na pipo mora biti priklopljen (ne bomo še po bajti tja pipe vlekli). Pa tudi glede firme kak nasvet. No Gorenjski definitivno odpade - ima preveč detajlov za pucat. Evo, naj mi kdo pomaga, ker midva z možem se ne moreva zmenit kaj bi. Rabiva pa nujno - naslednji teden ga morajo dostavituser posted image .

Grem iskat po netu cene in modele za primerjavo z katalogi, ki sem jih danes dobilauser posted image .

Uživajte.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.8.2007 14:48:33   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Moj predlog:22.8. Celje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva z Grišem sva takoj za!!
Pa za sprehod ob Savinji z Anžetom tudi!!
Pri nas zaenkrat brez kakšnih stresov. Mali diha sicer še vedno precej neredno, vendar pa ne s tako dolgimi presledki.
vetrovne kapljice so tudi pri nas zakon, že ena sama kapljica naredi v njegovem razpoloženju totalni preobrat iz user posted image user posted image na user posted image user posted image

Sem se pa kljub temu, da Griša ponoči spi, pridružila hodečim zombijem. Postala sem kronično utrujena, že zjutraj se zbudim čist zanič , kot da bi me kdo fajn nabutal. Valda Grišo cele noči kljub Angelcaru hodim redno opazovati. In potem počnem totalne bedarije. Zadnjič se mi je ful v živo sanjalo, da ga dojim na postelji, nakar se zbudim in čukasto gledam na zizo, kje je Griša, če sem ga pa ravno dojila. In potem sem ga iskala na postelji, ko me je moj vprašal, kaj delam, sem mu odgovorila, da sem zgubila Grišo user posted image , ki je seveda sladko spančkal v svoji posteljici.
tejč držim pesti za vas, da se čimprej pozdravite. Madona imate pa tudi stalno nekaj. user posted image user posted image
juniorka vi imate pa pravega korenjaka. Griša ima pa pri 60 cm slabih slabih 5 kg.

Lepo se imejte!
Čau bau!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.8.2007 14:55:10   
Putka
Joj, Tejč, ti pa res ne privoščimuser posted image . Uboga Ajša. Ampak pit pa more, jo je treba fajn silit, pa čeprav po žlički. Tudi Vesna malo pije, vedno če jo mi spomnimo. En deci je absolutno premalo. Pa pri nas je sadje iz kompota dosti jedla, tam je tudi tekočina not.

Eca, mi imamo prostostoječega LG-ja, mi je ful všeč. Precej velik, s predali za sadje. Pomoje se ti najbolj splača v GA ali Big Bangu. Jaz nisem hotla Gorenje, Bosch mi ni bil všeč (ogledani model), Liebherr predrag. Malo bolj definiraj, kje hočeš zamrzovalnik, barva (bela, alu), velik ali manjši zamrzovalnik, €... Pomoje največ za denar nudi Whirlpool, samo nisem našla ta pravega z zamrzovalnikom spodaj, ker se mi res ne da 1000x dnevno sklanjat...

user posted image Whirlpool, 500€, Merkur

user posted image Electrolux, 750€, Merkur

Pa pravi petrazg, da se splača v GA osebno iti, da dajo še kaj popusta, če se dobro zmeniš, dostavijo na dom pa 5 let garancije
Pa še ena mala slikca:
user posted image Sharp, GA

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.8.2007 14:56:39   
Putka
Mi imamo tega, je bil v akciji pa še zadnji kos, tako da sem ga za 700€ dobila. Ne vem zakaj noče slikce prilimatuser posted image

Aja, sem bila pri dr zaradi roke, imam vneto tetivo in moram na plastično kirurgijo po blokadouser posted image Še tega je treba...

< Sporočilo je popravil Putka -- 1.8.2007 14:57:43 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.8.2007 15:14:04   
felicia
Tejč- upam da bo bolje čimprej!

Putka- kako je pa prišlo do vnete tetive?

Kje je pa Majchi? A že na operaciji?

No Majčice ne dajte se!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.8.2007 15:41:47   
Eca
Tejč - hvala za nasvete. Gledam nekaj takega kot si nalepla prvo fotko - spodaj 3 zamrzovalni predali, zgoraj velik hladilnik. Mož je za vgradnega, meni pa se zdijo ti tako mali. Če pa je že samostoječ bi bil fajn kak alu model oz. nekaj kar ni inox- user posted image za pucat. Ostale elek. aparate imamo alu, tak da bi pasal kak alu model. Kuhinja bo bela -isti model kot jo imam sedaj, tako da nek rdeč model ravno ne paše notuser posted image .
Glede firm se mi zdi da je Bosch preveč za pucat, Liebherr je drag, pa not zgleda kot 20 let star modeluser posted image , Gorenje sem že prej omenlauser posted image , potem mi ostane samo Elektrolux - ta ima celo solidno notranjost in Whirpool (uf, upam da sem prav napisalauser posted image ta imena) ta tud ne zgleda slabo, LG pa sploh ne poznam tak da se še priporočam za kak nasvet. V MB je samo Merkur, Bof oz. Bing Bang isto sranje in GA pol pa se že lahkouser posted image . Včasih bi bila doma kar v LJ., bi imela vsaj kaj izbiratuser posted image .

