Novalac ali kaj drugega? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Spelchi -> Novalac ali kaj drugega? (13.5.2007 14:43:42)

Lep pozdrav,

mi imamo zopet probleme, moj sinček je star 4 mesece in ravno sva se nehala dojiti. Sedaj pa noče prilagojenega mleka (Novalac). Danes ob 9.00 je spil 10 ml, potem ni hotel več, ob 12.00 je spil 60 ml in nič več. Kaj naj storim. Mleko se mu kar zatakne v grlu.

Hvala vam za pomoč!!!
lp




Meceno -> RE: Novalac ali kaj drugega? (13.5.2007 17:40:09)

Zdravo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ne razumem, kako si nehala ravno dojiti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Namerno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ali ti je zmankalo ali dodajaš ?

Mislim, da imaš navodila  ( piše na škatli ) koliko naj bi tvoj otrok pojedel pri 4-rih mesecih in je fino če se tega držiš ( v mislih imam hranjenje na  določen čas, nap. , na 4.ure ) V začetku pa je itak priporočljivo, da jim damo majhne doze, da vidimo če jim ugaja. Mislim, da piše 30ml oz se posvetovati s farmacevtom ali pediatrom.

Mašinca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sem že čisto ven padla kako je s tem, imam že skoraj dve leti staro frajlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ocala.gif[/image], kam čas beži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

V glavnem, mi smo se dojili do 10-ga meseca, pri 9-tih mesecih sem ji dodajala Novalac1 in sicer 30ml, da sem videla kako ga prenese. Pri 11mesecih se ni nič več dojila, bila na novalacu 2 in pri letu dni dobila 3-ojko, ki ga pije še danes.


Tara ga ima rada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in ga zaradi mene lahko pije do 3-eh let.


Pri tako malem je po mojem to kar loterija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], da mu najdeš pravo mleko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Stran: [1]