|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice2007
28.12.2007 22:35:13   
Putka
Ne boste verjele, jaz sem včeraj mojega v Hofer poslala po liči in jagode, in oboje je res dobro. No, jagode smo že boljše jedli, ampak ne decembrauser posted image . So pa iz Maroka, 250g po 80c ali kolk?

Katja spi, jaz grem tudi, smo pa Harry Potterja gledali. Sva šla z mojim vse v kino gledat, razen ta zadnjega, ki se je letos poleti vrtel. Zakaj že ne?

Dobite recept za medenjake..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.12.2007 22:38:10   
Putka
Pišuka, še nosečke majčice nisem vsega prekopirala, zdaj me pa še tegale skoraj 200 strani čaka! Ampak pomoje bo Katja vesela, ko bo enkrat brala kaj vse je mati nalagalauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
29.12.2007 0:29:15   
Majchi
Se sam na hitrco javim, pol pa šibam spat.

Putka, jaz mam majčice nosečke že kar nekaj časa končane, od zdej imam pa po mojem enih 20 strani skopiranih. A ti vse kopiraš al samo svoje poste? Jaz sem do zdaj samo svoje poste. Zato tud rada kakšen njen napredek napišem, da imam datirano in potem grem na rr plonkat in prepisovat v knjigico To sem jazuser posted image . Ampak to si se dobr spomnila Putka, po mojem bojo vesele (sploh punce), ko bojo to brale, ko bojo same noseče in vzgajale otroke.

A bi ena še men na zs poslala recept za te famozne medenjakeuser posted image ? Prosim.

Tejč, vi ste pa čist divji s temi obiskiuser posted image .

No evo, moj je tud izpod tuša prišel in greva spat. Nočko.
Aja, še to. Danes smo kupili nov TV in je fuuul dobr gledat k je tok večji. Zdele sem npr. že brez leč, pa celo podnapise vidimuser posted image . Se mi fajn zdi, pa sem mogla povedatuser posted image .

Kje so pa kaj naše Kranjčanke in Štajerkeuser posted image ?

No, nočko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
29.12.2007 8:47:44   
felicia
dobro jutro nahitr

naš mulo noče več v svoji postli spat je včeri tečnaru eno uro če ne več in ni hotel zaspat v svoji postli in zdej pri nama spi za znoret! Sej sem vedla d abo tko, zdej pa spet na novo odvajat od tega al kaj sej ne vem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
29.12.2007 9:57:27   
petra a
putka,sej mogoče je laži,če ga copy-paste-aš na forum,mogoče manj časa izgubišuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
29.12.2007 10:03:29   
petra a
putka,hvalauser posted image

sem dobila recept na ZS...se ne prijavljam gor-na rr,ker imam prijavo že na povezavi,pol pa tele zs vidim,če slučajno pogledam oz.mi javi na mail

res hvala,hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
29.12.2007 10:36:23   
felicia
drage kuharce kaj je to štaubcukr?

Bom delala medewnjake.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
29.12.2007 10:57:10   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

drage kuharce kaj je to štaubcukr?

Bom delala medewnjake.

user posted image user posted image
dobeseden prevod cuker za poštaubat je sladkor za potrosituser posted image user posted image , se pravi sladkor v prahu-kolk seuser posted image m brihtna

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
29.12.2007 11:10:20   
indy
Oj.

Felicia to je sladkor v prahu.A veš ko končano pecivo posipaš, da je lep bel.A la krofki pa to.

Kolk ste vse pridne, skos nekaj pečete. Jaz pa iz principa nočem, ker sem skos sama doma in valda potem samo jaz to jem.Kile pa ne gredo nikamor!

Tejč če boste mel še kej časa lohk še k nam pridete na obisk.user posted image Ej dobra si da se ti da skos pakirat otroke.Pa oblečt pa v avto natlačt, pa iz avta pa spet slečt, pa .............user posted image Pa še dve imaš!Jao men se še našga ne da, ker ful sitnari, ko ga oblačim.