Evo, pa sem se razpisala. Glede cen - mi je slabo, vsi imajo neke akcije, ko pa hočeš dotični artikel primerjat z drugo trgovino potem pa nimajo enakega modela (le ta se razlikuje v eni črki ali cifri) in potem ne morem primerjat cenuser posted image . Eh, sem slabe volje, pa komaj smo začeli z nakupiuser posted image . Grem, da vas ne zamorim. Se pa priporočam še za kak nasvet.

Glede cene - no 1000eurov ravno nisem pripravljena datuser posted image , tam do ene 800 eur, razen če naju oba "očara"user posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.8.2007 20:12:56   
Eca
Hej!

Tukaj tečka....sva našla v GA en whirpool alu model...bom probala prilimat sliko ali pa vsaj link. Celo obema je bil všeč, pa še cena ni pretirana 559 eur.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.8.2007 20:14:25   
Eca
spet nič od slikeuser posted image ok, potem pa link

http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=8612

upam, da mi je uspelouser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.8.2007 22:16:44   
petrazg
oj bejbike...

Rogljiček in Felicia - lepo vaju je bilo spoznati, pa vajina sončka tudi. Zdaj se pa le redno udeležujta srečanj.

No mi smo popoldan spali kar 4 ure skupaj, zgleda ga je ta naša kavica čisto uničila...user posted image ...  se mu zgleda ne bo dalo posedat. Mami je pa taka čvekica. Le kako se bova midva to zmenila...

Za srečanje v Celju sva midva tudi, mogoče je pa res bolje da se dobimo jeseni, da bodo že vsi s počitnic. Ker takrat nas pa mora biti res veliko... ena prava skupinica. Joj, se že veselim vseh teh dojenčkov.

Bambina, tebi pa javim, ko bom v Celju.

Eca - če rabiš kakšen popustek za hladilnik se mi javi na zs, pa bova kaj zrihtali. Mi GA še doma ne da miru...user posted image user posted image user posted image Hladilnik, ki si ga pa izbrala je pa eden bolj prodajnih modelov. Če te kaj zanima kar vprašaj...

Putka - a gremo kaj na sprehod?

No punce pridne bodite, pa se tipkamo...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.8.2007 22:44:45   
felicia
samo lahko nočko vam zaželim!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.8.2007 23:04:36   
Majchi
Oj punce!

Jaz sem glih kar končala s peglanjemuser posted image , moj že spi, Lana pa tud pančka.

Zadnjič, ko sem šla vprašat pediatrinjo v zvezi z Laninim jezilčkom, mi je svetovala, da poseg opravimo po 6.mesecu starosti. Še vedno bo samo lokalna anestezija, otrok se ne bo spomnil posega, ne je še pretrde hrane (bolj tekočo in pasirano), tako da jeziček še nima takšne funkcije. Istočasno pa zna otrok takrat bolje opravljati osnovne funkcije, ki jih ima jezik: od požiranja pa do bruhanja. No, v glavnem, mene je prepričala, saj mi je vse zelo lepo argumentirala.

Hm, ja, jaz sem bla pa dons za svoje znamenje pri plastičnem kirurgu, je pogledal in rekel, da bo ostala majhna brazgotinica (kar sem itak vedla). Potem je pa rekel, da lahko kar takoj zrihtava, in jaz, ne boste verjele, sem se usrala user posted image . Sem rekla, da drugič pridem, tko da imam zdaj datum čez en mesec, da se še mal psihično pripravim. Saj vem, da se čudno sliši, ampak zadeva je le na sredi obraza in vsi mi pravijo, da mi paše. Večina jih sploh ne opazi, da imam piko. In po eni strani je res bolje imeti lepotno piko kot pa brazgotino. V glavnem, mal me skrbi, kok mi bo to spremenilo obraz. Po drugi strani mi gre pa na živce, ker raste.
Uf, sem zakomplicirala. Ne vem, če razumete mojo dilemo. Če bi blo pod brado, bi se mi živo fučkal in bi dala stran, tko pa...razmišljam. Eh...

Eca, ta hladilinik je superuser posted image . Mi ga imamo. V zamrzovalne predale kar veliko spraviva. Je pa res, da kar naprej parklje dol brišemuser posted image . Moj ne zna za ročaj prijet.

Petrazg, Putka in ostale, a bi šla katera v Mostec mal na sprehod? Jutri? V petek že zna bit slabo vreme.

Aja, še mere od naše dolginke (pri 2 mesecih in 1 tednu): 61 cm in 4850 g. Torej rast se je hvala bogu ustavila. V prvem mesecu je namreč zrasla za 9 cm, v drugem pa le za 1 cm. Al so pa vse skupi narobe izmerliuser posted image . Glede kilaže se je pa v prvem mesecu zredila za 1 kg, v drugem pa za 700 g.

Zdej grem pa še jaz pančkat. Zgleda, da sem danes ta zadnja tuki gor.

Nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.8.2007 23:06:52   
Majchi
Aja, felicia in rogljiček, lepo vaju je bilo spoznat!

Rogljiček, super za voziček!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?