|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.12.2007 16:25:33   
indy
En lep pozdravček.

Tako lep praznik je pred nami,ko smo vsi doma, pa snegec pa še naš Marki, ki praznuje prvi božič, pa še moj kuži ima danes rojstni dan,....
Ampak jaz sem pa tako žalostna.
Saj vam sploh ne bi najrajši napisala,ker vas bom samo zamorila.

Dopoldan sem izvedela, da je umrl en moj ful dober kolega in simpatija še iz osnovne šole.Izgubil je bitko s to prekleto boleznijo- rakom.Celih 6 let se je boril z njo.Star je komaj 30 let. Pred enim mesecem sva se nazadnje videla.Potem sem hotela s sestro k njemu na obisk, samo sem jaz zbolela in potem valda nisem šla.Tako mi je hudo, ker je bil tako fejst fant.Vedno ko sem prišla k njemu mi je zaigral na klavir "balado za adelino".Tako s srcem je igral,...  Sploh ne morem verjet. In pred 6 mi leti sem ravno na tak način izgubila najboljšega prijatelja. To pokleto življenje je res tako kruto.
Ko se nekdo rodi smo veseli, ko nekdo umre pa tako trpimo.Pa tak optimist je še bil. Že cel dan jokam.
Pred eno uro sem izvedela, da je umrl še moji mamici stric.Kap.(p.s.on je sokrajan od juniorke)Star je bil 84.
TRi dni nazaj so pa še mojo teto odpeljali na golnik s hudo pljučnico in je prikljopljena na kisik, ima masko.
Upam, da se bo nehalo.Same slabe informacije dobivam.
Šele sedaj vem zakaj se nekaterim prazniki tako zamerijo.Ker imajo slabe spomine.Tudi jaz sem na dobri poti.

Dragi Jani in stric Franček lepo počivajta v miru.user posted image

Teta tebi pa želim čimprjšnje okrevanje in da boš že za novo leto z nami doma.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
24.12.2007 16:32:20   
indy
Drage moje Majčice.

Vam pa želim lep in miren božični večer.Preživite ga v krogu vaših najbližjih.
Vsem vašim malčkom in malčicam pa želim veliko vrečo nabasano s srečo, zdravjem in veseljem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
24.12.2007 16:39:38   
Majchi
Indy, moje iskreno sožalje ob tvojih izgubah. Mi smo imeli nekaj let nazaj podobne zadeve, pa vam raje drugič povem. To so težke stvari, vemuser posted image . Pa tudi prazniki potem izgubijo svojo moč in čarobnost.
Drži se user posted image user posted image !

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
24.12.2007 16:47:41   
Majchi
Dodi, ful dobra fotkauser posted image ! A slučajno veš, koliko je takšnih primerov v Sloveniji, ki bi imeli kar 3 parčke? A ima kdo v Sloveniji še več otrok kot pri vas? Sorry nouser posted image , ampak res sem fascinirana.
Dodi, a se prav spomnim, da si enkrat še v nosečnosti napisala, da gradite novo, večjo hiško? Upam, da nisem kaj zamutila.

Petrinja, ful dober je Matevžekuser posted image .

Mi smo imeli danes namesto božične večerje kar božično kosilo. Sestra je prišla iz Pariza in nam prinesla darilca in smo seveda že vse odprli. Lana je dobila ful dobro jeans kiklco in tako štrikano roza tuniko-ful bo bejba v tistem. Midva sva ji pa kar tiste lončke, o katerih je Tejč govorila, prinesla in dala pod smrekco. Dobila je sicer tud avtosedež, ki je že prestal testno vožnjo, ampak ta jo pa namesto pod smrekco kar v avtu čaka.

Zdaj pa spi, ker je čist fertig od vsega. Upam, da ne samo pol ure.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
24.12.2007 16:47:49   
dodi
INDY-iskrene sožalje.Bodi pogumna,saj za dežjem vedno posije sonce,in oni so tam,kjer ni več bolečin,trpljenja in solza.....

Vsem želim lepe blsgoslovljene praznike,naj nam pravkar rojeno dete v revnih jaslih podari milosti in veselja.