Ja tud mi bomo jutri dobil obiske.In sicer nosečko, ki ima PDP včeraj.user posted image No sicer 28. januarja sam, ker nosi dvojčici so ji en mesec skrajšali. Tko, da je rekla, da se bo ful potrudla, da pridejo še na obisk pred novim letom in pred porodom. Upam, da ji bo uspelo počakati še te tri dni, da bosta potem eno leto mlajši od našega Marka.user posted image

Ja te plenice sem pa tut jaz zdaj dobila (4+) ampak se čisto nič ne razlikujejo od navadne 4.Res samo po napisu drugač so pa popolnoma iste.
Petrinja katere pa od milerja.A so kakšne posebne?Jih še nisem videla.

Jaz pa zdele že spet perem.Mi jezjutraj Mark pobruhal večji del postelje.Ko je pojedel sem ga dala na mojo taveliko posteljo, da se tam igra.In si je eno igračo porinil tako globoko v grlo, da je najprej začel kašljati, potem je pa začel ful bruhat, kar v loku.user posted image  In sedaj sem morala vse prat zmetat.

No zdaj se je pa korenjak zbudil, grem pripravit zelenjavico.

Pa pa

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
29.12.2007 11:20:05   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: indy

user posted image Dajte mi mal povedat katere plenice uporabljate.Ali katera ve kakšna je razlika pampersk Baby activ 4 in Ba 4+?
Pa katero št. uporabljate sploh tiste, ki imate mal večje otročke?

Ene 2 cm so daljše, to je vse! Jaz sem sicer že 5ko nabavla, imam pa še nekaj 4+, ker naš lump ima že čez 12kg- ne vem točno kolk!
Je pa finta, kako obrnem lulčija- je tudi meni 1x premočla, pa ni bla čisto polna- zdaj vem, da mu moram malo lulčija na eno stran dat, nasprotno od smeri lulanjauser posted image , pa smo suhi, četudi je plenica čudno zapeta, ponavadi zjutraj tudi malo dol zleze...ima kakšno kilo vse skup..premoči pa ne! Malo probaj različne položaje lulčija, res! Tiste, ki pa imate punčke- ne se tolk režat zdaj ob temle branju, ker vas kmalu lahko kakšen fant doleti user posted image . Da pa tu drži, naj omenim, da je Nela 3x moja mami previla, pa je bil po 2h urah zmer moker- ker ni nič lulčka šlatala- njene besedeuser posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
29.12.2007 11:20:38   
kai1
hojla

Kako ste vse pridene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam pečete, pa obiski- Tejč, itd.user posted image user posted image user posted image

Jaz bol malo pečem, saj se večinoma sama z Anžetom in bi potem šle kile sam še gor, namesto, da bi mal shujšala.

Anže sedajle spiuser posted image , moram pa reči, da sedaj končno prespi noč user posted image user posted image user posted image ( tok, tok, tok- moram potrkat, da bo to držalo).

Nič mi niste odgovorile, kaj boste z rožami. Ali jih imate? Jaz jih imam ful velik, pa jih ne bi ravno odstranila. Kaj ste naredile vse tiste, ki imate že večje otroke ???- tejč, kjava in ostale.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
29.12.2007 11:23:15   
juniorka
ups- indy, jaz samo active fit uporabljamuser posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
29.12.2007 11:35:28   
juniorka
Drugače nam je Božiček prinesel 2 zobka, seveda pa se puzamo, plazimo rikverc, sami posedemo in vstajamo...
Lep praznični vikend

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
29.12.2007 12:03:12   
kai1
Anže se vedno spi. Že skoraj 2h. Potem, pa greva v lj. Na vič v špar, je treba mal hladilnik napolnit.

