Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sta se skregala.. pa si ga poslala v pm.. pa se kej hudega rekla.. in ravno takrat se je ena pojavla.. in bil je custveno nestabilen.. kar je za cloveka pac dopustno.. za robota pa mogoce ne.. in mislu, je da ga ne ljubis vec... pac.. zgodi/nardi se... lahko ja to bo ja doma se skregaš.. in greš pofukat sosedo ker se ne zavedaš kaj delaš nope.. ne gre to tako.. varanje je konec vsake zveze.. ampak se kdo tega v egoističnem dejanju ne zaveda.. pa mu je potem žal.. ker ve da lahko zgubi to kar je mel.. ker ga vmesna afera ni prepričala za odhod.. ljubezni pa tukaj ni več.. žal.. tko je.. Ljubezni pa tuid ni vec.. ce lahko zaradi tega.. pakiras kufre.. žal.. tko je..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:18:21
|
|
|
|
Taula
|
Sej je.. ker je pac sel.. mene zanima.. kako ga lahko ti potem kar v trenutku nehas ljubit?! Zakaj ga potem ne kar zdaj? A si ti blond. Nisem rekla da ga neham ljubiti. Dopovej si že to enkrat. Osebo lahko zapustiš kljub temu da jo ljubiš.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sej je.. ker je pac sel.. mene zanima.. kako ga lahko ti potem kar v trenutku nehas ljubit?! Zakaj ga potem ne kar zdaj? A si ti blond. Nisem rekla da ga neham ljubiti. Dopovej si že to enkrat. Osebo lahko zapustiš kljub temu da jo ljubiš. torej si tolk egoisticna? in ponosna.. in Kaj?
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 10.5.2007 13:21:31 >
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:20:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ah ja, vsakemu se lahko zgodi. Saj nismo roboti. ta mi je najbolj smešna.. "se lahko zgodi" ??? razloži mi prosim kako se lahko to zgodi.. padeš z erektiranim penisom v nago prodajalko sadja na tržnici.. se še parkrat zatreseš in potem vstaneš in rečeš "matr.. kr zgodilo se je?" prosm .. ne more se kr zgodit.. to je načrtovana zadeva.. planirana.. in če človek to planira za hrbtom svoje "ljubljene" osebe.. potem je ne ljubi več.. in pika.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:21:22
|
|
|
|
Taula
|
torej si tolk egoisticna? Očitno. Neki mi povej..kaj pa če te partner prevara, mu oprostiš..in te zopet prevara? In zopet... Pakiraš kufre?
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:22:30
|
|
|
|
Taula
|
ta mi je najbolj smešna.. "se lahko zgodi" ??? razloži mi prosim kako se lahko to zgodi.. Hodiš nag po stanovanju, strop se udre, padeš na sosedo, potres je da malo porivaš ...
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:23:29
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ljubezni pa tuid ni vec.. ce lahko zaradi tega.. pakiras kufre.. žal.. tko je.. ljubezen seveda je.. samo enostranska.. za zvezo sta potrebna dva in ne samo en.. če ti ljubiš.. žena vara.. potem to ni dolgoročno.. zakaj vlečt neizbežno..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ta mi je najbolj smešna.. "se lahko zgodi" ??? razloži mi prosim kako se lahko to zgodi.. padeš z erektiranim penisom v nago prodajalko sadja na tržnici.. se še parkrat zatreseš in potem vstaneš in rečeš "matr.. kr zgodilo se je?" prosm .. ne more se kr zgodit.. to je načrtovana zadeva.. planirana.. in če človek to planira za hrbtom svoje "ljubljene" osebe.. potem je ne ljubi več.. in pika. Očitno se tebi še ni. Se pa lahko, zagotovo se lahko "zgodi", ni nujno, da je načrtovano sto let vnaprej. Pride pa gre. Enostavno. Kaj se takrat dogaja z ljubeznijo? O tem takrat ne razmišljaš. Morda kasneje, če je že potrebno.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Taula No BaguSka kaj bi naredila...