|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje
20.10.2004 8:51:52   
nežka71
Prinas pa peremo 3-4x na teden. En teden mi je stroj nekaj štrajkal:hudicek: tako, da sem imela serviserja 3x pri meni v enem tednu. Cunje sušim večino v sušilcu tako da kar precej likanja odpade.
Lep sušilni dan.
Lp. Manca03

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pranje
20.10.2004 9:13:32   
Taša
No draga obiskovalka, naj ti povem da to ni nikakršni visok standard, še zdaleč od tega, je pač tako da ne želim da moji otroci hodijo okrog umazani. Nimamo veliko stvari za oblečt zato včasih perem tudi par oblačil- ne poln stroj, ker moram- da imajo pikice kaj za oblečit. Lahko sem še tako "revna" ampak za prašek in čistilo bom vedno imela, saj kljub temu ne morem videt da bi hodili okrog umazani.Draga obikovalka ČISTOST PA RES NI VISOK STANDARD.

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pranje
20.10.2004 9:48:24   
mala Zala
Taša,:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pranje
20.10.2004 11:48:33   
mehurčica
Jaz pa perem 1x-2x na teden. Če perem 1x, potem perem samo v nedeljo in potem obesim vse namučkano in stišano, ker imamo samo eno stojalo in eno tamičkeno(si moremo še enega omislit). Če pa 2x, je pa vse ok. Se lepo posuši do nedelje in ne rabim tiščat vsega skupaj.
Likam pa vse razen brisač, pižam in spodnjega perila. Zato pa me čakata še 2 veeliiiika kupa.:ups: Sušilec je pa pokvarjen-je kar v pralnem stroju, ampak ko sem dala enkrat sušit, je začelo smrdet po zažganem.:zmeden: Ne vem kaj so lastniki delali s tem strojem, ker so na začetku ene par pranj bli neki kamenčki notri.:zmeden:

Aja, smo trije. :kuza:,:muca: in :angel:

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pranje
20.10.2004 13:41:53   
Nogavička
Splišni,

naša pasja gospodična ima lastni fotelj v dnevni sobi in pregrinjalo menjam dvakrat na teden. Potem pa uporabljamo še trganke za njen prostor v atriju, pa še krpe za očke brisat, pa za gobček... in se nabere.

L.p.

Tea :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pranje
20.10.2004 14:43:27   
mala Zala
O tudi jaz vem, koliko cunj, starih brisač, da ne rečem - ko ima psička svoj čas - gatk..... se za peso porabi. Moja mami tudi zagotovo enkrat na teden al pa 10 dni pere Astrine cune.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pranje
20.10.2004 19:49:07   
Anonimen
Ja pol smo pa mi ful packi. Mi imamo za kužo eno brisačo, v katero ji obrišemo mokre noge po umivanju tac, ko pridemo s sprehoda. Potem ima pa še blazino v svoji posteljici in to je vse. Pa tega ne perem prav pogosto.

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pranje
20.10.2004 20:40:25   
ZARA
jst perem ene 4-5x na teden,odvisno...smo trije...

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?