Aja, če katero zanima, dala sem par fotk v album, sicer niso sveže. So od avgusta in septembra. Moram nove še na računalnik dat.

lp

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
29.12.2007 12:30:10   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Je pa finta, kako obrnem lulčija- je tudi meni 1x premočla, pa ni bla čisto polna- zdaj vem, da mu moram malo lulčija na eno stran dat, nasprotno od smeri lulanjauser posted image , pa smo suhi, četudi je plenica čudno zapeta, ponavadi zjutraj tudi malo dol zleze...ima kakšno kilo vse skup..premoči pa ne! Malo probaj različne položaje lulčija, res! Tiste, ki pa imate punčke- ne se tolk režat zdaj ob temle branju, ker vas kmalu lahko kakšen fant doleti user posted image . Da pa tu drži, naj omenim, da je Nela 3x moja mami previla, pa je bil po 2h urah zmer moker- ker ni nič lulčka šlatala- njene besedeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah,kile...jst sem po porodu šla takoj za vse dol,zdej sem se pa zredila za skoraj 6 kiluser posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
29.12.2007 12:32:39   
petra a
juniorka-user posted image  še za tvojga malčka

pa 12 kguser posted image ...bemtiš,naša ta mala (o.k.,je le punčka ali ipak) je težka 7,3 kg, pa se mi zdi tako težka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
29.12.2007 13:00:04   
petra a
putka-mam zdej tiste piškote od hippa,piše:vsebuje gluten,brez jajc,brez oreškov,brez dodanih barvil in konzervansov,brez umetnih arom

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
29.12.2007 13:18:07   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Malo probaj različne položaje lulčija, res! Tiste, ki pa imate punčke- ne se tolk režat zdaj ob temle branju, ker vas kmalu lahko kakšen fant doleti user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Kako si vedla, da se režim k nora? user posted image user posted image  Faca!

Indy, jaz sem za darilo od ene gospe dobila Mullerjeve plenice, ampak men niso kul. Če hočeš, ti dam za probat, ko se vidimo, da ne boš celga paketa kupovala. Men se zdijo širše med nogami, predvsem pa trše in Lani so zarad tega prevelike tam vmes. Se mi zdi, da potem komaj sedi. Tako kot Petrazg, jih tud jaz uporabljam samo, če vem, da se bo zdele enkrat pokakala, al pa če jo zvečer previjam glih samo eno uro pred kopanjem, ipd. Podobne so Sparky plenice. Ne vem, če se spomniš, ko sem enkrat pravila, da sem jih za probo kupila (še pred VSM-jem) in so se mi najprej zdele ok. No, še vedno jih imam domauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kai1
Nič mi niste odgovorile, kaj boste z rožami. Ali jih imate? Jaz jih imam ful velik, pa jih ne bi ravno odstranila. Kaj ste naredile vse tiste, ki imate že večje otroke ???- tejč, kjava in ostale.

Hm, pred pol ure mi je Lana po zemlji kopalauser posted image  (veliko drevo življenja v velikem loncu v kotu dnevne). Tud jaz čakam kakšen odgovor. Verjetno jo bom premaknila v spalnico. Ostale rože pa še niso na dosegu. Smrekca jo začuda ne zanima.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
29.12.2007 13:21:09   
Majchi
Kai, sem pregledala fotke. Še en luštkan majčekuser posted image . A bo blondinec, a ne? Pa tud mamica lušna punca zgleda, kokr se vidi, no.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
29.12.2007 15:53:18   
kai1
Majchi - to nisem jaz, ampak moja sestra. No, saj malo sva si pa podobni.user posted image
Ja, Anže je blondinec z modrimi očkami, kot oči ko je bil dojenček- kopija.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
29.12.2007 15:55:42   
kjava
Kai, jest nimam skor nič rož, ker mam preozke okenske police, pa še mož se skoz pritožuje nad ˝šavjem˝user posted image , tiste dve, ki jih mam pa nista dosegljivi. Tko da nimam druzga nasveta, kot da jih daš čim višje, al pa k mami jih preseli za par mesecev.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
29.12.2007 16:31:04   
Putka
Hej majčice 2007! Ja, ker sem spet kliknila na 2008user posted image !

