Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novalac ali kaj drugega? 13.5.2007 17:40:09
|
|
|
|
Meceno
|
Zdravo Ne razumem, kako si nehala ravno dojiti . Namerno ali ti je zmankalo ali dodajaš ? Mislim, da imaš navodila ( piše na škatli ) koliko naj bi tvoj otrok pojedel pri 4-rih mesecih in je fino če se tega držiš ( v mislih imam hranjenje na določen čas, nap. , na 4.ure ) V začetku pa je itak priporočljivo, da jim damo majhne doze, da vidimo če jim ugaja. Mislim, da piše 30ml oz se posvetovati s farmacevtom ali pediatrom. Mašinca , sem že čisto ven padla kako je s tem, imam že skoraj dve leti staro frajlo , kam čas beži V glavnem, mi smo se dojili do 10-ga meseca, pri 9-tih mesecih sem ji dodajala Novalac1 in sicer 30ml, da sem videla kako ga prenese. Pri 11mesecih se ni nič več dojila, bila na novalacu 2 in pri letu dni dobila 3-ojko, ki ga pije še danes. Tara ga ima rada in ga zaradi mene lahko pije do 3-eh let. Pri tako malem je po mojem to kar loterija , da mu najdeš pravo mleko Srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?