Anonimen -> RE: Freestyle 3XL vs. Slalom pro ali praktičnost vs. izlged (13.5.2007 11:05:56)
|
Kar prvega vzemi, torej Jane slalom. Če je toliko lažji, je po mojih izkušnjah neprimerno bolje, pa zadnjič sem ga na cesti videla in res deluje ful lahek, majhen, okreten. Saj lupinico boš uporabljala še par mesecv, potem pa tako ne več. Pa jaz sem jo kar v voz postavila, saj se tako vsede zdaj za lok, da itak ne more nikamor zlesti ali pasti. O.K., vem, da ti tega ne boš počela, ampak se res da.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tako da res vzemi voziček, ki ti je lepši, ga boš res veliko bolj vesela. Pa še bolj praktičen je, očitno. Aja, pa kar se obračanja sedeža pri unem drugem tiče, to najbrž moraš vzeti cel sedež ven in ga prestavit v obratno smer. Če je to tako, potem je to čisto brez veze. Ker z otrokom vred sredi ceste tega zagotovo ne boš počela. Tudi jaz sem imela med drugimi en tak voziček, pa mi na kraj pameti ni prišlo, da bi kdaj to naredila. Isto prijateljica. Pri tistem, ko semo ročaj obrne, pa ja. To je pa druga, to je bila pa fino. Pa še to bolj pri čisto majhnem otročičku, zaradi sonca, saj pozneje pa itak hoče samo še naprej gledat.
|
|
|
|