Rože - imam par zelenih, ne maram cvetočih (razen orhidej, ki mi vedno crknejo), samo me nimajo preveč rade, razen kake dracene mi gre vse k vragu. Sem si kupila slonovo taco, zaenkrat je še živa, ampak so rade bolj zanemarjene. Jih imam pa vse dvignjene. Ja, jih je fajn umaknit, da si tegelca na glavo ne potegnjeo.

Vogali, štekarji - se dobijo v trgovinah dobra varovala za ostre robove, tiste ki imate steklene mize, bi bilo fajn robove zaščitit. Ker jih ne moreš imeti 100% na očeh, pa še zelo hitri znajo bit. Pri nas je cel kup električnih kablov okoli kavča (lučke, smrekica...), bo treba umaknit.

Sicer se Katja še ne plazi, niti blizu. Sedi lepo, ampak se ne usede sama. Bi bila na nogicah, dvigne se še ne! Tako da čestitke za vse hipermotorike! So res napredni tile majčki! Po eni strani pa vem kako to gre, Vesna je pri 9-ih mesecih že fajn naokoli šibala, pa sem bila fejst utrujena. In sem rekla, da naj naslednji čim kasneje shodi in zgleda da me je Katja takrat slišalauser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
29.12.2007 16:51:17   
Putka
Recept za medenjake od tejč:

15 dag medu (od oka)
10 dag masla
5 ali 6 dag cukra-rjav
1 jajce
25 dag polnozrnate ali pirine ali mix moke
12 dag bele moke (ni treba, loh daš sam polnozrnato.men je bolš)
6 dag mletih orehov ali lešnikov ali whatever mletga-sam ne mesa  (jz dam 4 dag mletih orehov in 2 dag sam na koščke zdrobljenih)
2 žlički pecilnega (ne pretiravaj, loh da je tud mal manj, da nau peklo)
cimet ali druge božične začimbe

med+cukr+maslo segrej, da se vse stopi, sam ne zavret, jz pustim še majhne koščke masla not, da se počas stopijo in ohladim na balkonu

vse ostale sestavine pa skup

zmešaj z mixerjem s palčkami za kruh

zgneti in daj v vrečko na hladno čez noč

drug dan dam jaz eno uro preden oblikujem not na toplo in pol delamo kroglice (ko se speče, ratajo lepi polkrogi) ali pa z modelčki, sam ker mal shaja, vedi, da ni čist iste oblike pol.

v skledici pretrajbaš 1 beljak in 200 g štaubcukra, v zmes namakaš še vroče piškotke-če hočeš bolj bel preliv, daš več cukra...

na preliv lahko posuješ mrvice, lahko rišeš z jedilnimi konturami, lahko rišeš s čokoladnim prelivom, ...

pečeš pri 180 st 10-15 minut, ko vzameš ven morajo bit mehki

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
29.12.2007 16:59:39   
dodi
Pri nas so rože podobno kot pri Putki,zelene še grejo,orhideje pa tud men kmal pocrkajouser posted image user posted image
Jaz sem danes spet spekla potico in mogla sem prav zavpit,ker so mi hoteli pojesti že kar vročo in to z tanajvečjim otrokom(atijem) na čelu user posted image  uf kakšne luknjeuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
29.12.2007 20:49:04   
Majchi
Jeeeee! Lana je končno shodila-po vseh štirih mislimuser posted image .
Kako so brihtni ti malčki. Takoj, ko je en korakec naredila, je dojela in ji je steklo. Ampak je že več kot en teden vse kazalo na to, da bo zdaj zdaj, pa ni bilo nič.

Gledam film na popu, pa je napet.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?