čakam. Nebi pakirala kufrov... vsaj takoj ne... verjetno tudi ljubila nebi vec cist isto... vsaj na zacetku ne... ampak dopustila bi moznost, da si partner pridobi spet zaupanje pri meni... ce bi nama to uspelo, potem NO PROBLEM. Le zakaj bi prenehala ljubit moskega, ki mi pomeni VSE na svetu!? Ki je moski mojega zivljenja? Zakaj bi to storila, ce je ta moski tisti s katerim si zelim prezivet preostanek mojega zivljenja? Kje pise, da obstajajo popolni moski? In da se mogoce bodocemu to ne bo nikoli zgodilo? Smo vsi samo ljudje... in vsak se kdaj zmoti... Samo naucit se moras odpuscat... Ce tega nisi sposoben, potem jaz ne vidim smisla, zakaj kar cel lajf ne ostanes sam...!? Tko kot prej, ko so ene pisale, da je moski njihovega zivljenja njihov sin... A potem ce te otrok kdaj 'prevara', mu tud spakirate kufre in ga pustite stran????? Evo...tocno tako... blagor se tistmu.. ko bo tebe dubu.. :))) Zihr bo isto mislu.. kot ti.. ker drugac ne mors.. ce ti zenska kej tacga rece... :))) Automaticno.. bi zihr tud on teb odpustu.. in ti dal moznost.. in te zato nic manj ljubil..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:24:45
|
|
|
|
Taula
|
No dej hodko, odgovori mi, prede grem.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:25:30
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Hodiš nag po stanovanju, strop se udre, padeš na sosedo, potres je da malo porivaš ... no evo.. .tut en od scenarijev.. mogoče ga kdo uporabi.. le ornk potres more počakat
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:26:13
|
|
|
|
baguSka
|
ze spet... jaaaooo!!! prevara in varanje NI ISTO!!! ce se to zgodi enkrat ali pa ce se konstantno ponavlja je ogroooomna razlika!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:27:09
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Očitno se tebi še ni. Se pa lahko, zagotovo se lahko "zgodi", ni nujno, da je načrtovano sto let vnaprej. Pride pa gre. Enostavno. Kaj se takrat dogaja z ljubeznijo? O tem takrat ne razmišljaš. Morda kasneje, če je že potrebno. ne se mi ni.. ker se mi ne more.. če bi meu željo bit s kako drugo.. potem bi bil z drugo.. se ti ne zdi? nič pa ne pride in ne gre.. to narediš samo z eno idejo v glavi.. "probati drugega.. mogoče me prepriča.." in če te ne.. se spomniš spet na "ljubezen".. in potem "joj.. kr zgodilo se mi je" don't be silly
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ljubezni pa tuid ni vec.. ce lahko zaradi tega.. pakiras kufre.. žal.. tko je.. ljubezen seveda je.. samo enostranska.. za zvezo sta potrebna dva in ne samo en.. če ti ljubiš.. žena vara.. potem to ni dolgoročno.. zakaj vlečt neizbežno.. za vezo sta potrebna dva... za ljubezen je dovolj eden.. oziroma je nujno samo eden.. če ti ljubiš.. zena tudi ljubi.. ampak je pa tudi prevarala.. iz nekega razloga.. pac.. ki se ga pac ne bomo zdej izmisljevali.. je ze bil kaksen tehten.. Bistvo je.. da ce po tem dogodku oba receta.. da se zelita biti skupaj.. potem to ne bi smel biti problem..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:28:19
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ze spet... jaaaooo!!! prevara in varanje NI ISTO!!! ce se to zgodi enkrat ali pa ce se konstantno ponavlja je ogroooomna razlika!!! enkrat je dovolj.. se ne rabi večkrat, da se more pakirat kufre torej.. varanje = prevara .. isto.. končni efekt je isti.. kufri
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
AAAAAAAAA, pa kako lahko že kar vnaprej govorite da če vas bo prevaral boste še vseeno premislile.........mu dale še eno priložnost...... ker ga ljubite....... Pol vas lahko tudi prebuta, ob steno vrže, se dere na vas......in boste še premislile, saj se je zgodilo samo enkrat, pa rekel je da mu je žal, pa da se ne bo ponovilo več...malo je popil...zanimalo ga je kako je še kje drugje....padla je na njega in se nabodla nanj......drugi so me k prostitutki peljali....... IN VSE OPROSTITE KER GA LJUBITE!!! Pa dajte imet sebe malo bolj rade in cenite se malo bolj kot tako!! Pa potem še sledijo posti prevaral me je in ne vem kaj naredit, nimam kam it . Ne pravim da je lahko