Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka Malo probaj različne položaje lulčija, res! Tiste, ki pa imate punčke- ne se tolk režat zdaj ob temle branju, ker vas kmalu lahko kakšen fant doleti . Kako si vedla, da se režim k nora? Faca! Indy, jaz sem za darilo od ene gospe dobila Mullerjeve plenice, ampak men niso kul. Če hočeš, ti dam za probat, ko se vidimo, da ne boš celga paketa kupovala. Men se zdijo širše med nogami, predvsem pa trše in Lani so zarad tega prevelike tam vmes. Se mi zdi, da potem komaj sedi. Tako kot Petrazg, jih tud jaz uporabljam samo, če vem, da se bo zdele enkrat pokakala, al pa če jo zvečer previjam glih samo eno uro pred kopanjem, ipd. Podobne so Sparky plenice. Ne vem, če se spomniš, ko sem enkrat pravila, da sem jih za probo kupila (še pred VSM-jem) in so se mi najprej zdele ok. No, še vedno jih imam doma . IZVIRNO SPOROČILO: kai1 Nič mi niste odgovorile, kaj boste z rožami. Ali jih imate? Jaz jih imam ful velik, pa jih ne bi ravno odstranila. Kaj ste naredile vse tiste, ki imate že večje otroke ???- tejč, kjava in ostale. Hm, pred pol ure mi je Lana po zemlji kopala (veliko drevo življenja v velikem loncu v kotu dnevne). Tud jaz čakam kakšen odgovor. Verjetno jo bom premaknila v spalnico. Ostale rože pa še niso na dosegu. Smrekca jo začuda ne zanima.
|