Annny -> RE: Freestyle 3XL vs. Slalom pro ali praktičnost vs. izlged (10.7.2008 8:35:25)
|
Ojla, no, včeraj smo končno preizkusili še Quinnyja Comforta (že prej smo tudi Jane). Moji osebni vtisi..-Jane je res peresno lahek voziček. Zdi se mi zeloo širok (kar je za večjega otroka dobro) in zmotilo me je to, da če sem ga malo stresla levo-desno, se je zelo zibal in deloval ne preveč trdno, bolj 'plastično'. Ne vem, mogoče je bilo naključje in je bil pač tak voziček razstavljen v Pikapolonici.Če bi se odločila za Jane, bi (ker bo najprej za novorojenčka) vzela kombinacijo s trdo košaro Capazo Pro, ne pa Matrix-a (al kako se že reče), ki je kombinacija lupinice in košare (deluje namreč štorasto in neuporabno, za v avto ga gotovo ne bi uporabljala, ker se mi ga ne bi dalo prestavljati).V glavnem velik plus tu je nizka teža. -Quinny 3xl Comfort. Moram reči, da sem bila tukaj zelo skeptična glede teže 15 kg (sliši se veliko); ampak ko sem voziček peljala, se mi je zdel tako vodljiv, da se je teža kar 'porazgubila'. V glavnem, vodljivost je zame osebno res odlična.Mislim, da se razstavi lažje kot Jane (edino, kar je, da je treba vzeti sedež dol). Všeč mi je, ker se sedež obrača v obe strani, če si pač tako zaželiš (sploh je to fajn, če je dojenček v zimski vreči in gleda proti tebi). Všeč mi je bila tudi tista usnjena prevleka na ročaju, ki se lahko odpne in sname (nisem vprašala, ali imajo vsi vozički to zraven??). Tudi cena se mi zdi nizka (v primerjavi z nekaterimi drugimi, na terenu pol manj uporabnimi vozički)..tako da mislim, da za razmerje med ceno in kvaliteto res dobiš veliko. Moram reči, da se mi voziček zdi ZELO stabilen, nobenega stresenja ipd., trdne izdelave. Ni sicer neki space-look (kot je popularno zadnje čase), ampak mi je to bolj všeč, ker rabimo nekaj zanesljivega za uporabljat in vozit in to je res na prvem mestu. Hvala za vse vaše izkušnje, so zelo pomagale. Mislim, da bomo vseeno vzeli kar Quinnyja- se mi zdi, da zame osebno tu ni kaj veliko za razmišljat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vzela bi pa barvo sand, ki mi je najlepša, ali navy, kjer se 'svinjarija' ne pozna preveč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](črna je precej depresivna- sem videla razstavljeno, rdeča pa zame nekoliko vpadljiva, ne bi imela). Lepo se imejte!!
|
|
|
|