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
24.12.2007 16:49:15   
dodi
Poglej v moj album
http://gartnercki.moj-album.com

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
24.12.2007 18:37:12   
Cappy96
Indy, iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Drži se in najdi uteho in pomoč pri tvojih najdražjih.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
24.12.2007 18:40:15   
Cappy96
Vsem majčicam in vašim družinam želimo ene lepe, prijazne praznike.
Imejte se radi in uživajte v lepih trenutkih!

Cappy, Lana in Simon

user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
24.12.2007 21:09:38   
kai1
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM IN VAŠIM NAJBLJIŽJIM.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
24.12.2007 22:24:46   
kaya2007
indi iskreno sožalje user posted image , drugače pa vsem želim lep božič pa čim več daril user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.12.2007 8:19:21   
Majchi
Dobro jutro na tale praznični dan. Pri nas več ali manj vse poteka po ustaljenih tirnicah. Lana se kot ponavadi že igra, oči kot ponavadi še spi, jaz pa kot ponavadi že čekiram rruser posted image .
Darila smo vsa odprli že včeraj in od mojega sem dobila bone za aerobikouser posted image . Sem vesela, da me je vsaj enkrat poslušal, o čem čvekam naokrog (da moram shujšat, pa da bi po novem letu začela na aerobiko hodit, bla, bla, bla...user posted image ).

Danes ali pa jutri bomo šli pa verjetno v Dolenjske toplice se mal kopat. Saj zdej gre pa Lana menda že lahko v takšne bazene, a ne? Sploh zdej, ko je že Atlantisa navajena. Al je še prekmalu? Putka, ti si Katjo že namočila, kadar si na Dolenjskem?

No, lep dan vam želim.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.12.2007 8:25:05   
Majchi
Aja, na današnji dan pa midva z mojim praznujeva 7 let. Nikoli nikamor ne greva, ker je itak božični dan in itak vsi praznujejouser posted image . Verjetno si bova zvečer kakšno večerjico naredila, ki jo bo ves čas "motila" Lanauser posted image .
Sva si pa že včeraj obljubila, da bova boljša in prijaznejša drug z drugim, kar meni itak največ pomeni. Zadnje čase sem jaz namreč kot en renčeči pesuser posted image . No, saj on pa tud ni bil kaj dosti boljši.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.12.2007 8:57:48   
felicia
dobro jutro

majchi- lepo se mej v dolenjskih pa mislim da ni panike za mal ritko namočit

indy- moje iskreno sožalje.

moja dva tudi spita oba šmrkata mami pa visi na rr itak

aja majchi vse naj naj za obletnico

evo vama ena kavica za dobro jutro na ta obletniški dan

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.12.2007 16:17:30   
tejč
Mi spet bredemo čez kup žalosti, pred enim tednom je bila spet ena smrt v družini, ta pon pa je umrl še dedek mojih sestričen, ki jim je mami (Pika) umrla septembra.user posted image  Zgrudil se je zjutraj v kopalnici in umrl-kap.
Res žalostno, zjutraj se je zgrudil, popoldne pa že dobim sms za žaro in pogreb...

Indy, moje sožalje. Razumem tvojo žalost in želim, da si čim bolj močna v teh dneh...

Majčice! Da bi vam bilo toplo pri srcu, med prazniki in po njih...

user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.12.2007 18:23:18   
Putka
Punce, upam da se s koncem tega leta konča tale žalost z boleznimi in umiranjem, vem da je del življenja, ampak DOST!

Majchi, mi gremo v DT nabrž v petek, pa še ena fajn gostilna je naprej, kjer imajo fajn za jest (Kolesar). Voda je super, toplejša kot Atlantis, nekje 32-34st, kar čisto (no, razen jacuzzi). Katja je bila not prvič oktobra, se pravi s 6-imi meseci, sem pa tudi že nekaj mesečne dojenčke v vodi videla. Sicer je zdaj pozimi zunanji bazen zaprt in ni ravno ogromno, bolj intimno in luštno. Pa super savne so!

