Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 30.4.2013 9:28:13
|
|
|
|
pobalinko
|
IZVIRNO SPOROČILO: zeuso Pobalinka pri kateremu zdravniku pa si, da ti je tri postopke dau isto terapijo. Jaz sem pri požlepovi pa je sama rekla da mi bo v tretje menjala terapijo, čeprav sem imela isto kot ti dolgi postopek 3 menopur pa prvič 6 drugič pa7celic. Jaz sem tudi razmišljala da bi menjala kliniko ampak do postopka v Mariboru bi minilo eno leto, kdaj bo pa zdravstvo začelo varčevat tudi v številu postopkov spet na 4 pa mdas lahko hitro preseneti. Sploh pa jaz mislim da če mi je usojeno biti mama bom to pdostala pa ni važno na kjeri kliniki sem. No da ti kar takoj odgovorim, tudi jaz sem pri Požlepovi. Tudi jaz sem že razmišljala o Mariboru, vendar res ne bi čakala še eno leto. Ravno tako pa se bojim, da bo ZZZS začel varčevati... Sem pa, glede na razvoj zarodkov, ki so prišli na peti dan le do morule, razmišljala o donirani celici, za kar bi pa verjetno morala v Prago. Ne vem, glede na to, da sem ravno dobila po 3. ifv še nisem vsega premisllila.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 30.4.2013 9:44:14
|
|
|
|
zeuso
|
Jaz sem v prvem postopku tudi prišla samo do ene morule,transfer na 5 dan, v drugem pa so delali punkcijo en dan kasneje kot prvič transfer tretji dan dveh osemceličnih zarodkov, pa še dva zamrznjenčka sva imela, ki je biu transfer 14 ta mesec žau neuspešno. Zdaj gem spet v dolgi postopek ampak s puregonom. Jaz bi vseeno na tvojem mestu probala še en postopek z drugo terapijo in šele potem razmišljala o donirani celici in tujini. To je samo moje mišljene pa brez zamere ker ti želim res vse najboljše, pa propaj si priborit drugo terapijo.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 30.4.2013 9:57:31
|
|
|
|
pobalinko
|
Hm, Zeuso, to pa je naključje. Tudi jaz sem imela 14.4. transfer na GK. Torej sva se videli. Ja tudi pri meni sodelali punkcojo v tretjem postopku en dan kasneje. Kako pa si se dogovorila tako hitro za nov postopek? Ker jaz sem vedno rabila, da sem prišla do Požlepove 2 meseca. Potem so pa ugotovili, da imam teave z miomi in sem morala pred novim ivf še to zadevo porihtat.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 30.4.2013 15:05:04
|
|
|
|
Matkurja
|
Kako je bilo vprvem postopku, je nekj vmes.No, v drugo nam je pa ratalo kar doma, brez zdravil in dohtarjev, v drugem mesecu poskušanja. Sva bila tako presenečena, da še zdaj komaj verjamem, čeprav sem detece videla na UZ.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 3.5.2013 9:56:48
|
|
|
|
limonca*
|
Matkurja, kaj to js berem??? ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 26.5.2013 14:56:56
|
|
|
|
mijateja
|
Pozdravljene! Sama sem prvič imela dolg postopek, 5 celic, 2 sta bili ok, obe so mi ustavili 3. dan. Test negativen. Drugič sem imela prekinjen postopek zaradi visoke vrednosti hormonov. Tretjič sem imela kratek postopek, 8 celic, 5 bilo ok, 2 vstavili 5. dan. 3 dni pred UZ prišlo do SS. Tri zarodke imam še zamrznjene. Dodala bi še, da sem imela punkcijo šele 21. dan po menstruaciji. Vse postopke sem imela v MB-ju. Dobivala sem dihpereline in gonal. lp
< Sporočilo je popravil mijateja -- 26.5.2013 15:04:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?