dedca ven vržt po tem ko izveš da te vara, tudi ljubit ga ne prenehaš kar čez noč, boli še lep cajt......vem, ker sem dala skozi. Ampak boli bolj to, da je šel drugam kot pa to, da ga vržeš ven. In je letel ven še isti dan in ni imel več dostopa nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ne se mi ni.. ker se mi ne more.. če bi meu željo bit s kako drugo.. potem bi bil z drugo.. se ti ne zdi? nič pa ne pride in ne gre.. to narediš samo z eno idejo v glavi.. "probati drugega.. mogoče me prepriča.." in če te ne.. se spomniš spet na "ljubezen".. in potem "joj.. kr zgodilo se mi je" don't be silly Baguska ti je lepo odgovorila; prevara in varanje ni eno in isto.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula torej si tolk egoisticna? Očitno. Neki mi povej..kaj pa če te partner prevara, mu oprostiš..in te zopet prevara? In zopet... Pakiraš kufre? Ja.. potem verjetno.. ja.. ceprav.. ni nujno da v vseh primerih.. Odvisno.. zakaj to naredi zopet in zopet.. Sam to ne verjamem cist.. da je mozno.. zopet in zopet..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:30:03
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Bistvo je.. da ce po tem dogodku oba receta.. da se zelita biti skupaj.. potem to ne bi smel biti problem.. ja.. če oba rečeta.. mogoče sta pa oba strahopetna, pa pač ostaneta skupaj, da vmes iščeta druge če pa želita bit skupaj.. in se ljubita.. potem se pač ne varata ker se pač to ne more zgodit..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Očitno se tebi še ni. Se pa lahko, zagotovo se lahko "zgodi", ni nujno, da je načrtovano sto let vnaprej. Pride pa gre. Enostavno. Kaj se takrat dogaja z ljubeznijo? O tem takrat ne razmišljaš. Morda kasneje, če je že potrebno. Tudi to je res...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:31:33
|
|
|
|
Taula
|
Baguska ti je lepo odgovorila; prevara in varanje ni eno in isto. Zame je. In zdi se mi ogabno da dec poriva eno babo, nato pa pride k meni v posteljo in hoče še meni. Ja valda. Če sta skupaj dva ki dopuščata varanje dobr za njiju, samo ponavadi nista. In lahko je reči da bi partnerju odpustil in tako naprej bla bla bla..ko pa si dejansko na tem, ne vem če je tako lahko.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem vsega brala,ker nimam cajta Samo tole bi rada povedala:Če moža ljubim in spoštujem,ne morem iti sexati z drugim.Če me mož ljubi in spoštuje,ne bo šel sexati z drugo.Samo to in konec.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:32:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Baguska ti je lepo odgovorila; prevara in varanje ni eno in isto. 1 **** = prevara 2 ****a = varanje.. prevara postane varanje.. torej.. prevara je začetek varanja končni efekt prvega in drugega je pa isti.. samo da če te dobijo pri prvem si prevaral.. če te dobijo po drugem si varal štekaš zdej? kufri so pa v obeh primerih.. samo vprašanje je če te dobijo pri varanju ali prevari.. stvar terminologije pač...
< Sporočilo je popravil Zahi -- 10.5.2007 13:34:34 >
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:32:30
|
|
|
|
Taula
|
Očitno se tebi še ni. Se pa lahko, zagotovo se lahko "zgodi", ni nujno, da je načrtovano sto let vnaprej. Pride pa gre. Enostavno. Kaj se takrat dogaja z ljubeznijo? O tem takrat ne razmišljaš. Morda kasneje, če je že potrebno. Tudi to je res... Jaz ne vem no..a nimate več pameti da vas nagon lahko obvlada? Nagon nadvlada pamet, ljubezen...to je žalostno.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:33:09
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Nisem vsega brala,ker nimam cajta Samo tole bi rada povedala:Če moža ljubim in spoštujem,ne morem iti sexati z drugim.Če me mož ljubi in spoštuje,ne bo šel sexati z drugo.Samo to in konec. Words of Wisdom!!! My point exactly!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?