Aja, sej najbrž je že šla! No, bo pa jutri povedala kako je.

Mi smo danes bolj slabo spali, je katja kašljala, kot da jo nekaj v grlu draži. Je pa vsaj zjutraj do 9 potegnila. Vesna je šla z očkatom jaslice v bližnjo cerkev gledat, potem smo šli pa ostanke včerajšnje večerje k mojim pojest. Spet nisem kuhala, pa Montija pomoje zadnje dni glava boliuser posted image

Felicia , za tele kavice, res ne vem kje jih zbrskaš!

Petra a, če slučajno nisi e-voščilnice našla: tukaj

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.12.2007 19:49:43   
kjava
Indy in tejč, kok grozne novice , pa ravno za tele praznike. Upajmo, da bo novo leto prineslo boljše!user posted image

Evo, Eriki zobki kar rastejo, jest pa nič ne vem zato. Včeraj sem jo slišala, ko je škripala z njimi in vidim, da ima tudi zgoraj že enko, ta druga bo pa glihkar. Enkrat sem slišala, da so zobje tem boljši, čim kasneje zrastejo. A je to res user posted image

Majchi, čestitke za obletnico!

Vsem želim lep preostanek božičnih praznikov!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.12.2007 20:08:25   
felicia
ojla

mene tako razžalostijo te novice o smrtih, pa še to zdekj na tak praznikuser posted image . Sej vem da je to del življenja, sam mi je tudi dosti teh bolezni, nesreč. No tejč in indy moje sožalje in velik objem obemauser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.12.2007 20:27:48   
tejč
Hvala za sočutje.

Pa v vsej naglici pozabim povedat, da maši rineta še enki zgoraj ven in se temu primerno slini in je imela tudi malo vročine.

Pa čestitke Majchi za obletnico in.....ne vem, še veliko sem pozabila...misli mi malo tavajo sem ter tja in sem bolj adijo. In tudi mojega Montija prav pošteno daje migrenauser posted image ...

Kjava, tole glede zob prej/kasneje je po moje bolj larifari, ne vem...

Putka, Maša si je letos tudi privoščila Dedka Mraza, ga je vlekla, da je bil Borut že prav v skrbeh.user posted image  Ajša je bila zadržana, a darilo je vseeno vzela z enim tihim "hvala".
Pa lep kolaž si naredila. Men to vsak elt moj rihta, jaz pa dirigiram, kam in katero fotko naj postavi. user posted image

Zdaj grem pa mal k dragemu se crkljat, dijo.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.12.2007 20:32:55   
Majchi
Oj!
Putka, nismo šli dons v DT, sva se odločila, da gremo jutri. A to si govorila o Balnea centru al o starem delu toplic? Ker mi hodimo v Balneo in tam so res enkratne savne. No, to jutri odpade, ampak saj grem lahko potem doma, čeprov ni isto.

Tejč, a spet al kajuser posted image ?! Iskreno sožalje! Kaj naj rečem? Upam, da se z novim letom slabe stvari nehajouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.12.2007 22:17:29   
petra a
živjo,

uf,toliko dobrih in slabih novic obenemuser posted image

punce,želim vam lep božič,kolikor ga je še ostalo

putka-hvala za linke,sem našla nekaj lepega...in moram te pohvalt,super patchwork si naredila...res izvirno in zelo lepouser posted image

nočko

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.12.2007 23:30:16   
lex
najprej tebi indy in tejč iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image . (vem kako je, ker se je pred 5 leti malo pred prazniki poslovila moja oma, evo že jočemuser posted image )

vsem pa želim mirne praznike, upam, da ste dobile veliko daril in da bi vas otroci in dragi razvajali

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.12.2007 9:37:58   
petra a
user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.12.2007 9:44:34   
petra a
je dal moj gor sliko,pa je izbral eno,ko ni še smrekca okrašena do konca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.12.2007 10:22:49   
lex
petra a tvoja Tjaša pa ma čupco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful lepa fotka!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.12.2007 10:26:43   
petra a
hvala user posted image , ni lih jasna,ker je slikana z mobijem...moram dat gor kkšno iz digitalca

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?